gu-10 15.02.12, 23:34 Mam pytanie czy w Casto coś takiego istnieje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pale-ciak Re: Wczasy pod gruszą 16.02.12, 10:56 U nas Dyro stwierdził że nic takiego nie ma. Więc jak to jest? , każdy sklep ma swoje przepisy wewnętrzne czy po prostu ktoś to w ch... leci. Odpowiedz Link
the_drew_carey_show Re: Wczasy pod gruszą 16.02.12, 15:50 tak u nas jest a przynajmniej było za poprzednich dyrów nie wiem jak tera jest bo jest nowy Odpowiedz Link
black_and_white_fighter Re: Wczasy pod gruszą 21.02.12, 17:15 wyglada na to ze jak sie dyrkowi zachce, u nas jest wniosek o dofinansowanie wyjazdu (dla dzieci) z funduszu Odpowiedz Link
milusiamilusia Re: Wczasy pod gruszą 24.02.12, 22:51 a mi nigdy nie udalo sie wycyckac kasy Odpowiedz Link
ancasto Re: Wczasy pod gruszą 26.02.12, 19:11 Jest dofinansowanie. Trzeba miesiąc przed wyjazdem złożyć wniosek- gdzie się jedzie itd, ważny jest też dochód na całą rodzinę. czym mniejszy dochód tym większe dofinansowanie. Dofinansowanie jest tylko na DZIECI. Po powrocie należy udokumentować na co dla dzieci wykorzystało się te pieniądze. Paragony za zakwaterowanie (tylko dzieci) jedzenie, słodycze dojazd, bilety wstępu itd... Odpowiedz Link
mint2000 Re: Wczasy pod gruszą 26.02.12, 19:22 Nie ma nic takiego jak wczasy pod gruszą. Trzeba szukać w państwowych firmach Odpowiedz Link
pan_tomasz_nowobogacki Re: Wczasy pod gruszą 05.03.12, 11:43 nie ma co insynuować, ze ktoś chce was oszukać. Wystarczy wystosowac oficjalne pismo z zapytaniem, a nie bez sensu oskarżać dyrektorów, że chcą was oszukać. Przecież od tego jest specjalna komisja odpowiedzialna za wczasy pod gruszą i jak ktoś chce z nich skorzystać to niech napisze wniosek do funduszu świadczeń socjalnych Odpowiedz Link