Dodaj do ulubionych

Do kierowników

03.04.12, 08:14
przestać jarać tylko za robotę się brać ,tylko kórw.... co 30 minut papierosek ,i przerwa a potem fotelik,taki to może pracować nawet 10 godzin ,a większość to nie widzi swoich jajek takie bębeny ,na fajeczke razem ,na sniadanko razem,a jak ty idziesz z kimś na przerwe to już problem ,rozpieprzyć to chodzenie na fajkę co 30 minut
Obserwuj wątek
    • casto.ludek Re: Do kierowników 03.04.12, 10:14
      Nikt Ci nie broni starać się o posadę kierownika, a swoja drogą jak są takie przywileje to dlaczego z nich nie korzystać. Sam byś korzystał jak tylko miałbyś okazję. Zacznij robić swoje a może będzie Ci łatwiej smile
      pozdrawiam
      • nogaa9 Re: Do kierowników 03.04.12, 23:10
        kierowniczek jesteś to pyskujesz,wam też się dobiorą do dupy ,3 działy dla jednego i fajeczki się skończą
        • casto.ludek Re: Do kierowników 04.04.12, 00:34
          masz racje skończą się fajeczki kawka wszystko nam utną nawet pracowników a ty jak dalej będziesz się szwendał po działach i szukał zaginionego ilotu to będziesz sie mógł wyżalić w PUPie jakim byłeś zajebistym pracownikiem tylko nikt tego nie dostrzegł hm......tyle narzekałem że nie miałem czasu na pracę hehe casto to nie spełnienie marzeń to tylko praca która trzeba wykonać a jak bedziesz się spinał to daleko nie dotrzesz
          DH
          • ilot2000 Re: Do kierowników 04.04.12, 10:34
            chyba komuś tutaj żal dupę ściska ,że zajarać nie może wciągu pracy poza przerwą....no to jest kłopot.....
            • nogaa9 Re: Do kierowników 04.04.12, 22:29
              nie wypalam sobie mózgu ,tym szajsem
              • pracownik.casto.bialystok Re: Do kierowników 12.04.12, 19:30
                Moj kierownik nie pali ale i tak rzadko go można zobaczyć na naszym dziale. Podobno kręci z faksowniąwink Z jednej strony to nawet lepiej. Jak go nie ma to się przynajmniej nie czepia się za byle co.
                • klusecasto Re: Do kierowników 14.04.12, 13:03
                  a co wy chcecie od kierowników zarabiają oni od 4400 za miesiąc a niektórzy starzy wyjadacze z casto włochy np. po 14 tyś. za miesiąc to co maja robić tylko się opierdalać za taka kasę
                  • kantilewer Re: Do kierowników 14.04.12, 14:00
                    Do wyżej: jak tak wszystko wiesz to napisz teraz ile zarabia dgl, dyr. sklepu, szefowie produktu, dyrektorzy regionu , centrali i czy oni wg ciebie cięzko pracują?
                    Czepiamy się kierasów bo z nimi mamy bezpośredni kontakt. Nie bronię ich bo wiadomo jak na wszystkich szczeblach są pracujący i ściemniajacy. Tak też jest z kierasami
                    • cas_to Re: Do kierowników 16.04.12, 10:36
                      Każdy ma takiego kierasa, na jakiego zasłużył...
                  • casto-sajan Re: Do kierowników 14.04.12, 16:11
                    klusecasto napisała:

> a co wy chcecie od kierowników zarabiają oni od 4400 za miesiąc a niektórzy sta
                    > rzy wyjadacze z casto włochy np. po 14 tyś. za miesiąc to co maja robić tylko s
                    > ię opierdalać za taka kasę

Ja znam takich co zarabiają nawet pod 20 tys !!! , tyle że zapomnieli ci dodać że za 4 miesiące .....ja pierdole co za heretyk .
                    • zawszeczarny Re: Do kierowników 16.04.12, 19:07
                      Kierownik z 2 letnim stażem ma podstawy ok. 5500 brutto plus wszelkie dodatki.
                      Kierownik z 10 letnim stażem i większym ma ponad 8000 plus dodatki, a co ciekawe nie chcą nawet myśleć o objęciu kierownictwa sklepu bo najzwyczajniej się im to nie opłaca.
                      Pisze to na odstawie znajomości kierowników na Dolnym Śląsku
                      • castolife2 Re: Do kierowników 16.04.12, 20:16
                        Jasne kolego.a z 12 letnim stażem maja pewnie z 38 tys. ,wille w Sopocie i auto służbowe.Chyba ci goście sa takimi twoimi kolegami ile jest prawdy w stawkach jakie Ci podali.Uwieże jak zobaczysz pasek.A te dodatki to jakie?Kasa na fajki czy wczasy na Malediwach.Nie znam kiera który niechcialby byc Dyrem i gasić "8"
                        Zresztą co Was tak interesuje ile oni zarabiają i co to ma na celu?Typowe podejście buraczków,jak ktos ma troche lepiej to juz jest be ,bo ja tak nie mam;P
                        • zawszeczarny Re: Do kierowników 17.04.12, 15:38
                          Nic mnie nie interesuje ile oni zarabiają, jedynie stwierdziłem niezrozumiały dla Ciebie fakt.
                          Czy słyszałeś kiedyś o dodatkach za staż albo za pracę w niedziele, czy nie ogarniasz tego?
                          W wielu sklepach one obowiązują, może popytaj tych bardziej rozgarniętych to będzie Ci łatwiej pewne rzeczy pojąć.
                          Jeśli kierownik nie chce być dyrem tylko 10 rok pracuje jako kierownik to jaki może być tego powód?
                  • sparkley Re: Do kierowników 17.04.12, 15:30
                    masz bardzo szczegółowe informacje wink nie wiem czy rzeczywiście ktoś zarabia 14k, ale daj mu boże.. a kierownik dostaje 4400 bo mu się widać należy. Jakby nie patrzeć to maja sporo papierkowej roboty, a u nas np. jak jest zapierdziel to kiero wskakuje na paleciaka i dawaj rozwozić towar, więc robi swoją i naszą robotę..
                    • klusecasto Re: Do kierowników 22.04.12, 16:57
                      o to ich pogonili wreszcie do roboty u mnie w sklepie jak lądował największy samolot na lotnisku Okęcie to wszyscy kierownicy wybyli na dach a reszta pracowników zapierdzielała, musieli sobie pooglądać przez godzinkę to cudo jak inni musieli pracować, tak tez mu nie zazdroszczę tej kasy ale różnica np. przy dawaniu podwyżek to zwykły pracownik nawet jak się stara bardzo to ok. 50-150 zł a kierownik, który dostaje się do nowo otwieranego sklepu 1600 minimum i tu tego nie rozumiem jeszcze niczym się nie wykazał a finansowego kopa dostaje niezłego, plus oczywiście imprezy tylko dla kierowników ze trzy razy do roku gdzie dla pracowników na jedna jest szkoda kasy a to przecież podstawowy pracownik wykonuje najważniejszą pracę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka