3bo 04.02.14, 18:36 Witam.Co sądzicie o tym co się stało wczoraj,chodzi mi o zwolnienie kierowniczki z R-70.Podzielcie się opiniami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzi3siatka Re: Co nowego w Casto Opole 05.02.14, 16:03 Ile bym ja dał za możliwość z obaczenia twarzy Sikora kiedy dowiedział się że jego kolega z dawnego działu, który nie tżaska tabelek w ekselu został kierownikiem działu drewno... Szkoda że jest ciągle na L4 a inni muszom za niego pracować Teraz pewnie płacze w poduszke, że znów nie on... Adam ekxsel i granie pracowitego i miłego to za mało!? Odpowiedz Link
3bo Re: Co nowego w Casto Opole 05.02.14, 16:20 Ja z kolei uważam, że Pan Sikora byłby dobrym kierownikiem na dziale drewno czy też na innym dziale.Myślę że nowy kierownik na R-70 to dobry pomysł, ponieważ Pan M.D. to facet który ma łeb na karku i potrafi się dogadać z pracownikami. Poczekajcie jakiś czas i znów jakiś kierownik wyleci bo Pan G.Ż. stwierdzi że się nie nadaje a najlepsze jest to że G.Ż. zapewnia nas o stabilizacji w firmie.Wybór kierownika na dziale drewno uważam za nietrafny. Odpowiedz Link
3bo Re: Co nowego w Casto Opole 06.02.14, 19:52 Widzę, że koledzy nie chcą pogadać o tym, co się dzieje ostatnio w naszym sklepie. Boicie się czy co? Przecież za dyskusję nikogo nie zwolnili. Może właśnie przez dyskusję o może lepiej przez działanie poprawi się w końcu sytuacja na naszym sklepie. Piszcie Panie i Panowie. Odpowiedz Link
dzi3siatka Re: Co nowego w Casto Opole 06.02.14, 20:46 ALe kto ma pisać i o czym? Pokasz mi pracownika, któremy nasz Dyrektor zrobił krzywde... Były nagany, ale to i tak lepjej niż zwolnienie (bo ja bym z budowlanki wywalił tego cfaniaka co wkopał Łukasza). To chyba, że sami kierownicy bedą pisać i zastempcy (Ci co im się robić nie chce bo ich nóżki bolom). Skomleć bedą tylko cieniasy, a awansowaniem Darka pokazał, że jak sie ktoś na czymś zna w tym sklepie to może być spokojny o siebie i do czegos dojść. A jak kolega Hektor kiedyś napisał prawdę o Was to sie krzyuk zrobuł. Odpowiedz Link
prawda997 Re: Co nowego w Casto Opole 06.02.14, 21:08 A dlaczego nie zapisujecie się do Związków Zawodowych?? Robicie sobie przez to tylko krzywdę , bo jak was dosięgnie problem z Dyrekcją to nikt wam nie pomoże! Jedyna szansa , wielu na nią czekało latami i teraz nie żałuje !! Tutaj samo użalanie nic nie pomoże , tylko w Związkach jest siła , samemu nic nie zrobicie! To forum jest tylko alternatywą do walki ze złem , plus Związki Zawodowe to SUKCES!! A nikt nikogo nie zwolni za przynależność do Związków i za pisanie tutaj! www.castokonfederacja.pl/ Odpowiedz Link
dzi3siatka Re: Co nowego w Casto Opole 06.02.14, 21:28 Ale [po co isę zapisywać? DO związkow idom tylko ci co nie chce im sie robić (najczesciej kierownicy). Ja nie znam na moim dziale nikogo z pracownikow kto by się zapisał. Z naszym Dyrektorem to jest tak, jak kiedyś z Grześkiem z ogrodu (sorki Grzechu, ale wiesz ze to prawda). Wszystcy mówili, że Grzesiek to Grzesiek tamto, a okazało się że jak robi się co się należy to jest ok. Pokarz mi drugi dział na sklepie co chodzi na wspólne imprezy z Kierownikiem i chce isć, gdzie ludzie sie lubią i sobie pomagaja (np. wybor pacownika roku). I dlatego powtażam, że nasz Dyrektor czepia się tylko tych co nic nie robią, wieć niech Ci się zapisują do tych związkow bo nic im z tego nie rpzyjdzie. Odpowiedz Link
dziewi2tka Re: Co nowego w Casto Opole 06.02.14, 22:13 Do dziesi3tki Drogi DS-ie idż już spać. Mistrzu prowokacji. Związki są ok!!! Odpowiedz Link
op-zz Re: Co nowego w Casto Opole 07.02.14, 13:19 Już związki zaczynają coraz bardziej boleć A będzie jeszcze więcej bólu jak się będzie dalej łamać prawo... Odpowiedz Link
dzi3siatka Re: Co nowego w Casto Opole 08.02.14, 09:52 Nie trafiłeś... Ale obiecuję nie pisać już tutaj, skoro i tak rozmawiajom ze sobą kierownicy i zastempcy. Szkoda mojego czasu, dziś sobota i odpoczywam od pracy. Kilka dni temu związki pokazały co mogom... a mogom nic, albo jeszcze mniej. Odpowiedz Link
prawda997 Re: Co nowego w Casto Opole 08.02.14, 10:32 Masz szczęście , że ciebie jeszcze ktoś trzyma w pracy klonie! Szkołę to chyba skończyłeś za jajka i kury , bo takiego kaleczenia języka polskiego dawno nie widziałem!! Nie udawaj takiego hej!! , jeżeli masz coś do Związków Zawodowych to napisz a nie siej tutaj takich prowokacji ! Tam gdzie są Związki Zawodowe pracownik jest najważniejszy , zapamiętaj to sobie słoiku! Odpowiedz Link
3bo Re: Co nowego w Casto Opole 08.02.14, 15:02 Wszyscy najeżdżają na Związki Zawodowe a nikt tak na prawdę nie wie czym się chyba zajmują.Zamiast pisać głupoty na Związki zacznijcie pisać meile do siedziby.Niech Związki działają i my działajmy. Jeśli macie jakieś problemy związane z pracy to piszcie do Związków a myślę że nie zostawią was bez echa. Odpowiedz Link
prawda997 Re: Co nowego w Casto Opole 08.02.14, 15:36 Brawo masz rację , jeśli nie będzie zgłoszeń o trudnej sytuacji w pracy do Związków Zawodowych to tam na górze nic sobie nie będą robić !! Oni na górze pilnują swoich stołków i każde zgłoszenie do Związków doprowadzi do zwolnienia takich nieodpowiedzialnych osób i poprawi wasze warunki pracy! Pisz tutaj jak najwięcej , nikt z góry nie wie kto pisze tutaj i nigdy się nie dowie . Nie zapomnij o nowej stronie Związkowej , gdzie też jest strona gdzie można pisać o tym co się dzieje żle w Casto! Odpowiedz Link