Dodaj do ulubionych

mybenefit voucher do sklepu

08.07.14, 10:14
siemka
jakis czas temu skonczyla mi sie umowa, na koncie benefitu mialem jescze nie wykorzystany bon do sklepu ktory byl wazny do przyszlego roku. Jednak okazuje sie ze juz nie moge sie zalogowac na swoje konto zeby przypomniec sobie owy kod... czy jest jakas szansa na odzyskanie go?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aga3.31 Re: mybenefit voucher do sklepu 01.11.14, 21:40
      mam podobny problem, z tym że zablokowali mi konto z niewykorzystanymi punktami w my benefit.Jjest szansa , że uda się je odzyskać?
      • db-logistics Re: mybenefit voucher do sklepu 02.11.14, 17:06
        Głowy nie dam , ale kojarzy mi się coś że była informacja że punkty należy wykorzystać bodajże do końca czerwca bo tak kończy się umowa inaczej przepadną .
    • castosolidarnosc Re: mybenefit voucher do sklepu 02.11.14, 19:07
      Cześć.

Punkty przepadają w 2 przypadkach :

- jeśli nie jesteś już pracownikiem , a punkty lub bony miałeś na koncie mybenefit
      - jeśli miałeś punkty na koncie mybenefit i nie wybrałeś ich do dnia 1 czerwca
    • castosolidarnosc Re: mybenefit voucher do sklepu 03.11.14, 20:22
      Cześć.

Dziś otrzymałem wskazówkę w sprawie Twojego problemu.
      Jeśli zamieniłeś punkty na bon , to jest szansa żeby go odzyskać , ale w tej sprawie powinieneś skontaktować się z asystentką dyrektora sklepu w którym pracowałeś. Możliwe jest aby uruchomić Ci konto na jeden dzień w celu wydrukowania kuponu. Ponoć jest limit czasowy na ponowną aktywację konta , ale o tym dowiesz się u asystentki.
    • sunpress1 Re: mybenefit voucher do sklepu 10.11.14, 16:27
      Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl
      Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki.
    • lalalunia Re: mybenefit voucher do sklepu 19.12.14, 23:23
      Ile jest teraz punktow w My benefit? I dlaczego nie moge z nich skorzystac?
    • honolu Re: mybenefit voucher do sklepu 18.03.16, 17:01
      Cześć,
      miałem punkty n koncie ale nie zamieniłem ich na kupon. Skończyła mi się umowa. Czy mogę je odzyskać?
      • krkdrk Re: mybenefit voucher do sklepu 07.07.20, 17:04
        mybenefit przywłaszcza sobie wszelkie środki ze zwrotów a że dotyczy to sprzedaży internetowej, ewidentnie łamie prawo.
        Nie widzę żadnej różnicy w porównaniu z sytuacją gdy ktoś mi zabierze portfel z pieniędzmi w biały dzień!!!
        Kto się tym w końcu zajmie???????????????????????????????????
    • krkdrk Re: mybenefit voucher do sklepu 07.07.20, 19:13
      mybenefit przywłaszcza sobie wszelkie środki ze zwrotów a że dotyczy to sprzedaży internetowej, ewidentnie łamie prawo. Nie widzę żadnej różnicy w porównaniu z sytuacją gdy ktoś mi zabierze portfel z pieniędzmi w biały dzień! Kto się tym w końcu zajmie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka