02.10.14, 19:01
a pamiętasz, jak to mi było przykro, że byle jakie zdjęcia robię, no bo przez telefon, aparatu nie mam i wszystko się ...tentegesuje - w sensie - do niczego?
a Ty powiedziałaś wtedy, że coś się może i zmieni.
dziś przybył kurier i mi przywlekł...aparat.
no ze stron południowych - w ogóle się nie spodziewałam - mały, zgrabny, widzę, że w swych trudnościach z technik opanowywaniem nie będę miała kłopotu.
i takie to buty.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Olgo... 03.10.14, 19:00
      no to do roboty :)
      • olga_w_ogrodzie Re: Olgo... 10.10.14, 19:09
        ano tak mię świat umordował był, że doprawdy nie ma chęci na rozkminianie obsługi.
        choć, skędy inędy wiem, że, gdy świat nie morduje, to nadzwyczaj dużo techniczych rzeczy sama rozkminiam i mam gdzieś facetów.
        nawet pytać mi się nie chce, bo mamią.

wszystko już wiem co i jak z tym aparatem, tylko jeszcze się nie chce z laptopem polubić i współgrać serdecznie.

no ale i tak: sposób umieszczania zdjęć na forach gazeta.pl i czas, którego na to potrzeba...w dobie galopady wszystkiego, że ledwo choć ciut się nadąża - jakieś średniowiecze.
        czy coś.
        amen.
        • tojajurek Re: Olgo... 10.10.14, 20:24
          Na zachętę, Olgo, najświeższa fotka mojej powiększonej pieskiej rodziny hacjendowej.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/dh/ra/wrav/9BMGvUQqsoUkoiJkUB.jpg
          • olga_w_ogrodzie Re: Olgo... 10.10.14, 23:06
            uważam, iż jest to rodzina, się jak patrzy, Jurku.
            jeszcze byś wiersza Miłej Swej dołożył, to może by napęd mi wzrósł był.
            czy coś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka