ave.duce Przybył kolejny Pan P. > Papageno 03.12.10, 10:20 Od Pani Prezydent, która kształci go na Agenta Wpływu. ps. niezły jest, kolor ma odpowiedni i już umie się puszyć :) Odpowiedz Link
ave.duce Kierownictwo "Sosny" zaprasza! 03.12.10, 15:09 Kto ukochał "braci mniejszych" > na sosnę z nimi, tu jest very ok. Odpowiedz Link
inna57 Oto "brat mniejszy" z daleka 03.12.10, 20:02 Nazywa się cincilin jest małym krukowatym, a zatem bardzo mądra to bestia. W pobliżu skupisk ludzkich rezygnuje z tradycyjnych polowań na maleńkie jaszczurki na rzecz kradzieży z ludzkich talerzy. Bardziej odważne osobniki próbują nawet kraść z talerza nie zważając na jedzącego człowieka. Z braku laku zadowalają się kradzieżą jednostkowych torebek z cukrem lub słodzikiem, torebkowanej herbaty nie ruszają. Odpowiedz Link
mala200333 Re: SOSNA 03.12.10, 15:50 „Dlaczego stawia się pomniki wszelkim możliwym ludziom? Dlaczego nie postawi się raz pomnika księżycowi albo kwitnącej śliwie?” Erich Maria Remarque - Trzej towarzysze Co prawda to wątek o sośnie, ale śliwa też ...drzewo. Odpowiedz Link
ave.duce Re: SOSNA 09.12.10, 14:44 Nie mogie, bo karmię Gogo ... ps. Miska ma wielu sponsorów, cfana bestia ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: SOSNA 09.12.10, 18:44 O, to "moja" Miska! Karmię ją od wczoraj. Proszę, dołączcie! Odpowiedz Link
damakier1 Re: SOSNA 09.12.10, 21:59 A w Szczecinie zima na całego. Wronka pilnuje własnej śniegowej góry: Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: SOSNA 09.12.10, 22:49 zwierzaki w dobrej kondycji, jak widać Damo, ale Ty dawno o nich nie pisałaś... a w ogóle, masz maila ode mnie. Odpowiedz Link
ave.duce > Kudłatek z daleka, na pewno spodoba mu się SOSNA 14.12.10, 21:53 © by Absztyfikant Odpowiedz Link
etykieta-zastepcza Re: SOSNA 15.08.11, 18:26 to jest Demon. ma 5 i pół. od 1. roku życia pracuje w wojsku. jest wyszkolony w szukaniu materiałów wybuchowych. czyli bomb. gdy wywęszy bombę taką, to się kładzie w podejrzanym miejscu. nie szczeka wtedy i nie próbuje drapać, bo by mógł wybuch spowodować. w plutonie Demona jest ich 15 psów i tyluż opiekunów. jeden pies - jeden opiekun. jak który opiekun ma warunki, to zabiera psa po robocie na chatę. a jeśli nie ma, to na noc zostawia go w woju. opiekun Demona warunki ma, więc go zabiera. psy wojskowe kończą służbę, o ile są zdrowe, około 10. roku życia. gdy Demon zostanie emerytem, to przestanie należeć do wojska, tylko będzie prywatnym psem swego opiekuna. w wojsku służą też przedstawiciele innych ras. ale rottwielery nie. te, ewentualnie jako obronne i patrolowe w policji. psy wojskowe są kupowane z hodowli różnych. Demon nie ma rodowodu i nie muszą te psy go posiadać. czegom się dowiedziała od opiekuna Demona, tom przekazała. z poważaniem o_w_o Odpowiedz Link
ave.duce SOSNA > pożywiające się orły © Venus99 ... 11.02.11, 20:57 ps. pożywieniem była sarna, padła na zamarzniętym jeziorze... c'est la vie. Odpowiedz Link
ave.duce SOSNA> prosto z Szaletu 10.03.11, 07:49 przyleciał do nas (za kraty) mały rossignol* skrzydlaty... * wg fszelkich znaków na sośnie > słowik! Odpowiedz Link
panidemonka Re: SOSNA> prosto z Szaletu 10.03.11, 08:36 "Chante rossignol chante, Tois qui as le coeur gai" Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Oto Guru, nowy gość od p.a.d.a.l.c.o.w.e.j 28.03.11, 14:07 uroczy mordek. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Oto Guru, nowy gość od p.a.d.a.l.c.o.w.e.j 28.03.11, 14:23 Ma śliczne gałgankowe uszka. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Guru "od p.a.d.a.l.c.o.w.e.j" > na waka 11.04.11, 13:22 świetna fotka morska. chłodno tam jeszcze. ale Guru ciepło ubrany w gustowne futerko rude. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Guru na sośnie - od d.strony 12.04.11, 20:15 Bardzo dziękuję ( dyg ) Ave za wprowadzenie Gusia na salony. img]http://images37.fotosik.pl/753/b8c1c7ed4f930b00gen.jpg[/img Na ostatniej fotce G. jest NA SOSNIE- jak widać na załączonym. A że tylko rewers.... .....uważam, że od tej strony też pięknie się prezentuje :) Las jest z Mierzei wiślanej. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Guru na sośnie - od d.strony 12.04.11, 20:27 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > Bardzo dziękuję ( dyg ) Ave za wprowadzenie Gusia na salony. > > > Na ostatniej fotce G. jest NA SOSNIE- jak widać na załączonym. > A że tylko rewers.... > .....uważam, że od tej strony też pięknie się prezentuje :) > Las jest z Mierzei wiślanej. > Odpowiedz Link
inna57 Re: SOSNA 13.04.11, 18:13 Teraz to cudne te piżamowce, ale jak dorosną to...... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a piżmowce... 13.04.11, 18:31 piękne !!! urocze ryjki :-) A co będzie jak dorosną, bo nie znam się na tych pięknisiach. Wiem tylko, że jakiś ich hormon jest bazą w przemyśle kosmetycznym (??) ...chyba Odpowiedz Link
ave.duce Re: Trzymasz z TW? 25.04.11, 10:15 Jąjąkasz się ;) To oznaka zdenerwowania... więc? Odpowiedz Link
scoutek Re: Przebijam! 04.05.11, 14:32 bosze, dobrze, że Majka nie włazi (nie lubi na szczęście), bo wielka jest i już szpilki bym nie wetkła;))) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Przebijam! 04.05.11, 14:43 scoutek napisała: > bosze, dobrze, że Majka nie włazi (nie lubi na szczęście), bo wielka jest i już > szpilki bym nie wetkła;))) Mój pies też nie ułomek i jak widać musi się mocno skręcić, żeby się z kocica zmieścić na dwuosobowej kanapie. Generalnie jak kocica włazi to on złazi, bo się nie ma jak przekręcić. Najchętniej leży tam na plecach z tylnymi łapami do góry. Odpowiedz Link
ave.duce A to jest Drop > kot "psa_na_czarnych" 13.05.11, 12:58 którego "ukradłam" z sygnaturki > Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Wianek 26.05.11, 23:55 uplotła żem wianek i chluuuuup ! żem do Wisły rzuciła, by sobie płynął i płynął aż do morskiej wolności. Odpowiedz Link
ave.duce Hałaśliwy kopciuszek ... 02.06.11, 15:19 samiec ;) www.przyrodapolski.org/foto/137/ Siedzi na wywietrzniku/kominie i śpiewa... Odpowiedz Link
nepokretan Re: SOSNA 09.06.11, 15:42 Pewna Pani utrzymuje, że to Pani Kosowa. Przychylam się do tej opinii. Bardzo ruchliwe zwierzę. Odpowiedz Link
wanda43 Re: SOSNA 09.06.11, 21:37 Tak jest! To pani kosowa. Pan mąż wywiesil kurtke po praniu i zanim wyschła to sobie zaczely w rękawie gniazdo robic. Rzadza mi sie na loggii razem z bialorzytkami calkiem jak u siebie i wcale sie nas nie boją. A na sosnie se zawiesze fotke jednej z moich passiflor co dziś pierwszy kwiat rozwinela. Rozmiar oryginalny. Odpowiedz Link
damakier1 Re: SOSNA 09.06.11, 23:02 No, no... i takie cudo Wanda ma na balkonie! Niby sobie mogłam poszukać sama, ale jak to miło spytać i zaraz mieć życzliwą odpowiedź :) Odpowiedz Link
damakier1 Na życzenie Ave - cała ferajna damykier i doroli. 29.06.11, 16:22 Mój mąż zapytał: ale chyba piszesz, że to ja robiłem zdjęcia? No to piszę: zdjęcia robił mój mąż (tylko zdjęcie Pana Czesia - Antek). W kolejności, jak przybywały: Szopek: Franio: Zima: Wrona: Pan Czesio: Karolek: Odpowiedz Link
ave.duce Z podziękowaniami - dla autorów fot. tyż! 29.06.11, 16:35 Ufff, ale się SOSNA ugięła :) Odpowiedz Link
inna57 Re: Na życzenie Ave - cała ferajna damykier i dor 29.06.11, 16:41 Cudna ta Twoja gromadka i jaka różnorodna. Ech... tylko pozazdrościć. Gratulacje dla Pana Męża fotki wspaniałe. Odpowiedz Link
panidemonka Re: SOSNA 22.07.11, 22:14 Sosna jest najbardziej optymistycznoprzyjaznoludzkim wątkiem. Sośnie należą się peany wielce poetyczne, oryginalne i niezapomniane. Sosna to azyl! Odpowiedz Link
inna57 SOSNA a pod sosną ;) 14.08.11, 17:06 A wszystko to w Warszawie przy ulicy Waligóry. Więcej zdjęć sarniej gromadki jest tu fotoforum.gazeta.pl/u/inna57.html Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: SOSNA a pod sosną ;) 15.08.11, 11:29 ale co tam robią przy Waligóry sarenki te śliczne ? /wlazłam na fotoforum Twoje zobaczyć ich więcej i ujrzałam także akt kobiecy. kto go wykonał był ? bardzo lubię tego typu akty delikatne i subtelne./ Odpowiedz Link
inna57 Re: SOSNA a pod sosną ;) 15.08.11, 12:15 Przy ulicy Waligóry i w przylegającym lesie sarenki żyją. Są wszystkie pięknie oklipsowane i suto dokarmiane. Jak sądzę są dla właściciela lasu i tego dużego wybiegu tuż przy ulicy źródłem niezłego dochodu tytułem dopłat unijnych. I niech mu wyjdzie na zdrowie bo to naprawdę cudny widok móc zatrzymać się i patrzeć na piękne zwierzęta które są wolne (las jest ogromny) i nie mieszkają w zoologu. A akt Olgo to moje dziełko, wyhaftowany krzyżykami już nim obdarowałam przyjaciela i jemu też się bardzo spodobał. Odpowiedz Link
etykieta-zastepcza Re: SOSNA a pod sosną ;) 15.08.11, 18:11 piękne są hafty Twoje, Inna. dużo trzeba mieć cierpliwości, by haftowac tak. a sprawa sarenek bardzo piękna. wreszcie pozytywna wiadomość ze zwierzakami związana. Odpowiedz Link