Dodaj do ulubionych

Migdały i próba obkurczenia

19.02.18, 11:47
Córka od grudnia do lutego co roku dużo choruje. W wieku niecałych 2 lat miała wycięty trzeci migdał, który powodował niedosłuch. Słuch i mowa odzyskane. Niemniej po 1,5 roku od operacji widzę, że pozostałe 2 migdały urosły do gigantycznych rozmiarów. Córka jest świeżo po zapaleniu płuc. Antybiotyk skończyła 07.02. A wizyta u laryngologa (kontrola z powodu słuchu i przetoki wyciętej w tamtym roku) mamy dopiero 15.03. Córka w swoim 3 letnim życiu przeszła już 3 operacje. Płakać mi się chce po tym co zobaczyłam w jej gardle. Niby żadnych wypustów tj. gardło czyste ale te giganty. Znowu zaczęła chrapać bo było wskaźnikiem aby zajrzeć czy coś się nie dzieje. Jestem załamana. Nie wiem czy to chwilowe czy tak jak prorokowała Pani Alergolog - migdały będą rosnąć. Czy można podać dziecku Immunotrofię i Entetis przed wizytą u laryngologa? Na wszelki wypadek umówiłam dziecko na wizytę u pediatry w sobotę ale w ramach dzieci chorych bo inaczej nie mam jak. Ale wolałabym nie przyprowadzać bez wyraźnej konieczności dziecka do przychodni. Za niecałe 2 tygodnie jedziemy nad morze i po ostatnich miesiącach lepiej aby niczego nie podłapała. Proszę o poradę co można zrobić aby zmniejszyć te 2 migdały i ulżyć dziecku?
Obserwuj wątek
    • ewa.misko-wasowska Re: Migdały i próba obkurczenia 23.02.18, 10:33
      Witam,
      tak Imunotrofina i Entitis to dobry pomysł, serdeczności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka