Dodaj do ulubionych

zaczynam się niepokoić

27.09.08, 08:41
witam synek był ,jest chory od 17 września miał mega katar i później doszedł kaszel miał stan podgorączkowy ,ale w ponedziałek po 6 dniach dostał gorączki i skarżył się na ucho pojechaliśmy do laryngologa zpalenie ucha dostał bactrim na 7 dni dziś jest 6 dzien kuracji i w nocy dostał 37,7 temparatury zmierzyłam bo wydawał mi się ciepły tertaz wstał ma 37,1 co jest czemu w nocy taki skokmimo podawania bactrimu niewiem czy on zdrowieje na oko nie ma nic niepokojącego po za tym dzisiejszym skokiem temperatury kurcze martwię się w poniedziałek synekmiał iść do przedszkola ,a teraz się wacham ..dodam że w czwartek był na pasowaniu poszłam bo dobrze się czuł nic mu nie dolegało ..może złapał coś ,ale nie widać zeby mu coś dolagało..zaczynam się denerwować..
Obserwuj wątek
    • betty-226 Re: zaczynam się niepokoić 27.09.08, 14:34
      37,7 to żadna gorączka, więc to bardzo niepokoić nie powinno. Ale na kontrolę po
      leczeniu myślę, że warto pójść.
      • olkaaaa Re: zaczynam się niepokoić 27.09.08, 15:31
        pojechałam dziś bo nie wytrzymałam ma lekko czerwone gardło ucho jeszcze zaróżowione przedłużony bactrim do 10 dni miało być 7 ile może trwać infekcja pn już do przedszkola chce isć a kazała nie posyłać dojak skończy bactrim na kontrole i dopiero lekarz powie czy puszczać czy nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka