krzysztof_wandelt 08.06.11, 17:37 Iść, ciągle iść w stronę słońca W stronę słońca aż po horyzontu kres iść ciągle iść tak bez końca ul. Uroczysko Kumpelstwo A ja rosnę i rosnę Odkurzacz plażowy… Murka Najprzyjemniejszy czas na plaży - Poniesiesz?????!!! Autor Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metodiw Re: Piękne lato tej wiosny 08.06.11, 17:44 Zazdroszczę wypoczynku i pogody Poza tym, piękne zdjęcia Odpowiedz Link
kasik68 Re: Piękne lato tej wiosny 08.06.11, 23:34 Zazdroszcze tej plazy, pustej, szumu morza, lasu, naprawde.. I widac, ze Wam dobrze razem, fundujecie wnukowi wspaniale wspomnienia na przyszlosc. Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt USTKA - Zaczarowane Miejsce 12.06.11, 22:10 USTKA – Zaczarowane Miejsce Oddalone od apartamentu 2,6 km lasem, ale warto tam podjechać niż iść na strzeżona plażę z zakazami, którą mamy pod nosem… Odpowiedz Link
felinecaline Re: USTKA - Zaczarowane Miejsce 12.06.11, 22:49 Miejsce rewelacyjne i az dziw bierze, ze na te wydmy wolno wchodzic... szczesciarze... Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: USTKA - Zaczarowane Miejsce 12.06.11, 23:31 jako legalisci mamy jednak poczucie winy i to nam psuje pelnie szczescia za kazdym razem przesuwamy sie o pare metrow glebiej przychodza tam rodziny z dziecmi i z psami, koczują w tych wydmach obok jest wejscie na plażę z osrodka szkoly policyjnej i to nas troche osmiela... Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: USTKA - Zaczarowane Miejsce 13.06.11, 19:20 własnie z Przewodnika Twierdza Ustka dowiedziałem sie ze rzeczka nazywa sie Bukwica Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Ustka – widok z latarni morskiej 15.06.11, 21:21 moze podziala na wspomnienia... Odpowiedz Link
felinecaline Re: Ustka – widok z latarni morskiej 15.06.11, 21:52 Ustki akurat nie znam, wakacje spedzalam czesto niedaleko Kologrzegu, teraz to juz Kolobrzeg. Nazywa sie dokladnie Podczele, warunki tam byly jak na PRL iscie luksusowe, z wyjatkiem pobudek o 4.00 rano, ktore urzadzaly nam rzdzieckie Migi startujace z lotniska w Bagiczy, doslownie tuz za plotem. Ale poniewaz turnusy byly wyjatkowo dlugie, bo3-tygodniowe "szlo" sie przyzwyczaic. Chetnie bym sie tam powakacjowala znowu... Odpowiedz Link
kasik68 Re: Ustka – widok z latarni morskiej 15.06.11, 23:16 Polskie plaze sa najpiekniejsze, absolutnie) My swego czasu pokochalismy Pobierowo, ale stalo sie zbyt modne, wiec nastepnym razem wybierzemy sie w inne miejsce(kuzynka odkryla Ustronie Morskie). Odpowiedz Link
metodiw Re: Ustka – widok z latarni morskiej 15.06.11, 23:14 Byłam, ale jeszcze za czasów studenckich. Ale tak naprawdę wówczas kochałam Jastarnię Jeździliśmy ze znajomymi kilka lat z rzędu, dopóki mi się dzieci nie porodziły... potem przez lata wyjeżdżałam z nimi tylko w góry, bo bliżej domu, łatwiej się było zabrać z bagażami Odpowiedz Link