janou 26.02.13, 12:08 jak sie dlugo siedzi przy ,piekna i leci jedno za drugim. www.youtube.com/watch?v=1yPZ5eNN_pw&list=PLC94B99C44191D616 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof_wandelt Re: przy komputerze 26.02.13, 14:15 dzieki wprowadzilem w pasek zakladek do szybkiego wywolania ale lepiej bo mam smart tv i w Socjal Place wchodze w YouTobe w wyszukiwarke klepie "deuter" i leci nieprzerwanie piekna relaksacyjna muzyka pod piekne tapety Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: przy komputerze 27.02.13, 17:05 tak to wyglada: tapety zmieniaja sie razem z utworem relaksujacym Odpowiedz Link
janou Re: przy komputerze 01.03.13, 14:50 Wyglada pieknie,tylko ze to co napisales o "smart tv i w Socjal Place" dla mnie to chinski jezyk Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: przy komputerze 01.03.13, 15:11 bo Swiat zmierza do samounicestwienia z braki ludzi zdolnych obslugiwac coraz nowsze ustrojstwa Moja Basia sina sie robi jak ma przestawic program tv a wezmie nie tego pilota - jest nadal jak pisalem na etapie czteroklawiszowego magnetofonu a smart tv to telewizor laczacy sie z internetem i caloscia sieci domowych mediow Basi podoba sie obraz ustawiony na Hollywood dzień i filmy 3D ogladane w okularach dynamicznych ale sterowanie tym wprawia w panike... Odpowiedz Link
felinecaline Re: przy komputerze 01.03.13, 20:01 Swiat raczej coraz bardziezj trzyma nas na smyczy skladajacej sie z roznych kabelkow. U jednych sa one ladnie splecione, u innych przypominaja klebiace sie gniazdo zmij. Dla mnie problem nie lezy w kabelkach ani "guzikach" a w fakcie, ze notorycznie zawieruszaja sie u nas wszelkie "instrukcje obslugi" i pozornie ujarzmiony na poczatku aparat okazuje sie dziwnie uparty i malo sklonny do wspolpracy po jakims czasie. Natomiast jesli chodzi o obsluge wszelkich urzadzen audio- video czy to przy uzyciu "pilotow" albo "zreczna" to Szanowna Pani Kuzynkowa ma u nas swojego odpowiednika w osobie Kicura, ktory jest vw stanie przelaczac programy przy pomocy "szczalki" w gore i w dol, juz przestawienie z TNT na satelite i spowrotem przekracza jego mozliwosci. To samo zreszta z obsluga magnetowidu, kameskopu czy zwyklego poczciwego aparatu foto o telefonie juz nie wspomne ... i to oczywiscie wszystko ...moja wina... Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: przy komputerze 01.03.13, 16:23 przymiotnik SMART to spryciaz lub bystrzacha i moze byc uzyty od komorki do auta, mozna tez nazwac partnera byleby sie nie obrazil z niewiedzy... a to drugie to nazwa oprogramowania ktore w innej marce moze nazywac sie inaczej ale spelnia te sama funkcje ---- spokojnie przeczytaj: pl.consumer.toshiba.eu/pl/articles/standard/cp_article_zalety_Smart_TV chyba jest dostepnie wyjasnione jesli swobodnie poslugujesz sie kompem Odpowiedz Link
janou Re: przy komputerze 01.03.13, 20:06 poczytam se spokojnie po francusku,kiedy moja ksiezniczka(wnuczka bedzie w lozku albo przed TV ps.ja nie mam Samsunga tylko Philips'a www.samsung.com/fr/article/tommorow-s-tv-is-here-with-smart-tv Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: przy komputerze 01.03.13, 20:13 tu masz Philips smart-tv www.philips.pl/c/telewizory/33096/cat/?origin=|mckv|&pcrid=15108017430|plid|/!#/smart-tv Odpowiedz Link
janou Re: przy komputerze 01.03.13, 23:07 Przelecialam po francusku i wydaje mi sie ze TV musi byc przylaczony do komputera,tak czy nie i w jaki sposob? pisza o jakichs seriach; 6000,7000 etc a ja nie wiem jaki ten TV jest, wiem ze kupilismy go 3 lata temu, a nie chce ciagle jak przyjezdzaja do mnie,zawracac glowy synowej. Odpowiedz Link
janou Re: przy komputerze 01.03.13, 23:20 znalazlam to,oczywiscie po francusku moze przyda sie Feline www.dailymotion.com/video/xly5rp_philips-smart-tv-la-tv-connectee-et-intelligente_tech#.UTEo8zckEfh Odpowiedz Link
krzysztof_wandelt Re: przy komputerze 01.03.13, 23:59 podaj mi model tv trzy lata temu to smart-tv kosztowal tyle co male auto u mnie jest polaczony z internetem za pomoca wi-fi tak jak netbook - lacza tez LANem ale to dodatkowy kabel grubawy Odpowiedz Link