kicho_nor 12.01.10, 08:42 Sądził, że już całkiem rozebrana ona Rozciągnął pośladki a tam jeszcze stringi z Koniakowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milky_way_1 Re: O, na na na 12.01.10, 10:32 Odwagi brakuje męskiej braci, boicie się twarz utracić Ładnie pod męskim nickiem pisać Damie, jak tak przystoi mamie Ściąg przyłbicę miła Damo, pokaż rymem czy to samo Jak Was czytam dziś od rana, moja buzia roześmiana Szkoda tylko jak nie wiecie, w tym do Rymu pięknym świecie Można różne figle płatać, i bez sznurka przecież latać Do bielizny uwiązany, na balkonie chyba dany, Nie wiem nawet bo jest zima, mróz za okna mocno trzyma A psik Kich_norku miły, nie mam już do Ciebie siły Znowu prawisz o tym sznurku, i kot chodził też w tużurku Odpowiedz Link
kicho_nor Re: O, na na na 12.01.10, 12:25 Nikt nie doskonały, czy damy to pany I czy Hardy to on, ona czy ono Zamiatam kapeluszem z ukłonem i pląsem I niech on to nawet sobie harda dama z wąsem Odpowiedz Link
milky_way_1 Kicho_norze... 12.01.10, 13:16 Dama z pląsem z melonikiem, także z czarnym jest wąsikiem, Spodnie na szelkach w garnitur ubrana, Czaplina udaje taka to Dama Jeśli mnie pamięć moja nie zwodzi, bo przecież babcią jestem z laseczką, także z koszyczkiem, a może z teczką, i nawet dzieckiem, a także misiem, nawet dzieweczką, a czasem Krzysiem. Więc pamiętaj Damo harda, może trafić halabarda, nawet róża kolce ma, więc uważaj damo cna Pokój niech już zapanuje, bo beztrosko się rymuje Znak zodiaku już mój znasz, to wiesz dobrze w co tu grasz Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Milky 12.01.10, 15:12 Już tu jeden ściągał spodnie Się w tym nie widzę ale udowodnię (kto się kurniku obraca wie jak się maca) Że ja chłop z tymi no jajami A nie jakaś baba z wąsami Milky napisz o co chodzi Bo ja te puzle próbuję I mi nie wychodzi Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Milky 12.01.10, 16:38 Milky ! folguj ! przeholujesz... nikt nie wie o czym tutaj rymujesz... Odpowiedz Link
milky_way_1 Koguciku :-) 12.01.10, 21:27 Zabawa słowem Koguciku, trwa z radością w tym Kurniku To zabawa w wierszowanie, każdy jakieś ma zadanie Można tworzyć słowa, ludzi, kiedyś uśmiech może wzbudzić To są rymy jak każde inne, raz dorosłe, raz dziecinne Czasem warto pofolgować, czasem nawet pożartować Tworzyć można i postacie, w rymach dobrze przecież znacie Można odnieść się do słowa, lub do wersu to też mowa O zabawę chodzi tylko, lub rozmowę rymowaną Kiedyś już tak tu pisałam, z jedną Damą rymowałam Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Miky 12.01.10, 21:49 Damo słodziutka milutka kochana Trzymaj się jednego gatunku I nie mieszaj trunków Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Miky 13.01.10, 09:51 Nawet gdybym chciała drogi Kicho_norze Już nie będę grała na Twoim honorze Trzymać się jednego takiego gatunku Nawet gdybym chciała niejednego trunku Muzyka jest dla mnie moim alkoholem I tylko takiego alkoholu wolę Inny jest Niedobry, niesmaczny gryzący Może już nie istnieć ogniem pałający Jak widać nie mieszam alkoholu wcale Z muzyką rytmiczną bawię się wspaniale Inni popijają go dla swej zabawy Wiec niech tak się bawią Nie widzę w tym sprawy Odpowiedz Link