x_y 18.03.06, 18:37 miec tyle dziewczyn ile to tylko mozliwe... toz to moja dewiza! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxiii.viii.mcmlxxix one-linery Bonda w temacie kobiet 18.03.06, 20:09 Dziewczyna (przedstawia się): - Jestem Pussy Galore. Bond (do siebie): - Ja chyba śnię. "Goldfinger" (chyba jasne, Pussy, w potocznej angielszczyźnie, to, delikatnie mówiąc, "myszka") Dziewczyna (ma na sobie skąpe bikini, przedstawia się, nachylając się nad siedzącym Bondem): - Cześć! Jestem Plenty. Bond (z szelmowskim uśmiechem, gapi się jej w dekolt): - Zauważyłem. "Diamenty są na zawsze" ("plenty", czyli "obfita", a ponieważ jej biust faluje Bondowi przed oczami...) czyli stary zboczeniec i świnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ohmygoodnes dziewczyna roger moorea 18.03.06, 22:00 widzialem jakis rok temu rogera moore'a na zywo z dziewczyna :-) james bond ma fajne laski nawet jak juz dawno przestal byc jamesem bondem :-) believe me (oprocz tego ze podobno jest gejem, ale niewazne) Nowy Sposób Podróżowania Odpowiedz Link Zgłoś
bujacznik Re: Dziewczyny Bonda 18.03.06, 20:12 Luciana Paluzzi i Sophie Marceu - najlepsze "w dorobku" bonda :) Odpowiedz Link Zgłoś
trotuar4 Re: Dziewczyny Bonda 18.03.06, 21:14 Gdyby używała beltera to by tak dobrze nie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
wck1 Re: Dziewczyny Bonda 19.03.06, 02:18 Do autora Jacka Szczerby: odtwórców roli Bonda już było pięciu: Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton i Pierce Brosnan, więc jak by nie liczył Daniel Craig będzie szóstym. To tak dla podkreślenia faktu, że trzeba być rzetelnym pisząc nawet o tak błachych wydawałoby się sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
spink Jaka dziewczyna dla Bonda? 19.03.06, 02:59 Nową laską Bonda powinna być Ali Larter albo Jessica Alba! :DD Odpowiedz Link Zgłoś