Dodaj do ulubionych

Orgazm po szyicku

• k.kasia1 Re: Dziecko spytało: czemu zabiliscie braci i sio 27.08.06, 22:02
      A ja odpowiem jeszcze raz - blastula, czy inna glastula to nie jest dla mnie
      dziecko. To jest moja opinia. Ja szanuję twój pogląd na te sprawę, nikt nie kaze
      ani tobie ani nikomu przerywać ciąży, czy zakładac spirali. Ale w zwiazku z tym,
      ze moment, w którym płód zaczyna być człowiekiem jest dyskusyjny, nikt nie ma
      prawa do jednoznaczego postawienia sprawy. Przerwanie ciązy jest zawszed złem.
      Ale czasami jest mniejszym złem. Byłabym najszczęśliwsza, gdyby nigdy zadna
      kobieta nie musiała tego robić. Byłabym zachwycona, gdyby wszystkie dzieci
      przychodziły na świat chciane i kochane, gdyby żadna kobieta nie przypłacała
      tego faktu zdrowiem lub życiem. Byłabym w siódmym niebie, gdyby dzieci były
      wspólnym dobrem realnie, a nie tylko na użytek kampanii wyborczych. Ale to
      utopia. Dlatego nie mam ochoty dyskutować na temat, który jest nie do
      rozstrzygnięcia, jak wyższość Wielkanocy nad Bozym Narodzeniem. Ty masz swój
      punkt widzenia, ja swój. Ja nie nazywam ludzi z twoim poglątem na tę sprawę
      ciemnakami i nie zgodzę się aby kogoś o moich poglądać nazywać
      mordercami.Spirala jest środkiem antykoncepcyjnym dopuszczalnym w/g prawa.
    • k.kasia1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:09
      taaak, no to teraz będzie o naturalnej wyższości mężczyzny nad kobietą... bleeee
    • k.kasia1 Re: Dziecko spytało: czemu zabiliscie braci i sio 27.08.06, 22:25
      Męczysz mnie już, więc ostatia odpowiedź.
      Od "glastuli" się odwal, bo nie napisałam tego zeby sie popisać znajomością
      biologii, jakbym się chciała popisywać, to sprawdziłabym sobie w encyklopedii.
      O dyskusyjności początku "człowieka" nie mozesz zaprzeczyć, gdyż nawet KK nie
      jest do końca zdecydowany w którym momencie to następuje. W różnych ststemach
      różnie to definiowano. Co więcej, różnie w zależnosci od płci dziecka!!
      Nie mam ochoty na bezproduktywne rozmowy i nie mam ochoty narazać się na to żeby
      mnie ktoś obrażał.
      Miłej nocy.
    • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:26
      koreczek7 napisał:

> > jak twierdzi jedna kininox- nie powiniennes miec dzieci ze wzgledow
      > > spolecznych
      >
      > Na szczęście dla ludzkości durna, słaba, biedna baba nie ma możliwosci
      > dyktowania wykształconemu, silnemu, pracowitemu i dzięki temu bogatemu
      samcowi

skromnosc jest cnota...
      > jak ma żyć.
    • kiniox Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:29
      koreczek7 napisał:

> > jak twierdzi jedna kininox- nie powiniennes miec dzieci ze wzgledow
      > > spolecznych
      >
      > Na szczęście dla ludzkości durna, słaba, biedna baba nie ma możliwosci
      > dyktowania wykształconemu, silnemu, pracowitemu i dzięki temu bogatemu samcowi
      > jak ma żyć.

A to pojechałeś teraz, o ty wspaniały samcu. Od razu widać, że nie tylko jsteś
      wykształcony, silny i pracowity, ale jaszcze przystojny i uroczy oraz nie
      śmierdzi ci z ust.
      A tak przy okazji, czy Ty onanizujesz się przy swoich postach?
      • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:31
        zpuscie z tonu, to sie juz nieestetyczne robi
        • kiniox Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:32
          Słusznie. Po prostu to było zbyt zabawne, żeby nie odpowiedzieć w tym tonie. Ale
          co racja, to racja. Dopóki rozmowa na temat, dopóty można dyskutować. Pa.
    • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:40
      jesli masz taki swiatopoglad, do zle swiadczy on o twojej kulturze i szacunku
      wobec innych
    • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 22:48
      koreczek7 napisał:

> Tak to zostało ukształowane w toku ewolucji i z powodu różnych tych ról
      inaczej
      >
      > zostały wykształcone u obu płci wzorce instynktownych zachowań oraz
      > inteligencja.

zaraz pewnie uslyszysz,ze inteligencja kobiety zamyka sie w granicach plodzenia
      i sprzatania...
    • abmiros Tam sie latwo urodzic, ale i latwo zginac. 28.08.06, 03:38
      Bardzo interesujacy artykul, z wielka ciekawoscia siegne po ksiazke ktora
      zapowiada p.Rahal. Prowadzacy wywiad i lekarka dobrze sie rozumieja. Tekst
      napisany potoczyscie, czyta sie plynnie. Jestem z uznaniem dla p. Busainy
      Rahal, i p. Jacka Hugo-Bader. Obyczajowosc szokujaco rozna od polskiej.

Od lat, co raz na jakis czas, dochodza mnie informacje, ze zycie ludzi w
      krajach muzulmanskich ma swoje powazne zalety, ktorych brakuje ludziom w
      krajach chrzescijanskich. Niektore z tych zalet wskazane sa w tym artykule.

Wymog zachowania dziewictwa przed slubem, i wiernosci w malzenstwie, jest chyba
      w tym artykule przerysowany. Z ksiazek opisujacych rynek platnego seksu w
      krajach muzulmanskich mozna dowiedziec sie, ze oferta jest duza i jest on
      obficie zaopatrywany przez muzulmanki, ktorym w sprzedazy ich ciala pomagaja
      mezowie, rodziny. Jak to w koncu jest?

Moze p. Rahal ma orientacje ograniczona tylko do srodowisk ktore stac na porade
      lekarza? Ile kosztuje kobiete z Libanu przecietna wizyta u ginekologa? Jaki to
      procent zarobkow przecietnej rodziny tego kraju? Jaki procent ludnosci
      obsluguja lekarze-ginekolodzy?

Na pewno jest wiele dobrego w obyczajowosci tych krajow, ale musi tam byc
      rowniez cos zasadniczo zlego, od wiekow ludnosc tych krajow szybko produkuje
      ludzi i szybko ich traci. Tam sie latwo urodzic, ale i latwo zginac.

Nasze partnerstwo w ukladach maz-zona jest chyba lepsze niz muzulmanska
      zaleznosc kobiety od mezczyzny.
    • hermina5 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 09:51
      > Ano z tego powodu, droga kasieńko, by cię jakiś kretyn, który wbrew "psiemu
      > obowiazkowi zapanowania nad tym podnieceniem" nie zgwałcił

Jesteś maksymalnym kretynem, ktory przenosi odpowiedzialnosć za gwalt na
      kobiete z napastnika. Tym sdamym moeżesz równei dobrze powiedzieć, ze w tej
      chustce zakrywającej wlosy sie uśmiechneła i też sprowokowala - klasyczny
      mechanizm słabego faceta,od wielu lat podkreślany przez psychologgów - wypiera
      on ze swojej świadomosci winę i pzrenosi ją na ofiare - bo mnie sprowokowała. A
      prowokację moze stanowić np. to, ze szła i ruszała biodrami, bo trudno iść nei
      używając bioder. Jesteś załosnym mizoginicznym ścierwem, co już ci ktoś
      napisał - wg Ciebie ZAWSZE winna jest kobieta - jesli maż ją bije, była
      głupia , bo wybrała takiego, co buje(jakby to niby nawalał ktoś kogoś przed
      slubem), jesli ją gwałcą , to sprowokowała, jeśli nie rodzi 15 dzieci - bo
      PRZEZ nia zginie Twoja europejska cywilizacja- btw. twojea cywilizacja to
      paleolit, bo tak pieprzysz od rzeczy , wiec twoja nei zginie.

Zalosny mizogin, który uwaza, zekobiety sa gwałcone , bo prowokują i dlatego
      gwałcone sa 60 letnie babcie i kobiety w swetyrach i dzinsach - moze po prostu
      powinny nigdy nei wychodzić z domu - wtedy na pewno by nie sprowokowały .
    • hermina5 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 09:59
      P)rzyłączę sie - totalna sciewrwo, któree wymaga kultury od innych , samo
      wyzywajac ludzi od głupków i głupich na wszystkie strony - i co , łyso ci, ze
      ktoś nazywa ciebie po imieniu - przecież to dokładnie robisz ty - traktujesz
      innych jak scierwo, więc i sam nim jestes.

Co wiecej drogi chamie, uczenie innych ortografii, przy błędach jakie sam
      popełniasz, jest co najmniej smieszne - jakoś piekilenie trudno cio podać linki
      do badań statystycznych, które cytujesz wraz z aparatem krytycznym. Nie dość,
      ze chamstwo przebija z wiekszości Twoimch postwo, to jeszcze jesteś kłamca,
      który podaje rzeczy, których istnienia nei jest w stanie udowodnić. Boże, jakie
      to małe i załosne.
      • k.kasia1 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 10:36
        Masz racje, małe i żałosne. A ponieważ w sieci każdy moze byc każdym:) Ja, na
        ten przykład mogę być... a co mi tam, Panią Prezydentowa;)) I ten "inteligentny,
        bogaty, wykształcony, silny, itp. " moze być np. małym facecikiem ze średnim
        wykształceniem, którym ktoś pomiata w pracy, którego żona nie bardzo poważa, no
        roi mu się, bednemu, ze mieszka w Emiratach, jest właścicielem rafinerii, a
        zarazem panem i władcą całego haremu ;) Pomarzyć dobra rzecz. Jedyne, co jest
        niebezpieczne, to rozprzestrzenianie idei usprawiedliwiających niejako przemoc
        wobec kobiet. Jeszcze jakis dzieciak wejdzie w sieć, przeczyta i weźmie to do
        siebie!! Tyle wrzasku o dpowiedzialność za przyszłe pokolenia i co? W jaki
        sposób kształtuje, być moze swojego syna? Że facet, jako silniejszy fizycznie,
        ma prawo być gwałcicielem, bo jak widzi laske, która mu się podoba, a która nie
        da po dobroci, moze wziać siłą!! Bo tak go ukształtowała ewolucja!
        Ja ci radzę, Koreczek, czy jak ci tam, poczytaj sobie opracowania na temat
        gwałtu, relacje ofiar, protokoły z przesłuchań. Wtedy zyskasz jakie takie
        rozeznanie i gwarantuję, że to, co napisałeś przez usta ci już więcej nie
        przejdzie.
        A tak przy okazji dowalę ci - zostałam zgwałcona. Jako 14-latka. Przez
        19-letniego kolesia, który pracował w kuchni na OHPie. Wiesz jak się tłumaczył??
        BO Z NIM ZATAŃCZYŁAM NA DYSKOTECE KOLONIJNEJ!! Jak z nim tańczyłam, na sali było
        300 osób, w tym wychowawcy. Nikt nie zauważył, żebym sie zachowywała
        prowokujaco. Ale on tak. I jeszcze jedno. To było 16-cie lat temu, więc 14-latki
        nie ubierały się wtedy tak jak teraz, nie malowały się, nie czytały Bravo i
        Twista. Wiem, ze nie dotrze do ciebie, ze mogła na moim miejscu byc twoja
        siostra, kuzynka, a teraz twoja córka. To powiesz - sama sobie winna. Bo co? Na
        kolonie mogłam nie jechać? Mogłam być w czarczafie?? Mogłam nie tańczyc? Nie
        rozmawiać z nikim? Nie uśmiechać się? Mogłam nie mieć ciała??????? Bo to jest
        jedyne co ma wpływ na to, ze kobiety są gwałcone - mają ciało, które niektórzy
        mężczyźni postrzegają jako przedmiot,jako swoją własność. To jest największa
        wina kobiety - że ma ciało. Nic więcej.
        Twoje pokretne tłumaczenia usprawiedliwiają takie szmaty jak on. No bo przecież
        o co chodzi!! Młody facet, zgodnie z ewolucją, chce rozprzestrzenic swój
        materiał genetyczny. Dziewczyna sie do niego uśmiecha, rozmawia z nim, tańczy.
        Czyli - droga wolna!! A jak nie chce po dobroci... cóż, przecież facet jak się
        podnieci, to musi, bo inaczej mu d..ę rozerwie, prawda??
        A jeszcze jedno a propos wstrzemięźliwych muzułmanów i traktowania przez nich
        Europejek. Moja znajoma poszła kiedyś na basen w hotelu w jednym z krajów
        muzułmańskich. Wróciła z płaczem, bo jak weszła w stroju, faceci zaczęli ją
        dosłownie obmacywać, klepać po pośladkach, sciskać za piersi. To jest szacunek
        do kobiety?? Miała wszelkie prawo, jako gość hotelowy, iść na basen i popływać.
        Miała prawo być w stroju. A oni nie mieli prawa tak sie zachowywać.
        Byłam troche w krajach arabskich. Szanuję inne religie, inne tradycje. Ale
        wymagam też poszanowania mojej osoby, jako człowieka.
        • ummihsan1 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 14:36
          k.kasia1 napisała:

> A tak przy okazji dowalę ci - zostałam zgwałcona. Jako 14-latka. Przez
          > 19-letniego kolesia, który pracował w kuchni na OHPie. Wiesz jak się
          tłumaczył?
          > ?
          > BO Z NIM ZATAŃCZYŁAM NA DYSKOTECE KOLONIJNEJ!! to po co na dyskoteke sie
          pchalas? gdybys, slonko taka naiwna cizia nie byla, to bys wiedziala, po co
          pplec przeciwna na dyskoteki chodzi...jesli myslisz, ze po to, by wsluchiwac
          sie ww rytm ballad Guns'n Roses, no to rzeczywiscie szkoda mi ciebie.

Jak z nim tańczyłam, na sali był
          > o
          > 300 osób, w tym wychowawcy. Nikt nie zauważył, żebym sie zachowywała
          > prowokujaco. Ale on tak.

pewnie,powtarzam pytanie: w jakim celu chlopak prosi dziewczyne do tanca? boze,
          naprawde mi cie szkoda, przez ta twoja naiwnosc! pozwol,ze ci cos uswiadomie-
          otoz jest to jedyna okazja, zeby obca panienke pomacac, poocierac sie. nie
          mysl, ze ja w hidzabie sie urodzilam, swoje doswiadczenia tez mialam...
          prowokujaco (twoim pojeciu) ubierac sie nie musisz, zeby podniecic. zapytaj sie
          facetow, po co tak naprawde z laskami tancza.

I jeszcze jedno. To było 16-cie lat temu, więc 14-latk
          > i
          > nie ubierały się wtedy tak jak teraz, nie malowały się, nie czytały Bravo i
          > Twista. Wiem, ze nie dotrze do ciebie, ze mogła na moim miejscu byc twoja
          > siostra, kuzynka, a teraz twoja córka.
          na szczescie, widac, ze twoj adresat zdaje sobie sprawe z takich sytuacji,
          dzieki bogu, ktos tu trzezwo mysli.

To powiesz - sama sobie winna.

PEWNIE

Bo co? N
          > a
          > kolonie mogłam nie jechać? Mogłam być w czarczafie?? Mogłam nie tańczyc?
          > rozmawiać z nikim? Nie uśmiechać się? Mogłam nie mieć ciała???????

TERAZ TEZ BYS TAK POSTAPILA?

Bo to jest
          > jedyne co ma wpływ na to, ze kobiety są gwałcone - mają ciało, które niektórzy
          > mężczyźni postrzegają jako przedmiot,jako swoją własność. To jest największa
          > wina kobiety - że ma ciało. Nic więcej.

JAK SWOJE CIALO NA POKAZ WYSTAWIASZ, TO SIE NIE DZIW, ZE TAK CIE MEZCZYZNI
          POSTRZEGAJA- "NIEZLA D..PA" sorry, ze brutalne, ale taka jest rzeczywistosc w
          ktorej zyjemy. pokazuj to, co chcesz, by bylo w twojej osobie dostrzegane.
          a to, ze kobieta ma sexowne cialo, to jest ogromnym darem, musisz wiedziec, jak
          ten dar uzywac.

> Twoje pokretne tłumaczenia usprawiedliwiają takie szmaty jak on. No bo
          przecież
          > o co chodzi!! Młody facet, zgodnie z ewolucją, chce rozprzestrzenic swój
          > materiał genetyczny. Dziewczyna sie do niego uśmiecha, rozmawia z nim, tańczy.
          > Czyli - droga wolna!! A jak nie chce po dobroci... cóż, przecież facet jak się
          > podnieci, to musi, bo inaczej mu d..ę rozerwie, prawda??

zawsze i wszedzdie taki sie trafi. mysl tak dalej a sami cie zwachaja.

> A jeszcze jedno a propos wstrzemięźliwych muzułmanów i traktowania przez nich
          > Europejek. Moja znajoma poszła kiedyś na basen w hotelu w jednym z krajów
          > muzułmańskich. Wróciła z płaczem, bo jak weszła w stroju, faceci zaczęli ją
          > dosłownie obmacywać, klepać po pośladkach, sciskać za piersi. To jest szacunek
          > do kobiety?? Miała wszelkie prawo, jako gość hotelowy, iść na basen i
          popływać.
          > Miała prawo być w stroju.

glupia idiotka,bo kultury i mentalnosci nie znala. jak pojechala do takiego
          kraju, to sie powinna odpowiednio zachowac. i jeszcze jedno: tam mezczyzni
          takie zachowanie kobiety traktuja jako brak szacunku dla ich kultury...

A oni nie mieli prawa tak sie zachowywać.
          > Byłam troche w krajach arabskich.

to tym bardziej mnie dziwi, ze nadal taka ignorancka jestes

• kiniox Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 14:44
            Wstyd mi, że próbowałam prowadzić z tobą wczoraj kulturalną dyskusję. Nie
            zasługujesz na to.
            • ummihsan1 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 15:46
              wreszcie kogos prawda uderzyla.
              • totalna_apokalipsa Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 15:52
                NNie prawda, tylko Twoja głupota...jak twoja córka , teraz niemowlę, pojedzie
                na kolonie sama, majac 11 lat, a zgwałci ja 30 letni wychowawca kolonijny, to
                ttez pamietaj - TO JEJ WINA, BO ONA JEST KOBIETA. nIE ZAPOMNIJ TEGO PRZEKAZAĆ
                SWOJEJ CÓRCE, bo będziejuż 11 letnią miesiaczkującą kobieta. NIE zapomnij jej
                przekazać, ze zawsze, kiedy ja ktos zgwałci, uderzy, wezmie siłą,- lacznei z
                jej męzem - SAMA sobie na to zasłuzyła. Jesli stanie się jej cokolwiek złego
                tto JEJ WINA. Je4sli ktośwejdzie oknem i zgwałci ją we własnym domu , to tez
                JEJ wina.

bo jej winą jest pzrede wszystkim to, z ejest kobietą, a jej matka, no cóż -
                jest kretynka .

A

• k.kasia1 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 19:46
                  Wiesz, jak już dyskusja weszła na etap inwektyw, to znaczy, ze zwyczajnie troli
                  nie karmić ;)))
                  pozdro
                  • arubika Re: o tolerancji mowa.. 08.09.06, 22:32
                    Hej k.Kasiu, bardzo Ci współczuję złych doświadczeń.

Do Ummihsan1 - przynosisz wsyd muzułmańskim kobietom, znam ich sporo i żadn by
                    tak nie zareagowała na czyjeś nieszczęści.
                    I ciekawe jakich to znasz mężczyzn. Moi znajomi zazwyczaj lubia po prostu
                    tańczyć, i zapewniam Cię że nie marzą od razu żeby przelecieć czy zgwałcic
                    swoja tancerkę (pytałam się niektórych!). U nas tak po prostu jest że dla wielu
                    sam taniec jes przyjemnością. Czy starsza ciotka na weselu nie powinna
                    zatańczyć z młodszym kuzynem, bo sprowokuje, a on będzie myslał tylko o tym,
                    żeby się o nią poobcierać?

> A jeszcze jedno a propos wstrzemięźliwych muzułmanów i traktowania przez nich
                    > Europejek. Moja znajoma poszła kiedyś na basen w hotelu w jednym z krajów
                    > muzułmańskich. Wróciła z płaczem, bo jak weszła w stroju, faceci zaczęli ją
                    > dosłownie obmacywać, klepać po pośladkach, sciskać za piersi. To jest szacunek
                    > do kobiety?? Miała wszelkie prawo, jako gość hotelowy, iść na basen i
                    popływać.
                    > Miała prawo być w stroju.

"glupia idiotka,bo kultury i mentalnosci nie znala. jak pojechala do takiego
                    kraju, to sie powinna odpowiednio zachowac. i jeszcze jedno: tam mezczyzni
                    takie zachowanie kobiety traktuja jako brak szacunku dla ich kultury..."

Była na basenie w hotelu, gdzie oficjalnie miała prawo sie wykąpać. Co innego,
                    gdyby wyszła w kostiumie na plażę, nad rzekę czy na trawę sie poopalać.
                    Pracowałam w krajach muzułmańskich, i -choć to troche kosztowało - chodzilismy
                    co jakiś czas do klubów tylko dla cudzoziemców, żeby chociażby wykąpać się
                    spokojnie w basenie. I pracowali tam miejscowi kelnerzy i nie sądzę żeby byli
                    obrażeni brakiem szacunku, tylko się cieszyli że moga sie pogapic.

• hermina5 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 28.08.06, 10:04
      > Więcej - czyli co?

Ksiązki, pamieć ludzką, organizacje społeczne, ogródki jordanowskie, Czerwony
      Krzyż , teorie naukowe, fundacje itop - ale to sie w tTwojej małej głowce nie
      zmeiści, ofermo.

> > A co z ludźmi, których dzieci umierają??
      >
      > Dlatego powinni mieć dzieci wiecej, niż obecna europejska idiotyczna
      > zdegenerowana norma 2+1.

A ile masz dzieci, ty ofermo? Założę sie, ze nawet kobiety ei masz, bo takie
      ofermy tylko w internecie są bohaterami, a w zyciu - wielkim zerem, którego
      nikt nie bierze pod uwagę , nei tylko do rozrodu, ale nawet do aktu kopulacji.
      Totalna oferma i pierdoła, taka jak ty, wie to najlepiej.
    • hermina5 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 20:23
      No widziesz pierdoło maksymalna, tylko ci macica w tym pustym łbie:))))))))

Nie dziwie się, przecież ty sam nie rozumiesz siebie od nadmiaru spermy
      przelewającej się tam, gdzie innni mają mózg ...Buheheheheheheheeeeee, taka
      żenada jak ty przeczy ewolucji, nie zuwazyłeś tego?
      No to nic dziwnego, przecież mózg masz, ale nie wiesz do czego służy .

Jestes taką pierdoła, ze wydaje ci się , że ktoś te twoje ejakulacyjne
      elaboraty bierze poważnie i jeszcze, że jesteś w stanie kogos obrazić,
      cieciu:))))))))))))))) Ale polewka :))))

A ja z ciebie leję od dwóch dni, jak się zapluwasz nad klawiaturą i paluchy ci
      sie placzą od histerycznego rozemocjonowania w rozporku:))))Nie dziwię sie, ze
      zawsze wracasz do tematu, w którym odpowie Ci kobieta - w końcu to twój jedyny
      kontakt z macicą, cieciu:)))))))))) Totalna pierdoła:)))0
    • hermina5 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 20:32

Specjalnie Tobie ofermo,urzeczona poziomem Twojej głupoty, dedykuję bon mot
      hrabiego Fredy

"Nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie."
    • hermina5 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 28.08.06, 20:39
      A o Twoim DNA też za 100 lat nikt nie wspomni, ciamajdo, bo w końcu nikt nie
      słyszał jeszcze o ręce, która zaszła w ciążę z włascicielem ręki:))))))))

Wiele hałasu o macicy,
      pisują zwykle skurczybycy
      Taki to tylko z reką może,
      Jak widzi babę - chroń go Boże.

• hermina5 Re: o tolerancji mowa.. 28.08.06, 20:56
      Encore, encore, ale powtarzasz się rękojebco:))) Może coś oryginalniejszego, bo
      teksty powtarzane stają sie nudne, zupełnie jak twoje posty ? Mój Boże, ze taki
      szajs jak ty zawsze musi sprowadzić inteligentnego człowieka do swojego,
      kloacznego dołu - cóż, tak to juz jest z ofermami, ze nigdy nie wiedzą kiedy
      pzrestać, co widać po tobie...

"Trzeba cenę swoją znać, kochany,
      trzeba trzeźwo życie brać, kochany,
      trzeba wiedzieć, kiedy wstać i wyjść."
      jak śpiewał Młynarski, ale niestey to wiedza dla ciebie tak odległa, ze
      niedostepna, zatem to ja pożegnam cie pierwsza ośle, życząc, abyś kiedyś wylazł
      ze swego kloacznego ofermowatego dołu i dotarł chodciaż do WC. Niestey, na
      razie pukasz w dno od spodu, a ono nawet nie odpowiada:)))))))))))

Zegnaj durnoto:)))))
    • hermina5 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 28.08.06, 21:02
      Petroniusz, durnoto pisywał całkiem przyzwoitę erotykę, gdybys zaś ty wiedział
      czym są murale - to wiedziałbyś też, ze nie literacka wartość jest ich zaletą i
      niewątpliwei arbiter elegancji nei oceniałby ich literacko, ale jako nonsensy ,
      cos jak chłopców w złotej farbie z rózyczka na penisie. wiedziałbys też, ze
      murale są anonimowe , a nie, ze ja dla takiej tepoty ak ty , chcialabym układac
      wierze:)))))buhehehehehehehhehe.... Ale niestety, do zbiorów murali nie
      dotarleś - skończyłes sie na Tuwimie - to przykre, bo wiele od 20-lecia sie
      zdarzyło, ale oferma widać tego nie zauważyła:)))Taki już los oferm:)
    • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 28.08.06, 21:20
      sproboj powiedziec inaczej, niz chca slyszec, to to cie scierwem obrzuca, od
      kretynow wyzwa. no, coz, jak ktos widzi, ze traci argumenty, to nalepiej
      zagluszyc obelgami...
      lepiej ignorowac, niz na psy schodzic.
    • michalng Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 29.08.06, 00:11
      koreczek7 napisał:

> W społeczeństwach muzułmańskich brakuje dla menela kobiet - przez co nasza
      > pula
      > genowa stale się pogarsza, a ich polepsza. Jak nie ulegną europejskiej
      > degeneracji, za kilka pokoleń będą nad nami dominować.

To jak to jest? Ich pula genowa "polepsza" sie od setek lat, a nasze od setek
      sie degeneruje a jednoczesnie oni sa biedni a my jestesmy bogaci , oni sa
      uciskani a my uciskajacy :) My jezdzimy ich stabilizowac a oni zbieraja od nas
      baty ? Przeciez ich 'pula genowa" od tylu lat sie polepsza a nasza degeneruje :)

• k.kasia1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 29.08.06, 09:32
      Wiesz, drzaźni mnie twoja ignorancja.
      Po pierwsze antykoncepcja isniała odkąd zaistniało społeczeństwo. Już
      neandertalczycy, a raczej neandertalki, stowowały zioła w celu zatrzymaniu
      owulacji choć oczywiście nawet o niej nie wiedziały. Stosowano też tampony
      nasączane kwaśnymi substancjami. No i oczywiscie wywoływano ziołami poronienia,
      co z ówczesnego punktu widzenia było antykoncepcją, choć nie tak nazywaną. POza
      tym pula genowa tych "najszlachetniejszczych" degeruje się najszybciej!!
      Wystarczy popatrzeć na rody szlacheckie Europy. Im "błękitniejsza" krew, tym
      większa degeneracja. Jedyne przezwoite dzieci rodziły się jak taka księżna,
      hrabinia, czy inna królowa puszczała się z przysłowiowym lokajem. Zgodnie z
      twoją teorią powinno być odwrotnie.
      Poza tym wielu wybitnych ludzi było dziećmi "meneli", jak ich cudnie nazywasz,
      albo przynajmniej zwykłych ludzi.
      W nowoczesnym społeczeństwie nie tyle ważne są warunki urodzenia, ale
      wychowania. I może skoro jestes taki silny, bogaty, wpływowy, bla, bla, bla,
      zacząłbys patrzeć dalej niż na kraj swojej dupy i zobaczył zdolne dzieci, które
      nigdy nic nie osiągną przez to, ze nie zostały im stworzone warunki?? A warunki
      nie zostały stworzone, bo banda kretynów ma takie poglądy jak ty.
      I na koniec - pieniądze można zawsze stracić. Dom moze spłonąć. Wilkie fortuny
      rodziły się umierały. Naasze dzieci i ich dzieci kiedys umrą. To, co po nas
      zostaje, to nie zlepki komórek. To coś o wiele więcej. To coś, co z siebie
      dajemy ludziom dookoła. I jeśli tego nie wiedzisz, twoja brocha.
      Ja wiele razy myślałam, ba, czasem nadal myślę, ze skoro nie mogę mieć dzieci,
      może życie jest g..o warte. To naturalny strach przed przemijaniem. Ale wiem,
      ilu ludziom pomogłam. Spotykam takich ludzi w pracy, na ulicy, w urzędach. On
      się uśmiechają i mówią "dziekuję". I wiem, że choć nie przekazuję swoich genów,
      przekazuję coś tysiąc razy ważniejszego:))
      Tłumaczenie ci tego mija się z celem, ale może dotrze do innych, mniej
      ograniczonych ludzi.
      • kiniox Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 29.08.06, 16:52
        Hej k.kasia1, lubię Cię. Masz dobrze ustawiony system wartości. Nie daj się
        przekonać, że jest inaczej. Pozdrawiam.
        • k.kasia1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 29.08.06, 19:14
          A dziękuję:))))
          Nie dam się!!!
          Pozdrawiam.
        • koreczek77 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 31.08.06, 23:48
          hehehe, "system wartości" ma ustawiony.
          Szkoda tylko, że błędnie. Już wymieniałem bzdury, które powyżej wypisała,
          towarzyszka adminka wycięła moją wypowiedź (nie chciało biedactwo kasieńki
          skompromitować) - ale nie będę się powtarzał.
          Szkoda mojego czasu.
          Miłego trwania w niewiedzy i braku logicznego myślenia.
    • kiniox Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 29.08.06, 22:14
      A więc to jednak prawda, co mówią o lekarzach.
    • kiniox Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 29.08.06, 22:32
      Nie zrozumiesz.
    • k.kasia1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 30.08.06, 12:03
      Wiesz co, to, ze jesteś lekarzem jeszcze nie świadczy o tym, ze masz monopol na
      rację. W kwestii wpływu genów i wychowania zdania są tak podzielone, że ich
      wpływ szacuje się (ale tylko szacuje się!!!) na 50/50.
      Urodzenie w "dobrej" rodzinie nie jest wyznacznikiem żadnych przymiotów
      wrodzonych, jedynie tego, że ma się WARUNKI na to żeby być dobrym człowiekiem.
      Znam bardzo wielu ludzi, którzy mając tzw. "dobre pochodzenie" nie byli w stanie
      skończyc studiów, są na poziomie intelektualnym dziecka z podstawówki, itp.
      A takie poczucie wyzszości jakie prezentujesz, że TY, ze LEKARZ... to naprawdę,
      żenujące. Sama o mały włos nie wybrałam medycyny, 80% ludzi z mojej klasy
      maturalnej pracuje jako lekarze. Pewnie część z nich ma takie same poglądy jak
      ty, na szczeście nie ze wszystkimi utrzymuję kontakt.
      Na temat ziół, które wpływaja na zmniejszenie płodnosći nie jestem w stanie ci
      powiedzieć nic więcej,niż to, ze nazywano je "złotą nicią", ale jaka jest
      współczesna nazwa i czy w ogóle występuje nadal w przyrodzie, czy występują na
      terenie Europy... niestety nie wiem.
      W dalszym ciągu mozna natomiast stosować piołun i sporysz w celu wywołania
      poronienia, o czym na pewno wiesz.
      Ponadto sposoby regulacji poczęć były przekazywane pomiedzy zielarkami i
      akuszerkami, które w średniowiecznej Europie poalono na stosie jako czarownice.
      Były to kobiety, które leczyły i truły (a jakze)za pomocą ziół w czasach, kiedy
      lekarze (tylko meżczyźni) ograniczali się do puszczania krwi lub modlitwy do
      określonego świętego.
      Wiesz, nie trzeba byc lekarzem zeby to wiedzieć, wystarczy trochę poczytać i to
      ksiażek, które raczej nie wchodza w skład literatury przerabianej na studiach
      medycznych.
      A tampony oraz irygacje stosowały nie tylko ladacznice, ale te kobiety, które
      były już zmęczone rodzeniem i grzebaniem swoich dzieci i mialy na tyle oleju w
      głowie zeby olać "szlachetną mądrość" swoich mężów.
      Moze to być szok dla lekarza, człowieka oświeconego, patrzącego ze swych wyzyn
      na całą resztę, ale wiele spraw przez całe stulecia kobiety przekazywały między
      sobę i TYLKO miedzy sobą. A ponieważ historia spisywana była przez mężczyzn,
      wiele z tych spraw pozostawało przez długie lata w ukryciu lub zapomnieniu i
      dopiero XX wiek pozwolił je odnaleźć.
      • koreczek77 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 31.08.06, 23:42
        Hehehe, ale głupio wyglądają twoje wpisy, gdy wycięto moje;)

W zasadzie teraz, gdy z braku argumentów z pomocą weszły nozyce admina, dalsza
        dyskusja sensu nie ma - ale, wybacz, nie wytrzymałem, widząc, jakie dyrdymały
        wypisujesz.

Twój brak samokrytycyzmu żenuje.

> W kwestii wpływu genów i wychowania zdania są tak podzielone, że ich
        > wpływ szacuje się (ale tylko szacuje się!!!) na 50/50.

No to wychowaj jamnika tak, by wygrał w wyścigu z chartem. W końcu ten sam
        gatunek, hehehe
        No to jedź do cygańskich osiedli jako światła nauczycielka i zrób z tamtejszych
        dzieciaków światowej klasy informatyków.
        No to zostań trenerką i wytrenuj kobietę tak, by pobiła w sprincie rekord
        świata należący do mężczyzny. Albo by wygrała w szachy z Kasparowem - skoro
        wychowaniem da się tak wiele, hehehe

Żenujace jest to twoje wymądrzanie się na tematy medyczne. Jak pisałem w
        wyciętym przez postkomunistycznego cenzora z GW wpisie - nie ma i nie było
        żadnych ziół wstrzymujących owulację. Wstrzymać owulację nie wyniszczając
        organizmu może tylko estrogen i/lub gestagen - żadne zioło ich nie zawiera.
        Do czasu, aż nie podasz jaki to ma być ten chwast - przestań bredzić i zmyślać.

Mylisz wywoływanie poronienia (czyli mordowanie własnego potomka - szczyt
        zdegenerowania) z antykoncepcją. Ręce opadają.

> A tampony oraz irygacje stosowały nie tylko ladacznice, ale te kobiety, które
        > były już zmęczone rodzeniem i grzebaniem swoich dzieci i mialy na tyle oleju w
        > głowie zeby olać "szlachetną mądrość" swoich mężów.

Przecież wyraźnie napisałem, że oprócz ladacznic stosowały takie metody
        (powodujące niekiedy ciężkie choroby ginekologiczne, z bezpłodnością i rakiem
        szyjki macicy włącznie) kobiety w zdegenerowanych cywilizacjach chylących się
        ku upadkowi. Naucz się czytać. Nie rodziły - wyludniony obszar najeżdżali obcy,
        którzy się rozmnożyli i wycinali głupków nie chcących się rozmnażać w pień lub
        obracali w niewolę.

> wiele spraw przez całe stulecia kobiety przekazywały między
        > sobę i TYLKO miedzy sobą. A ponieważ historia spisywana była przez mężczyzn,
        > wiele z tych spraw pozostawało przez długie lata w ukryciu lub zapomnieniu i
        > dopiero XX wiek pozwolił je odnaleźć.

Może jakieś konkreciki? No co takiego wspaniałego wymyśliły? Może prawie 50%
        umieralność noworodków, którą zmniejszyło dopiero odkrycie przez Semmelweisa
        (mężczyzny) przyczyn gorączki połogowej?
        Mam nadzieję, że po takim dictum nie będziesz mi głowy zawracała i w sprawach
        zdrowia poleziesz do baby zielarki odczyniającej uroki, a nie do mojego
        gabinetu. I poleć to samo swym równie inteligentnym kolezankom - jakaś selekcja
        naturalna musi byś, a chciałbym, by geny inteligentnych inaczej nie zaśmiecały
        puli genowej naszego społeczeństwa.

• k.kasia1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 01.09.06, 15:38
          Wszystkim, zwłaszcza kobietom, zafascynowanym współczesnym islamem i "madrymi
          muzułmanami" radzę poczytać trochę ksiażek pisanych przez kobiety, z krajów
          islamskich. Na początek polecam "Spaloną żywcem" Souad, "Wszystkie jesteście
          niewierne" Zoji, Johna Follana i Ruty Cristofari, "Miraze" Soheir Khashoggi.
          Moze doceicie jakie macie cholerne szczęscie, ze mieszkacie w miejscu, w którym
          możecie sobie wyznawać swoją religię, ale nie dotykają was jej skutki społeczne.
          • koreczek77 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 01.09.06, 16:19
            > zafascynowanym współczesnym islamem i "madrymi
            > muzułmanami" radzę poczytać trochę ksiażek pisanych przez kobiety, z krajów
            > islamskich.

Ciekawe, czy muzułmanki też czytają książki o bitych przez konkubentów i mężów
            Polkach (ok. 50% polskich "mężczyzn" leje swoje kobiety). Przez pijanych
            konkubentów - zaś Islam zabrania picia alkoholu...
            O sierotach społecznych zaludniajacych polskie sierocińce (w krajach islamskich
            nie ma "sierot społecznych"), o armii "bezprizornych" w Moskwie - efekcie
            komunistycznego "społecznego wyzwolenia" kobiet, albo o polskich dzieciach
            robiących pedofilom loda na Dworcu Centralnym - bo uciekły z piekła pijanych
            rodziców...

Wtedy niejedna muzułmańska czytelniczka westchnie:
            "jakie mam cholerne szczęscie, ze mieszkam w miejscu, w którym
            mogę sobie wyznawać rozsądną religię, mam szczęśliwą rodzinę i nie dotykają
            mnie skutki społeczne degeneracji europejskiej"
          • zdanka1 do k.kasi 01.09.06, 21:59
            k.kasiu proszę cię nie pisz z nim - to troll jakich mało- wystarczy pobieznei
            przelecieć to, co wypisuje na tym forum - tracisz niepotrzebnie czas i nerwy ,
            a trollowi w to graj. Nie warto, naprawdę :))))

Komentowanie tego to ujma wobec samego sedna tego atykułu - każdemu trollowi
            sparwia przyjemność sciągniecie całej uwagi na siebie - wrzuć go do wygaszonych
            i nie będzie problemu:)

Pozdrawiam!:)
            • k.kasia1 Re: do k.kasi 01.09.06, 22:06
              :))))))
              ciągle sobie to obiecuję ;))
              pozdr
            • koreczek77 Re: do k.kasi 04.09.06, 03:31
              >k.kasiu proszę cię nie pisz z nim - to troll jakich mało- wystarczy pobieznei
              przelecieć to, co wypisuje na tym forum

Sęk w tym, ze nie da się "pobieznie przelecieć to, co wypisuje na forum" - bo
              wpisy wycięła równa tobie inteligencją niewiasta, nie majac argumentów i nie
              potrafiąc dyskutować.

Łatwo jest krzyknąć "troll", albo "głupek", albo "mizoginistyczne ścierwo" -
              trudniej napisać coś na temat.
    • illiterate Przestancie karmic TROLLA 30.08.06, 12:28
      Przeciez koreczek7 robi sobie jazde Waszym kosztem. Jesli nikt nie bedzie
      odpowiadal na jego pozal-sie-boze-ciapuś-mamuś prowokacje, to w koncu powlecze
      sie udowadniac, ze jest Prawdziwym Samcem Alfa na inne forum i zostanie po nim
      jedynie troche smrodu. Powaznie chcecie karmic jego kompleksy i deficyty?
    • tarnik04 co to za język? 06.09.06, 01:07
      pan Hugo-Bader mówił tak, jakby przed chwilą zszedł z drzewa, przy nim nawet
      Renata Beger mogłaby uchodzić za intelektualistkę.Jak on w ogóle śmiał tak
      rozmawiać z kulturalną kobietą?
      • retefada Re: co to za język? 08.09.06, 15:12
        Jezyk jest straszny ,jednak dopasowany do realiow swiata w ktorym zyjemy,
        niestety! A lekarke pozdrawim serdecznie-jest swietnym fachowcem!Ksiazka tez
        bedzie ciekawa, ja mialam ja tlumaczyc , ale ...wojna!Nielatwe zycie ma ta
        praktycznie niewierzaca Pani Doktor, a jednak swietnie daje sobie rade w
        gaszczu arabskiego prymitywizmu!Religii tez za bardzo nie zna , ale obyczaje-
        swietnie, a to sa realia zycia , a nie wydumane frazy z KORANU, czy historii
        islamu!!!Jest czlowiekiem , ktory w pacjentce widzi podmiot , a nie przedmiot
        badania!Bo to nie islam jest glupi , ale muzulmanie , ktorzy tego islamu nie
        przestrzegaja w jego pierwotnej formie sa nie w porzadku-to jednak ich problem!
        Holduja zasadom i tradycji beduinow z pustynii i stad biora sie problemy!
        Ummi...nie szalej i nie siej roznymi madrosciami-hadisami, ktore sa glupotami ,
        tak jak wymysly kosciola katolickiego przez wieki jego istnienia .Wszystkie
        kombinacje i interpretacje psuja religie!Pozyj troche wsrod Arabow , a zdanie
        zmienisz(moze nie do konca)!Prawo tylko na papierku chroni prawa kobiet, w
        zyciu jest zupelnie inaczej!NEOFICI SA NAJGORSI!Jesli chodzi o pytanie jakie
        padlo w na forum , to Liban jest bardzo dziwnym krajem , bo mozna tam byc
        milionerem i zebrakiem, ale u Buthainy przecietna wizyta w niezle wyposazonym
        gabinecie kosztuje malo: od 3 do 30 $ w zaleznosci od zamoznosci portfela
        pacjentki(glownie -jej meza, brata , czy ojca lub syna), jednak bez
        zroznicowania podejscia lekarki!Pensje w rejonie , gdzie ma klinike sa takie ,
        jak w Polsce(doslownie:200-500$).Ona pisze prawde, cala prawde i tylko prawde o
        zyciu, choc fakty religijne myli!Jednak sa inne dzielnice i inne realia w tym
        samym kraju, ale to juz inna bajka! I nie wszyscy Arabowie , to smierdziele i
        glupole.Kobiety tez sa rozne ; sa i takie ktorym sama bym wlala, choc
        rekoczynow nie stosuje w swoim zyciu; a sa i madre , wyksztalcone , jak chocby
        nasza wspolna przyjaciolka, nauczycielka robiaca doktorat , matka trojki
        wspanialych dzieci , zona doktora rolnictwa!!Przekroj spoleczenstwa jest tam
        taki sam , jak i w kazdym innym miejscu swiata!Mam tez meza Araba (mieszkalam w
        Libanie przez 18 lat) no i ...arabskie dzieci ,i naprawde jestem szczesliwa od
        20 lat!!!Brak tolerancji jest przyczyna nieszczesc na calym swiecie (w
        rodzinach i w panstwach ) i nie wiarze sie z religia , ale z osobowoscia
        czlowieka!Wulgaryzmow tez powinno byc mniej w wywiadzie , jak na forum
        internetowym, bo sa niesmaczne , a dyskutowac z chamami nie ma sensu!Pozdrawiam
        wszystkich, nie oczekuje komentarzy!Trzymaj sie BUSI, czekam na ksiazke-pomoc?!
    • oldbay Nigdzie na świecie nie kocha się dzieci tak jak u 10.09.06, 02:13
      "Nigdzie na świecie nie kocha się dzieci tak jak u nas."

JASNE. Tylko, ze u was sie kocha dzieci INACZEJ. Szczegolnie te plci zenskiej w
      okresie dojrzewania.
      -
      oldbay
      • jerzytt Re: Nigdzie na świecie nie kocha się dzieci tak j 23.09.06, 21:21
        no w imie miłości można pozwolic im być shahidami ( chyba tak nazywa się
        bojowników samobójców ) , nabija głowę nienawiscią do innych
        • cafemalaga Re: Nigdzie na świecie nie kocha się dzieci tak j 06.10.06, 16:29
          Przepraszam, ale i ilę sie nie mylę w artykule było mowa o dzieciach, a nie o
          nastolatkach. O ile mi wiadomo najmłodsi islamscy kamikadze ideologiczni mają
          po kilkanaście, a nie kilka lat. Owszem, można uznać że zgoda na samobójcze
          zamachy swoich dzieci ma niewiele wspólnego z miłością, ale świat zachodni
          swoją miłość do potomnych tez okazuje w dziwny sposób - usuwamy ciąże,
          porzucamy lub zabijamy dzieci, lub ograniczamy nasze wychowanie do posadzenia
          ich przed telewizorem. Często nie mamy ze swoimi dziećmi żadnego kontaktu lub
          traktujemy je jak kolejny etap w życiu- ślub, samochód, nowe meble, chrzciny...
          Owszem, z etnocentrycznego punktu widzenia są to rzeczy nieporównywalne.
          Ale warto by sie zastanowić czy nie jest to przypadkiem kwestią filtra
          kulturowego przez który przesiewamy nasze oceny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka