krishette 26.02.07, 19:30 a ja jestem chuda i koscista i chce utyc.. i wcale nie jestem dziwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laureno Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 06:54 Chude laski są bardziej obrzydliwe niż grubaski. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 08:12 fajniejsza grubsza niż za chuda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz wpierw psychoterapia a potem dieta 27.02.07, 09:03 Jeśli oczywiście w tym tekście jest coś z prawdy. Takim pannom raczej wpierw potrzebna jest terapia a dopiero potem dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Kochanego ciała nigdy dość! 27.02.07, 10:33 W końcu po to wymyślono chipsy! www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chinique Fat chicks gotta pay! 27.02.07, 13:32 www.youtube.com/watch?v=vJs4y004dZQ Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 09:04 Denerują mnie te dyskusję - gruba, chuda. Każdy ma inny gust i inny organizm, jeden nigdy nie przytyje, inny nigdy całkiem nie schudnie. Jeżeli obie te wersje mieszczą się w granicach zdrowia, to po co zawracać sobie głowę. W Polsce patologicznie grubych jest niewielu, zazwyczaj ich otyłość wynika z choroby, ale robić awanturę i zabijać się o 3,4 czy nawet 5 kilo to dla mnie niezrozumiałe. Artykuł to migawka z innego świata, nie Polski. My nie jemy tylko frytek i lodów. Myslę, że placek u cioci w niedzielę i bigos stanowczo mniej szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesis87 Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 12:42 Popieram moją poprzedniczkę. Mój kolega był w Stanach, a tam sa 3razy większe hamburgery niż u nas, razem z frytkami i kolą takie danie ma prawie 2000 kgkalori!!!! Wyobrażacie sobie?! To dawka na cały dzień, a tylko jeden posiłek! Odpowiedz Link Zgłoś
scratch11 Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 04.03.07, 00:42 Tak uważasz? Świetnie. Ludziom sie wydaje, że jak ktoś jest bardzo szczupły, świat stoi przed nim otworem, poza tym ma wredny charakter i ogólnie jest okropny. Grubaski są fajne i wesołe. Bardzo chętnie pozwoliłabym zazdroszczącym nam grubaskom zamienić się i spróbować życia kogoś chudego jak szkielet. Kiedy ma sie parę kilo niedowagi i za nic nie da się z tym nic zrobić, nawet jeśli się czlowiek nie odchudzał nigdy, kiedy nie mozna kupić żadnych ubrań, bo ma się do wyboru za krotkie albo za szerokie, kiedy starsi ludzie na ulicy biorą cię za chłopca <zero biustu i bioder>. Jestem chuda i nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzalo <no, moze przy badaniach sportowych> ale jak czytam, jacy to my jesteśmy wstrętni, to aż nnie skręca. Ej, chudzi też mają prawo do zycia, ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 17.05.07, 01:19 scratch11 napisała: > Kiedy ma sie parę kilo niedowagi i za nic nie da się z tym nic zrobić, nawet > jeśli się czlowiek nie odchudzał nigdy, kiedy nie mozna kupić żadnych ubrań, bo > ma się do wyboru za krotkie albo za szerokie, kiedy starsi ludzie na ulicy biorą > cię za chłopca <zero biustu i bioder>. Lepiej mieć do wyboru za krótkie albo za wąskie albo 2w1? Nikt nie będzie Cię brał za chłopca. Wystarczy ubrać się jak dziewczyna - w spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Wszystko dzieki Hollywood 27.02.07, 08:24 Prawie w kazdym filmie grubasy przedstawiani sa jako nieudacznicy i durnie. Amerykanie sami rozpowszechnili ten stereotyp. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex78 Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 07:46 kolejna stylizowana na reportaż amerykańska wariacja na temat "jestem gruba i musze robić lody fagasom bo inaczej mnie nikt nie zechce". już to gdzieś czytałem. czy to nie było "Faith czyli wskazówki praktyczne dla młodej damy" Amandy Davis? Odpowiedz Link Zgłoś
darth-oor Co to Q jest afroamerykanka??? !!! 27.02.07, 07:53 Ze tak sie pisze w chorej Ameryce Pn., to rozumiem, ale juz u nas??? !!! Wez dziennikarzyno jakis lek na zdrowy rozsadek, co? W normalnych krajach, to sa czarnoskorzy amerykanie, badz po prostu murzyni. NIE CHCE POPRAWNOSCI POLITYCZNEJ W PL!!!!!!!! PiS (tfu) mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Co to Q jest afroamerykanka??? !!! 27.02.07, 08:00 > W normalnych krajach, to sa czarnoskorzy amerykanie, badz po prostu murzyni. Jeżeli już to Murzyni. Nie ma potrzeby kaleczenia języka. Odpowiedz Link Zgłoś
darth-oor Re: Co to Q jest afroamerykanka??? !!! 27.02.07, 08:05 Racja, literowka nie byla zamierzona. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Co to Q jest afroamerykanka??? !!! 27.02.07, 13:11 Że co? Czarnuchy to Afroamerykanie? Wszyscy? Czy tylko ci z Afryki? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Co to Q jest afroamerykanka??? !!! 27.02.07, 08:27 To zapewne nowa tworczosc jezykowa zwiazana z otwarciem granic dla emigrantow. Beda wkrotce takie nacje jak: Eurochinczycy Euroarabowie Polwietnamczycy Anglopolacy Germanoturcy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
jaktheparrot Re: Co to Q jest afroamerykanka??? !!! 27.02.07, 12:29 > Ze tak sie pisze w chorej Ameryce Pn., to rozumiem, ale juz u nas??? !!! > Wez dziennikarzyno jakis lek na zdrowy rozsadek, co? To jest literatura, pajacu! Fragment książki napisanej przez Amerykankę. To naprawdę nie jest trudne doczytać artykuł do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 09:14 A ja jestem przy kosci i mam wzięcie, że hej. Wcale nie musze sie nawet starać Odpowiedz Link Zgłoś
lingus Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 10:18 Rzeczywiście kostiumy kąpielowe są robione tylko dla chudzielców. Kobiety o bujnych kształtach dużo atrakcyjniej wyglądają nago, niż wbite w te koszmarne ciuchy. Bywam na plażach naturystycznych i też zwróciłem na to uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-j O fuj... a właśnie miałem coś zjeść :((( 27.02.07, 10:24 Trzeba było tego nie klikać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yrzyk Najlepiej obciągają...? 27.02.07, 10:49 Ciekawa teoria. Trzeba zweryfikować.Swoją drogą określenie "afroamerykanka" jest paranoiczne. W Polsce coraz więcej dziewcząt jest grubszych od swych (przecież o wiele starszych) mam. Ludzie chodzą po ulicy i ... żrą, w sumie żrą śmieci- hamburgery, hot-dogi czy inny szajs. Niedługo pojecia : obiad, kolacja, śniadanie odejdą do lamusa, zostanie ciągłe żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
deis swiat jest nieapetczny i wulgarny 27.02.07, 10:50 ja nie wiem ,tego sie nie da czytac, okropny jezyk i takie rzeczy sie publikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
embart Re: swiat jest nieapetczny i wulgarny 27.02.07, 11:21 "Grubaski najlepiej obciągają. Nie sądzisz, Eve? Musimy ciężko pracować, żeby utrzymać przy sobie faceta. Grube dziewczyny zawsze połykają." i przy artykule zdjęcia 9latek i 13 latek! BRAVO! gratuluję poczucia smaku autorowi...... --------------------------------- +++++++ koń na H4 +++++++ --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 11:29 Nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś jest szczupły to od razu wszyscy myślą, że się odchudza i je tylko odtłuszczone jogurty - kolejny durny stereotyp. Ja jem wszystko na co mam ochotę, nie odmawiam sobie niczego a jestem szczupła. Moja rada dla grubasków: jeść tylko wtedy gdy jest się głodnym i mieć dużo ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 11:39 najlepszy był ten przemyt gum orbit :-)Nie ma co. Ile taka guma ma kcalorii? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 11:49 Ktoś porównał 40 latki i 20 latki. I ma dużo racji, w pracy 40 letnie koleżanki nie napychają się cały czas śmieciami i słodyczami, po których opakowania i papierki walają się między papierami. Jedzą tak jak my faceci, robimy sobie przerwę i jemy raz w ciągu dnia. Młodsze kobiety to już jest pokolenie stracone, dla poprawienia humoru batonik, powrót z pracy chipsy. Siłownia, spacer, rower w ogóle nie ma w rozkładzie dnia a te kalorie przy siedzącym trybie życia i pracy trzeba jakoś spalić. Już teraz częściej szczupłą sylwetkę ma właśnie 40 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 11:58 Pomstują na chude koleżanki pomiędzy kolejnym kęsem batona a marzeniami o chrupkach:( Dla takich wymyślono Photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
damiian2 Kiedyś trafiłem na taką co gruba i używana 27.02.07, 12:11 I wydawało jej się że jest wymarzoną kandydatką na żonę przez każdego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 12:26 "Chude dziwy nigdy nie muszą o nic prosić, nigdy o nic się nie starają. Są chude. Grube dziewczyny muszą starać się za dwie. Musimy być zabawne. Grubaski najlepiej obciągają. Nie sądzisz, Eve? Musimy ciężko pracować, żeby utrzymać przy sobie faceta. Grube dziewczyny zawsze połykają." Niestety, ale w tym artykule jedyne co mi się rzuca w oczy, to chamski język tych bohaterek. Znakomicie gasi on wszelkie współczucie i blokuje wszelkie próby przedstawienia szczupłych kobiet, jako całego zła tego świata. Nie można oczekiwać akceptacji, jeśli się jej samemu nie ma dla innych. A kobieta, która tak się zachowuje, choćby była ostatnią pięknością i tak będzie odrażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Lepiej wciągnij ten swój brzuch 27.02.07, 13:56 Jak mają problem to niech schudną. Przytyć w dzisiejszych czasach łatwo bo jest nadmiar pożywienia. Stąd jest popyt seksualny na te osoby które w takich warunkach potrafią zachować sylwetkę świadczącą o dbaniu o zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
88i88 Grube dziewczyny... 27.02.07, 13:58 Kobieta "przy kości" to prawdziwa kobieta. Nie chłopczykowata modelka ,bez pupy i biustu w typie citysex ,nie mięśniara typu "pływaczka z enerde" -tylko właśnie prawdziwa kobieta - biodra, pupa i biust zaokrąglone, masywne uda i pucułowata,wesoła okrągła buzia. Moda na "pająki" jest nowa, chłopczyce są "trendy" dopiero od kilkunastu lat.... Mam nadzieje,że to minie... Kto z panów był bliżej z puszystą dziewczyną - wie,jakie to cudowne ... I potem cały czas szuka - tak jak ja -puszystej kobietki z okolic Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.sk Re: Grube dziewczyny... 06.05.07, 17:38 88i88 napisał: > Kobieta "przy kości" to prawdziwa kobieta. Nie chłopczykowata modelka ,bez pupy > i biustu w typie citysex ,nie mięśniara typu "pływaczka z enerde" -tylko właśni > e > prawdziwa kobieta - biodra, pupa i biust zaokrąglone, masywne uda i > pucułowata,wesoła okrągła buzia. > Moda na "pająki" jest nowa, chłopczyce są "trendy" dopiero od kilkunastu lat... > . > Mam nadzieje,że to minie... > Kto z panów był bliżej z puszystą dziewczyną - wie,jakie to cudowne ... > I potem cały czas szuka - tak jak ja -puszystej kobietki z okolic Katowic... > > Hehe.. :D Może nie tyle z Katowic co z okolic Gdańska... :) Ale w tym co piszesz jest duuuużo prawdy! Sam przeżyłem związek z kobietą a` la foczką... wspominam do dziś ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream "chuda dziwa" - patrz na to jak na krzyk rozpaczy 27.02.07, 14:05 nie traktuj tego określenia dosłownie. krishette napisała: > a ja jestem chuda i koscista i chce utyc.. i wcale nie jestem dziwa Odpowiedz Link Zgłoś
inhumaine [...] 27.02.07, 14:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana To jest opowiadanie!!! 01.03.07, 22:58 Komentujecie to jak reportaż, a to literatura ma być. To jest różnica, bo w tym kontekście trudno się czepiać wyolbrzymiania, przesadzonego języka, naciągania faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Lepiej wciągnij ten swój brzuch 04.03.07, 20:20 a ja jestem szczupły.. przynajmniej wszyscy mi to mowia... lae wciaz sie czuje gruby... mimo ze mam 6kg niedobagi.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
robin_ka Ehhh... 18.03.07, 08:32 Jak was tak czytam, to niedowierzam co niketórym! Przedewszystkim to artykuł o grubych dzieciach z Ameryki, na podstawie fragmentu Książki! Dzięki czemu obrazuje ona sytłacje jaka tam panuje w śród młodzieży. Jeśeli chodzi o Polskę, może być zupełnie inaczej, ale wiem co to być Pulchnym, mieć za duży biust. Niektórzy powiedzą, nie wiesz co masz itp i itd. Ale przyznam się szczerze jestem wściekła, pry kupowaniu kostiumów kompielowych, bo najładniejsze są w małych rozmiarach, a dla większych biustów? Ogromne wzory, pod tytułem starsza pani... Normalnie się załamuje. Mam może troszkę nadwagi i już jakie problemy! Co nie znaczy, że osoby z niedowagą nie mają swoich! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa Re: Ehhh... 07.05.07, 20:52 skąd ja to znam ja wprawdzie nie mam nadwagi, nawet niedowagę, bo mieszczę się w rozmiar 36. teoretycznie... rzeczywistość jest taka, że rozmiarówki są projektowane dla modelek - dla dziewczyn mającyh zerowy biust i biodra. i dziewczyna taka jak ja, szczupła w talii, ale z wyraźnymi biodrami i co najwazniejsze, ze sporym biustem, musi obejśc pól miasta, żeby coś na siebie znaleźć stroje kąpielowe... hahaha, mrzonka - te wszystkie ładne sznureczkowe staniczki sympatycznie wygladają na dziewczynach majacych miseczkę A, a nie C/D. To samo z bluzkami i sukienkami - dobra w biuście, to automatycznie za szeroka w talii i biodrach co za maniak szyje stroje tylko dla szkieletów? naprawdę nie widzicie na ulicach normalnych kobiet? szczupłych, ale o kobiecych figurach? sorki, że trochę nie na temat, ale się wkurzyłam, bo obeszłam cała Arkadię w poszukiwaniu bikini i kicha, miseczki za małe. ghrrr Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 A mnie przeszkadza wulgarny język... 08.05.07, 13:49 "Grube dziewczyny muszą się starać, aby zatrzymać chłopaka... grube dziewczyny zawsze połykają.." Czy to na pewno o 12, 13 latkach? Odpowiedz Link Zgłoś