Dodaj do ulubionych

Czy ITV Gliwice jest wiarygodne?

11.09.09, 17:46
Czy ITV Gliwice jest wiarygodne?

Po dzisiejszej publikacji, zwłaszcza "przepięknym" zdjęciu, na
którym mam zaszczyt się znajdować także i ja - NIE MAM JUŻ ŻADNYCH
ZŁUDZEŃ ANI NAJMNIEJSZYCH WĄTPLIWOŚCI.

http://www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=2189&dodaj=tak

Ciekawe kto wpadł na ten pomysł... moja rodzina poniosła wiele ofiar
związanych z systemem komunistycznym, dlatego ten "przepiękny
fotomontaż" zdaje się być naprawdę nie na miejscu i świadczyć o
wielkim prymitywizmie jego autora.

Cóż, jeżeli nie ma się juz naprawdę nic do powiedzenia, wtedy
pozostaje tylko obrażać innych.

Ze swojej strony bardzo dziękuję wszystkim Gliwiczanom, którzy
kochają swoje miasto. Nic to, że będą na nas pluli i tworzyli coraz
to nowe prowokacje - Kochani - nie ma się czym przejmować.

ZAWSZE WARTO STAĆ PO STRONIE DOBRA I PRAWDY, NAWET JEŻELI KOSZTUJE
TO WIELE WYRZECZEŃ, A CZASEM NAWET NIEPRZYJEMNOŚCI!

Jeszcze raz dzięki za każdy najmniejszy nawet przejaw życzliwości.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adaś Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:57
      hahaha teraz wszystko jasne słynny SG to piotr uniowski :) widać po wklejonym
      linku do itv :) dodałeś komentarz :)) brawo uniowski sam się sprzedałeś :)
      • piotr.uniowski kurcze, a może popełniłem plagiat? 11.09.09, 18:04
        Jeżeli ja myslę podobnie jak ktos inny to na pewno musi być plagiat!
        Jeżeli ktos kiedyś przeczytał mój list otwarty do Pani Drzewieckiej
        i podobnie gdzies napisał, to też pewnie popełniono plagiat...

W ogóle dwaj myślący podobnie ludzie to na pewno plagiatorzy, bo
        na pewno nie ma takiej opcji, żeby mogli podobnie mysleć

Cóż... Współczuję panu, ale nie będę się wdawać w tego typu
        dyskusje. Przykro mi.

Mimo wszystko pozdrawiam ;)
        • Gość: Adaś Re: kurcze, a może popełniłem plagiat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:09
          Nie bądź śmieszny synu tv trwam. dodałes linka, w którym jest zawarte, że
          dodałeś komentarz :) komentarz pod nickiem SG :) teraz już wiemy:

marta - andrzej pieczyrak
          SG - piotr uniowski
          mieszkanka, basia - marek berezowski lub żona

rozgryźlismy was oszołomki :)

owszem prawda obroni się sama, czyli wy pójdziecie na dno oszuści!

TO REFERENDUM JEST WS ODWOŁANIA PREZYDENTA, A NIE WS TRAMWAJU. OSZUŚCI!!!!!
          • piotr.uniowski Re: kurcze, a może popełniłem plagiat? 11.09.09, 18:17
            Znalazłem ponad różnych 26 IP z podpisem SG... Cóż... ;)
      • Gość: kibic Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.09, 20:17
        Adaś napisał(a):

> hahaha teraz wszystko jasne

A Adaś, to paskudna koza won, won z rynsztokowego:-)
        • Gość: Adaś Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 20:25
          drogi kibicu pisz jaśniej :)
          • Gość: kibic [...] IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.09, 20:36
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Adaś Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 20:47
              ciemno "miszczu" :)
              • Gość: kibic Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.09, 21:50
                Wiem, ze ci ciemno kloniku jeden, dlatego tutaj próbujesz cuś u harować. Ale już
                za późno:-)
                • Gość: Adaś Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:53
                  kibicuś zmień dilera, albo bierz połowę :) no albo nie głosuj na PiS :)
                  • soron1 Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? 11.09.09, 21:56
                    > kibicuś zmień dilera, albo bierz połowę :) no albo nie głosuj na PiS :)

szukasz szofera na kajak?
                    pociskasz pierdoly facet ze az w szparze szczypie, i jeszcze masz czelnosc
                    wytykac garbatemu ze ma dzieci proste.
                    • Gość: Adaś Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 22:01
                      Nie jestem facet. Jestem kobietą. Zmieniam płeć w internecie jak wasi ulubieńcy:

marta - andrzej pieczyrak
                      mieszkanka - marek berezowski :)

Ty się soron nadajesz do tarcia chrzanu po sezonie :) a tak na marginesie jak
                      szpara cię szczypie to idź do apteki lub do łazienki :)
                      • Gość: kibic [...] IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.09, 23:22
    • Gość: Beruś Pewnie ze jest IP: *.ovh.net 11.09.09, 18:00
      www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=2192 a tutaj to potwierdzają :) wy
      oszołomki zawsze musicie marudzić :) dla was polsat, tvn i puls też są opłacane
      przez UM Gliwice :) dla was drogi piotrku uniowski wiarygodna jest tylko
      pisowska telewizja ojca rydzyka :) daliście temu dowód zapraszając ich do gliwic
      :) aha no i jeszcze wasza ulubiona gazeta dla ułomów fuckt :)
      • piotr.uniowski Dobre! Nie wpadłbym nigdy na to 11.09.09, 18:06
        Prawda obroni się sama. Tylko tyle.
      • Gość: matylda itv jest dzieckiem swoich czasów IP: *.na5.pl 11.09.09, 18:08
        Ja bym się nimi nie przejmowała. Te typy tak mają.
        Piotrze, ważne, że odnieśliśmy sukces i cieszmy się tym dzisiaj, bo przed nami
        jeszcze dużo pracy. Jest dobrze i będzie jeszcze lepiej :) I tego się trzymajmy.
        • Gość: Adaś Matylda idźcie pić :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:11
          upijcie się tanim winem tak jak lubicie ;) nie zapomnijcie zaprosić faktu i tv
          trwam :)))
          • Gość: matylda Re: Matylda idźcie pić :) IP: *.na5.pl 11.09.09, 18:18
            Jasne, że idziemy :) Tylko my w przeciwieństwie do was będziemy się upijać na
            wesoło :)))

Miłego weekendu :)))
    • Gość: Tirania Uniowski bez dystansu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:08
      Niestety potwierdza się, że ludzie mało inteligentni nie mają do siebie dystansu.
      Fotomontaż jest świetny, zrobiony z poczuciem humoru, gratuluje autorowi.

A Uniowski zamiast uderzać w tony ofiary komunistycznych prześladowań niech
      lepiej wróci do śpiewania na wiejskich weselach.
      • piotr.uniowski Re: Uniowski bez dystansu 11.09.09, 18:13
        Daremne żale, próżny trud... (A.Asnyk)
        • Gość: ZF Re: Uniowski bez dystansu IP: *.ovh.net 11.09.09, 18:17
          Uniowski jesteś prostak bez dystansu. Ludzie na poziomie potrafią się z siebie
          śmiać. Ale cóż dużo od ciebie wymagać jak jesteś związany z partią braci
          kaczyńskich i masz takich kolegów jak masz :) nie podoba się? Jedź mieszkać do
          Zabrza z pętli dojedziesz tam tramwajem, który do niedawna jechał przez gliwice,
          ale ktoś interes miał więc go zlikwidował i problemu nie będzie miał :)
        • Gość: hgw [...] IP: 85.17.146.* 11.09.09, 18:18
      • Gość: matylda bez dystansu??? IP: *.na5.pl 11.09.09, 18:13
        Tak się składa tiranio, że komunizm to nie tylko wesołe gadżety z PRLu, ale
        także dramaty niektórych rodzin. Dlatego zanim napiszesz, to pomyśl. Może w
        twojej rodzinie nikt nie ucierpiał, ale to nie znaczy, że ktoś inny nie może się
        poczuć dotknięty taką zabawą w "historyczne" skojarzenia. I właśnie tu potrzeba
        inteligencji - żeby to zrozumieć.

A mnie tam akurat ten obrazek itv rozbawił. Ale ja jestem dzisiaj w bardzo
        dobrym humorze :)))
        • Gość: Tirania Re: bez dystansu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:35
          Komunizm komunizmem ale Uniowski ma tak na oko jakieś 40 lat więc chyba
          komuniści mu specjalnie nie zdążyli nadokuczać.
          • Gość: kominiarz wyborczy Re: bez dystansu??? IP: 194.112.144.* 11.09.09, 22:59
            > Komunizm komunizmem ale Uniowski ma tak na oko jakieś 40 lat więc chyba
            > komuniści mu specjalnie nie zdążyli nadokuczać.
            Jsk to nie? A Frankiewicz i jego towarzysze?
      • Gość: kominiarz wyborczy Re: Uniowski bez dystansu IP: 194.112.144.* 11.09.09, 22:57
        > Fotomontaż jest świetny,
        Bylby jeszcze swietniejszy, gdyby byl na nim wizerunek twojego wodza w
        hitlerowskim helmie. Masz dystans?
      • Gość: SG Pytanie do Tiranii- rzecznika UM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.09.09, 02:11
        Dlaczego Pan już nie udziela wywiadów dla mediów.
        Szkoda, ze zastąpiono Pana młodym niedoświadczonym adeptem sztuki medialnej
        czyli sekretarzem Frankiewicza,
        Co stara wyga, to stara wyga...

Naprawdę bardzo nam Pana wypowiedzi brakuje....

Z żalem podpisany SG oświadczający ze nie jest Piotrem U.
    • Gość: Adaś ten się cieszy kto się cieszy ostatni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:21
      wy możecie się teraz iść upić bo to jedyna wasza okazja :) po referendum będzie
      ze szczęścia pił obecny prezydent ZF :) a wy będziecie w rynsztoku leżeć
      oszołomy :) won won :)
    • Gość: Adaś Lepszy fotomontaż :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:27
      znalezione w necie :) photos.nasza-klasa.pl/25171404/51/main/e650a29eae.jpeg
      • Gość: gośc organista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:47
        przestań się biedaku lansować. Zakładasz, że jak będziesz podpisywać imieniem i
        nazwiskiem te żenujące wynurzenia na poziomie 10 latka to komuś zapadną w
        pamięć. List otwarty to sobie możesz napisać do proboszcza, żeby ci nowy
        mikrofon kupił.
        • Gość: gośc prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:54
          i nie odpisuj śpiewaku na ten post, błagam
    • Gość: adam1 Kto mieczem wojuje od miecza ginie! IP: 213.227.74.* 11.09.09, 20:53
      piotr.uniowski napisał:

> Po dzisiejszej publikacji, zwłaszcza "przepięknym" zdjęciu, na
      > którym mam zaszczyt się znajdować także i ja (...)

> Ciekawe kto wpadł na ten pomysł...

Poznasz bliźniego po krzywdach jego
      http://forum.zamekgliwice.pl/viewtopic.php?f=1&t=1761

Zapowiadają się dwa miesiące kloaki na forum, więc życzę rozwagi w
      pisaniu postów i odpowiedzi.

Gratuluję opozycji sukcesu uzbierania podpisów, lecz to połowa drogi
      (łatwiejsza połowa) mimo to jeszcze raz gratulacje.

Adam
      • Gość: Adaś Dawali podpisywać się nieletnim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 20:58
        Dziennik Zachodni:- Część błędów należała do tzw. usuwalnych i
        pełnomocnik komitetu miał na to dwa tygodnie. Chodziło np. brak numeru PESEL czy
        podpisywanie list przez osoby niepełnoletnie. Najwięcej, bo ponad 1700 uznanych
        za wadliwe podpisów złożyły osoby mieszkające poza Gliwicami, a więc nie mające
        w przypadku takiego głosowania praw wyborczych. Znaleźliśmy także ponad 500
        podpisów zdublowanych. Rekordziści podpisywali się sześciokrotnie - mówi
        Wojciech Litewka, dyrektor delegatury Krajowego Biura Wyborczego w Katowicach.
    • Gość: LH Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 22:28
      Wiadomo kto pracuje w ITV. Największy zwolennik Frankiewicza w mieście, którego
      nie wymienię z imienia i nazwiska -zorientowani i tak wiedzą.
      Czego innego można się z jego strony spodziewać?
      A fakty są takie, że mamy na koncie sukces i tyle.
      Niezależnie od wyniku referendum sukces sukcesem pozostanie, a Frankiewicz nawet
      jeżeli przetrwa do następnych wyborów będzie miał w nich znikome szanse.
      Sam się o to prosił i to właśnie otrzymał. lekceważył mieszkańców, których
      reprezentuje to teraz ma.
      Piotrze nie przejmuj się i nie dyskutuj z prymitywami-urzędasami UM na forum.
      Jak mawiała moja babcia: "Nie ruszaj gówna -bo śmierdzi".
      Poziom niektórych piszących tu osób pozostawia właśnie sporo do życzenia.
      Mądrzejsza i zapewne większa część społeczeństwa jest z Wami.
      Pozdrawiam
    • Gość: kibic Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.09, 23:10
      piotr.uniowski napisał:

> Czy ITV Gliwice jest wiarygodne?
      >
      > Po dzisiejszej publikacji, zwłaszcza "przepięknym" zdjęciu, na
      > którym mam zaszczyt się znajdować także i ja - NIE MAM JUŻ ŻADNYCH
      > ZŁUDZEŃ ANI NAJMNIEJSZYCH WĄTPLIWOŚCI.

>
      > www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=2189&dodaj=tak
      >
      > Ciekawe kto wpadł na ten pomysł... [...]

Przepraszam Piotrze, ze zadam podobne pytanie: a czy kiedyś był?
      Ta prymitywna prowokacja w itv pokazuje wyraziście, ze 'gliwicki układ' poczuł sie bardzo a bardzo zagrożony a jak wiesz, to tonący i brzytwy sie chwyci;-)
      Myślę, ze to dobrze, ze ci przestraszeni sięgają po tego typu metody walki z opozycją, bo w ten sposób napędzą wam jeszcze więcej tych niezdecydowanych na to referendum:-)

>
      > Ze swojej strony bardzo dziękuję wszystkim Gliwiczanom, którzy
      > kochają swoje miasto. Nic to, że będą na nas pluli i tworzyli coraz
      > to nowe prowokacje - Kochani - nie ma się czym przejmować.

>

I tak trzymać, bo tylko konsekwencją i spokojem uda sie osiągnąć sukces. Powodzenia.
    • Gość: referendysta Berezowski skomentowal ITV IP: *.digineo.de 12.09.09, 01:00
      Radny prof. Berezowski zamiescil komentarz do tego fotomontazu:
      www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=2189
      • Gość: kibic Re: Berezowski skomentowal ITV IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.09, 08:35
        referendysta napisał(a):

> www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=2189

A może by Mieszko, wstawiłby tam 'słynną trojkę magistracką' i siebie, byliby b.śmiesznie, o czym chyba nie muszę tu nikogo przekonywać:-)
    • Gość: Bartuś Re: Czy ITV Gliwice jest wiarygodne? IP: *.eimperium.pl 12.09.09, 13:31
      Panie Piotrze niech Pan słucha co Pana kolega Andrzej ma do powiedzenia:
      www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=2196 spaliliście się :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka