ewerton 04.02.04, 00:07 Ballest,z okazji Twoich .. urodzin wszystkiego co najlepsze, zasyla cale Witten. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Do Solenizanta 04.02.04, 05:47 Danke Borussia !!:-)' free.ngo.pl/borussia/deutvers.htm Odpowiedz Link Zgłoś
laband STO LOT!!! 04.02.04, 07:04 To i jo winszuja Ci sam piyknie wszyskego dobrego z kuli tego .. gyburstaku. Jednego dzisio na wieczor se za Cia "obala"" STO LOT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: STO LOT!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 10:06 nawet więcej :) wszystkiego najlepszego ! i powodzenia we wszystkich sprawach dedykacja będzie, ale pózniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:. Na moj dusiu, jo Ci rzeke... 04.02.04, 11:38 dzisiok słowami Z. Barglika "Ósmy krzyzyk" bo tak mi dzisiok Tobie pasuje, choć nie wiym ftory Ci sie krzyzyk suje... hehe "Choć na karku ????? krzyzyk Jesce mi sie włos nie śniyzy Jesce w rękak tako krzepa Co sie z młodym moge siepać. Choć na karku ????? krzyzyk, Jescek bystry, jescek chyży. Jesce w nogak tako krzepa, Co skry z dyli moge krzesać. Choć na karku ????? krzyzyk, Gymba mi sie do bab scyrzy, Jesce we mnie tako krzepa, Co spód gro mi jak fortepian. Choć na karku ????? krzyzyk, Nie wylywom za kołniyrzyk, Choć wte słabnie we mnie krzepa, Coś mnom prasko po wertepak." Coz Ci zycyć? Niek Ci spód gro jak fortepian, niek Cie prasko po wertepak, miyj se w rękak, nogak krzepe, niek ze ocy widzom i niek myśli lecom, ka by fciały, nei nie daj sie dziadom zbolałym, haj! Przyjmij ode mnie te życynia i niek Ci spełniom syćkie marzynia, Ino pytom piyknie, nie bij skołami we mnie. A cemu? Bo jo Ci juz nie oddom. Co mom rzyc , to rzeke. Ciupazka. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re:. Na moj dusiu, jo Ci rzeke... IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 04.02.04, 13:19 Dzieki Zakopanemu i Olsztynowi oraz Danke nach Hildesheim !! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re:. Na moj dusiu, jo Ci rzeke... 04.02.04, 14:57 Dolaczam sie, aczkolwiek nie wiem czego sie zyczy w Iraku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peek Re:. Na moj dusiu, jo Ci rzeke... IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 16:29 ciupazka napisała: > dzisiok słowami Z. Barglika "Ósmy krzyzyk" bo tak mi dzisiok Tobie pasuje, > choć nie wiym ftory Ci sie krzyzyk suje... hehe > > "Choć na karku ????? krzyzyk > Jesce mi sie włos nie śniyzy > Jesce w rękak tako krzepa > Co sie z młodym moge siepać. > > Choć na karku ????? krzyzyk, > Jescek bystry, jescek chyży. > Jesce w nogak tako krzepa, > Co skry z dyli moge krzesać. > > Choć na karku ????? krzyzyk, > Gymba mi sie do bab scyrzy, > Jesce we mnie tako krzepa, > Co spód gro mi jak fortepian. > > Choć na karku ????? krzyzyk, > Nie wylywom za kołniyrzyk, > Choć wte słabnie we mnie krzepa, > Coś mnom prasko po wertepak." > > > Coz Ci zycyć? > > Niek Ci spód gro jak fortepian, niek Cie prasko po wertepak, miyj se w rękak, > nogak krzepe, niek ze ocy widzom i niek myśli lecom, ka by fciały, nei nie > daj sie dziadom zbolałym, haj! > Przyjmij ode mnie te życynia i niek Ci spełniom syćkie marzynia, Ino pytom > piyknie, nie bij skołami we mnie. A cemu? Bo jo Ci juz nie oddom. Co mom > rzyc , to rzeke. Ciupazka. > Telo.Pozdr. Uo pieronym , weszuo bez masua . To byuech ja Jarzombek Wiesuaw Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:. Na moj dusiu, jo Ci rzeke... 04.02.04, 23:48 Gość portalu: Peek napisoł: > > To byuech ja Jarzombek Wiesuaw Teroz jo ci zaś przyłoze... zaś wierchowaniym Z. Barglika Coz Ci powiym? Gonis cłece, orzes, siejes Nigda, nikie nie zagrzejes A kie chłopy sie opiyły, to lepiyj bedom trowiyły...: "Fto mo ptoka jak jarząbek Dziewki sie na niego łascom, A fto wróbla mo w przyporze Uzol sie nad nim Panie Boze. Nie bedem ku tobie chodziył Bobyk se sex owrodziył Ty mos furt ozwarte wrota A mnie ino dymi z knota. Pokiel radło dobrze płuzy Rób ze tako, coby uzyć, Bo kie ci sie radło zdycy, Nic cie pote nie wylycy Kie jek sie zalycoł, styrcało mi radło, Teroz go nie widno, zarosło go sadło. Wymyncył mie srodze, tyn harnaś przy nodze - Jaz łońskiego roku, doł mi w końcu spokój. Nikogo mi nie zol nikogo, nikogo - opróc tyk biydoków, co fcom, a ni mogom, haj! Kie mi sydło syło zycie mnie ciesyło - A kiek zdycył sydło, zycie mi obrzydło. Moje syćkie kcynia, moje zamyślenia, Nie chodzajom chodzom - pyrciami mnie wodzom. Znajom ci mnie bez to, co nie chodzem cestom, Bo ino chodnicek wiedzie na wiersycek!" Pod to wierchowanie Ballesta w necie Syćka se mnom wypijecie! A ze mo duzo racji, to sami tyz wiecie- choć casami przyłozy i nom po grzbiecie. Na zdrowie! I niekze nom dalyj wierchuje! Hale nie denerwuje...Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Do Solenizanta 04.02.04, 15:09 Najlepsze zyczenia w imieniu narodu irackiego;))) سال ثو مبار ک Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Do Solenizanta 04.02.04, 16:34 Do życzeń dołacza sie Saddam z piosenką :) starterupsteve.servepics.com/swf/saddam_outkast.html? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laband Do Solenizanta IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 17:20 Ballest,z okazji Twoich ..urodzin swiezego siana zima i soczystej trawy latem, zasyla ci osle cale Puawniowitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: Do Solenizanta - dedykacja IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 19:20 Panie ballest z okazji kolejnych urodzin " najwyższy czas - odblokować się - uwolnić ego - pokochać siebie - żyć pozytywnie - być sobą - dać trochę sobie luzu - otworzyć się na własną inność - żyć bez winy i wstydu - nauczyć się łagodnej mądrości wybaczenia sobie i innym. " Również wojaczek Szwejk dołącza się do zyczeń mówiąc : " wszystko jest w porządku i nic sie nie stało, a jeśli nawet się stało, to i tak jest w porządku, że w ogóle coś sie dzieje " - jeden wynalazł koło - drugi zbudował wodolot - trzeci zrobił trzy pierwsze kroki na Marsie - a forum odkryło Ciebie - na tej dziwnej planecie - i odtąd co swit - budzi nas radosna - niespokojna myśl - że ballest naprawdę - istnieje :) - mimo zapór i tam - forum płynie w dal - i nie jest w stanie Pana ballesta zatrzymać - żadna opozycja - w nim jest siła - jaka w Slonzakach była - Panowie stawiajcie szampana - niech forum Gliwice - uśmiechu nie kryje i grzechy swe zmyje - pijmy więc szampana - za zdrowie Pana ballesta i Pana labanda :) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do Solenizanta - dedykacja 04.02.04, 19:49 Bez cufal dostouch "na zdrowie" Bezto cos powia w tyj mowie Mocka sam bouo szkryflorzy I wszyskich maluckosc ich morzy A Ballest choc starszy zas rok Durch stawio sam rowny swoj krok Tysz chocoisz niy wynod On krajza I z szifym niy puynie we rejza To jednak charakter mo fest I wiy kaj odniego je nest Nojwiyncyj mie jednak raduje Co juzas niykerym sam wsuje Tak tera jo godom "Na Zdrowie" Kto umi to tysz sam cos powie ps Twoj rym mi sie richtik podobou I bezto zech konsek tysz dodou Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Do Solenizanta - dedykacja 04.02.04, 21:32 Noo toosz sto lot a reszta na wolnos´ci! schlesien.nwgw.de/Sto_lat.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Do Solenizanta - dedykacja IP: *.proxy.aol.com 04.02.04, 21:58 Distinguido senor Ballest! Feliz cumpleanos y mucho suerte con el ano que viene! Muchos saludos Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Solenizanta - dedykacja 04.02.04, 22:11 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Distinguido senor Ballest! > Feliz cumpleanos y mucho suerte con el ano que viene! > Muchos saludos > Ramon Muchias Gracias:-))))))' Tera uech uocuciou! Ramon, Ty mosz zona rodem z OLESNA!??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Do Solenizanta - dedykacja IP: *.proxy.aol.com 04.02.04, 22:22 Jak zej na to przyszou? m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Solenizanta - dedykacja 04.02.04, 22:09 DZIYNKUJAM WSZYSTKIM ZA ZYCZYNIA, JOU MYSLOU; ze mnie tu nienawidza, ale jak widze, zdziebeczko ludzi mnie tysz lubi!:-)))))))))))' Napewno niy z tego powodu tu szkryflom, ale to tysz cieszy, ze choc ktos kontrowersyjne watki zaklada, to jednak go niektorzy powazaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Solenizanta - dedykacja 04.02.04, 22:21 Szwager Ciebie tysz i Hanysowi dziynki, czy sie dowiymy, kedy wy Wasze Geburtstagi uobchodzicie ? Abo uobchodzicie tylko IMIENINY??? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Solenizanta - dedykacja 04.02.04, 22:18 Gość portalu: ria napisał(a): > Panie ballest z okazji kolejnych urodzin " najwyższy czas - odblokować się - > uwolnić ego - pokochać siebie - żyć pozytywnie - być sobą - dać trochę sobie > luzu - otworzyć się na własną inność - żyć bez winy i wstydu - nauczyć się > łagodnej mądrości wybaczenia sobie i innym. " > > Również wojaczek Szwejk dołącza się do zyczeń mówiąc : " wszystko jest w > porządku i nic sie nie stało, a jeśli nawet się stało, to i tak jest w > porządku, że w ogóle coś sie dzieje " > > - jeden wynalazł koło > - drugi zbudował wodolot > - trzeci zrobił trzy pierwsze kroki na Marsie > - a forum odkryło Ciebie > - na tej dziwnej planecie > - i odtąd co swit > - budzi nas radosna > - niespokojna myśl > - że ballest naprawdę > - istnieje :) > - mimo zapór i tam > - forum płynie w dal > - i nie jest w stanie Pana ballesta zatrzymać > - żadna opozycja > - w nim jest siła > - jaka w Slonzakach była > - Panowie stawiajcie szampana > - niech forum Gliwice > - uśmiechu nie kryje i grzechy swe zmyje > - pijmy więc szampana > - za zdrowie Pana ballesta i Pana labanda :) Dziynki Ria, jak Ty bydziesz Twoje urodziny miala, to tysz cos podobnego "ubrzdykom" ale tylko podobnego , bo tak fajnie to nie poradzam, tak fajnie to tylko NO TO CO i Ria potrafi:-))))))))' Oj przepraszam , Ciupazka tysz fajnie pisac umiy! Dziynki Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans <> Biesiada u Ballesta <> 04.02.04, 22:33 schlesien.nwgw.de/DUO_TRAPERY_Slaskie_Zwyczaje.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: <> Biesiada u Ballesta < IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 22:55 meg_s - prosze ,tu jest Twoje miejsce - zobacz jak ładnie gra hanys_hanys :) macie wspaniałe forum tylko go nie doceniacie meg_s - pozdrawiam, już idę , pilnuj zagrody :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: <> Biesiada u Ballesta < 04.02.04, 23:48 Gość portalu: ria napisał(a): > meg_s - prosze ,tu jest Twoje miejsce - zobacz jak ładnie gra hanys_hanys :) > macie wspaniałe forum tylko go nie doceniacie > meg_s - pozdrawiam, już idę , pilnuj zagrody :) ria, jo to pszeca niygroom! Jo jag groom to ale na nerwach! To jadymy dali stym koksym! schlesien.nwgw.de/Walczyk_dlo_Ballesta.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ria Re: <> Biesiada u Ballesta < IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 21:51 hanys_hans napisał: > > To jadymy dali stym koksym! ano jadyjmy dali :) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: <> Biesiada u Ballesta < 05.02.04, 00:00 Z dala slychac niezla fiesta - to Geburstag u Ballesta! Ballest, Ballest - 100 LAT zyj! W zdrowiu, szczesciu wino pij! A ja Ci zagram na ucho Moje "Besa me mucho"! schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: <> Biesiada u Ballesta < 05.02.04, 06:05 I juz po Geburtstagu Dziynki za fajne "szlagry" chopcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Mom recht albo? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 05.02.04, 07:28 "Jak zej na to przyszou?" m.s.m Ramon -------------- Bo piszesz po hiszpansku i mi sie cos przypomnialo, ale to juz tu ktos baaardzo downo tu napisol, uwazom, ze Twoja baba kedys tu czynsto urzyndowaua! Ballest mu dobrou pamiync! Mosz syna i cera, albo? Je ale prowda, albo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Mom recht albo? IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 08:02 Hallo Gosc: Ballest - "bo piszesz po Hiszp..." To zawdzienczam instytucji ktura sie zajmuje edukacja doroslych. - "uwazam ze Twoja baba..." G:B nareszcie zech sie dowiedziou kaj ona couki ten czas siedziaua, bo jo juz miou blank cojsik inkszego na myjsli. - "Ballest mo dobrou pamienc..." ? ja?, mozno?, wto wiy?, co uon z tego mou? - "mosz syna i cera..." niewia. Olesno- zimno, bardzo zimno. Bytom- cieplo, bardzo cieplo. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Mom recht albo? 05.02.04, 09:10 Ramon - niepotrzebnie się tłumaczysz ;-) - jeśli Ballestowi fakty nie pasują do założonej teorii - tym gorzej dla faktów :-))) właściwie wszyscy powinni sobie powtarzać jak mantrę "Ballest wdycki mo recht" i w kółko do ogłupienia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Hm, ciekawe, ale dlaczego sie mylic nie mogam? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 05.02.04, 09:27 Znom osoba, co jak sie przypominom uot ni chop se hiszpanskim interesowou. Znom ale osoba z Munchen, ktora te dwie osoby kedys trefioua. pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Hm, ciekawe, ale dlaczego sie mylic nie mogam IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 09:43 zimno, blank zimno, Siberja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Mom recht albo? IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 09:40 No to: Ballest mo wdycki recht Ballest mo wdycki recht Ballest mo wdycki recht Ballest mo recht Ballest mo recht Ballest mo wdycki Ballest wdycki recht Ballest recht wdycki recht Ballest wdycki Ballest wdycki mo recht mo recht recht mo wdycki Ballest mo Ball wdycki Ball Ballest läßt Ball wdycki Ball mo Ballest BB !! dada abo co? trzeba sie cos napic m.s.m Ramon amon mon on Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Mom recht albo? 05.02.04, 10:18 Gość portalu: Ramon napisał(a): > No to: > Ballest mo wdycki recht > Ballest mo wdycki recht > Ballest mo wdycki recht > Ballest mo recht > Ballest mo recht > Ballest mo wdycki > Ballest wdycki recht > Ballest recht > wdycki recht Ballest > wdycki Ballest > wdycki mo recht > mo recht > recht mo wdycki Ballest > mo Ball > wdycki Ball > Ballest läßt Ball wdycki > Ball mo Ballest > BB !! > > dada abo co? > trzeba sie cos napic > > m.s.m > Ramon > amon > mon > on jesteś na dobrej drodze !!!!! :-))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: Mom recht albo? IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 10:23 Czego o tobie on by nie powiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Mom recht albo? 05.02.04, 23:44 Hanys, se siedzam i suchom Twoich SZLAGROW !!! DZIYNKI !! Lepiej tych szlagrow suchac, jak se tam ze "Betonkopfami" wadzic! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Mom recht albo? 05.02.04, 23:55 ;-) Ramon, nie znam Cie z tej strony !!! Co sie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Mom recht albo? IP: *.proxy.aol.com 06.02.04, 08:08 Hallo Org. Ballest, es lag mir fern Dich beleidigen zu wollen, oder mich auf Kosten Deiner Person lustig zu machen. Mein Eintrag bezog sich auf den Eintrag von Gosc: Ballest vom 05.02 , 7:28: „Bo piszesz po hiszpansku…“ und auf den Eintrag von meg-s vom 05.02, 9:10: „…powtarzac jak mantre“ Beim G:B war der Grund, daß der sich in unsere Korespondenz einhing. Bei dem Satz von mag-s hatte ich das Bild von tausenden kleinen Indern vor den Augen, die durch das dauerhafte Wiederholen eines Satzes, irgendwann aus dem Rhythmus herauskommen und es entsteht eine „Kakophonie“. Das Bild fand ich lustig. Den Eindruck einer Kakophonie kann man schon manchmal bekommen wenn man das Forum (und jedes Andere) betrachtet bekommen. Es ist interessant was zu einem Thema von Anfang bis zum Ende seines „Lebens auf dem Forum geschrieben wird. Meistens hat der Eintrag Nr. 13 mit dem ersten kaum noch etwas zu tun. Aber gerade dass ist an diesem Forum so interessant, weil Es immer wieder aus sich selbst neu entsteht, und auch wenn es durch neue Beiträge neue Impulse erhält, bewegt es sich immer weiter. Das Forum lebt. Also lieber org. Ballest; mea culpa, mea maxima sulpa!!! I wejs sie to na leko. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Bravo Ramon! IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.04, 09:33 To byla naprawde wypowiedz roku! Co mnie ciekawi, to twoj zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Bravo Ramon! IP: *.proxy.aol.com 06.02.04, 10:54 das frage ich mich auch schon seit mehrern Jahren. m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
ewerton Do Ballesta! 06.02.04, 13:13 Ballest,jo ogladol te wpisy pora razy,tam i nazod ale zyczen od Pani M.zech niy znaloz.Ciekawe co ja tak zgorszylo? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Ballesta! 06.02.04, 14:41 Hallo Ramon, Danke für deine präzise Erklärung. Ich hoffe , dass Du es ehrlich gemeint hast!:-) Eine Frage habe ich noch , - hast Du mal unter den Nicknamen „Suerte“ geschrieben? Hallo Ramon, Dziynki za twoje precyzjne wyjasnienie , mysle ze to szczerze mieniles :-) Jedno pytanie jeszcze mam, - skryszfloues kedys pod nickiem j.p. ? Nie, nie ma, - wiem o tym, Meg zapomniala :-)))))' Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do Ballesta! 06.02.04, 14:44 Jo sie niy odzywou, bo myslouech ize ona Ci prywatnie winszowaua. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Ballesta! 06.02.04, 21:43 Muszam prziznac, ze prywatnie ze mnom w tyn dziyn zy mnom szkryflaua,(na kontrowersyjne tymaty) ale nie winszowaua, uwazaua, ze to je zart! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Do Ballesta! 06.02.04, 22:08 ballest napisała: > Muszam prziznac, ze prywatnie ze mnom w tyn dziyn zy mnom szkryflaua,(na > kontrowersyjne tymaty) ale nie winszowaua, uwazaua, ze to je zart! 4.02 - ja: "Ballest - powaznie miales wczoraj urodziny ?" 5.02 - Ballest: "Tak, mialem, ale wiem, ze Ty mnie "nienawidzisz", " jak po takim czymś składać gratulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Do Ballesta! 07.02.04, 06:24 Margotka i kontrowersyjne tematy? To bych chciou suyszec, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Do Ballesta! IP: *.proxy.aol.com 06.02.04, 16:02 Hallo org. Ballest, " Ich hoffe, daß Du es..." - versuche immer das zu sagen was ich meine und zu meinen was ich sage. "..hast Du mal..." - Nein m.s.m Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Ballesta! 06.02.04, 21:38 Jou tera pokapowou! Wiym, uo co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Ballesta! 07.02.04, 10:13 Tu mou recht Margotka , nie dalem jej szans zlozyc na drugi dzien zyczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Ballesta! 07.02.04, 23:45 To uech zrobiou ale z premedytacjom!!! ale nie przeproszom, bo mogua wczesni pogratulowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Do Ballesta! 08.02.04, 00:51 nie przypominam sobie żebyś Ty mi składał w zeszłym roku życzenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s ps 08.02.04, 00:54 mam przez to na myśli - że chyba nie jesteśmy w tak zażyłych stosunkach, aby składanie życzeń było wzajemną powinnością - tak więc też ani mi w głowie przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: ps IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.04, 18:05 Kto komu ma niby hold skladac? Prosze troche wiecej respektu i pokory wzgledem europejskiej rasy panow!!!! Ciesz sie ze mozesz pisac na tym Sloonskim forum . I nastepnym razem jak ballest przyjedzie was dopilnowac przy pracach na "Hutniczym"-to niezapomnijcie ucalowac pierscien forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=423&w=10372931&a=10620902 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest to nie moj tytul! 08.02.04, 20:36 "• CZY POLACY SĄ PODLUDZMI??? fiodorus 07.02.2004 13:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując ballest napisała: > "Jak wiemy cecha narodowa Polakow jest partyzantka, zaczyna sie juz w latach > mlodzienczych ze sciaganiem na lekcjach ( na Zachodzie tego nie znaja) a na > Forum w KLONOWANIU NICKOW, konczy sie strukturami mafialnymi (tego tez Zachod > nie zna, mam namysli narody germanskie)!" I znowu partyzantka i obracanie kota do gory nogami! Potwierdzy tylko to co napisalem powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: to nie moj tytul! 08.02.04, 20:41 te weszyske fiodorusy, iwany, i jak im tam ino, jak sam w 45 wlezli tak nic ino partyzantka uprowiajom - wszysko na odpe...l robiom, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: to nie moj tytul! 08.02.04, 20:57 laband napisał: > ...i..... To tak napisou, zeby inni mysleli, ze jou szkryfnou, ze Polacy to podludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ps 08.02.04, 20:56 meg_s napisała: > mam przez to na myśli - że chyba nie jesteśmy w tak zażyłych stosunkach, aby > składanie życzeń było wzajemną powinnością - tak więc też ani mi w głowie > przepraszać Meg, nigdy uech nie prosiou o jakies przeproszanie, to wlasciwie jou Ciebie przeprosic chciou! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ps 11.02.04, 21:53 Tera widzam twoj wpis, niy, jou ji nie dopiyk, to je PROWDA! Odpowiedz Link Zgłoś