Dodaj do ulubionych

restauracja w Gliwicach Super Nova

IP: *.gl.digi.pl 11.01.11, 15:40

Witam, czy ktos tam byl moze? Warto sie wybrac z przyjaciolmi?
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: 192.168.2.* 11.01.11, 16:04
      nie bylem
      • Gość: muiromantra Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: 192.168.2.* 11.01.11, 16:04
        ja tez nie bylem
        • kleszak Re: restauracja w Gliwicach Super Nova 12.01.11, 23:40
          ja też nie :D
    • Gość: robot Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: 192.168.2.* 11.01.11, 16:04
      mnie tam jeszcze nie było, a ty byłeś?
    • Gość: kiko Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: 80.51.185.* 11.01.11, 18:51
      Byłem tam na kilku obiadach. Knajpka mieści się w firmie więc w porze lanczowej to raczej taka "stołówka zakładowa" dla PA NOVEJ. Jedzenie dobre jedynie krem z porów był mdły.
      • Gość: waga Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 19:13
        to eks-miasto, gdzie stołówki nazywane sa restauracjami, a cukiernie i bary kawiarniami
        P.S. dla zainteresowanych restauracjami
        oprocz Secesji uchowaly sie jeszcze Polska i Ines,
        kawiarni jednak nie ma zadnej
        • Gość: gosc Re: Gliwice IP: 195.205.21.* 11.01.11, 20:30
          co do supernowej, to wątpię abys mógł sobie pozwolić na zjedzenie obiadu w takiej "stołówce".
          • sss9 Re: Gliwice 12.01.11, 00:43
            nie sądź wszystkich zasobnością własnej kieszeni.
            a lokal? full modern, zimna estetyka i kliniczna czystość. bardziej nadaje się na klub niż restaurację w tradycyjnym znaczeniu, ale oczywiście można to lubić. jak zwykle w gliwickich lokalach, także tu nie jest idealnie, więc tzw. letni ogródek tworzy parę stolików pośród aut pracowników PA NOVA na maleńkim parkingu.
            restauracji w mieście jest niewiele, a klientów w nich tylu, że ledwie wystarcza na ciągnięcie interesu, bo jak od miesięcy udowadnia lokalna gazeta ogłoszeniowa - w Gliwicach największą popularnością cieszą się bary szybkiej obsługi, oferujące bardzo tanie, acz niewyrafinowane potrawy. zresztą, akurat tutaj nie mija się z prawdą, o czym każdy może przekonać się sam, odwiedzając w powszedni dzień bardzo liczne i tanie stołówki i tych parę restauracji. jak to się ma do rzekomego bogactwa mieszkańców, nie wiem, ale propaganda Frankiewicza twierdzi, że tu tylko rozwój i dostatek... ech...
            • Gość: kolejarz Re: Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 14:43
              Ja byłem i zjedliśmy tam bardzo przyjemny zestaw. Oczywiście zawsze mozna narzekac , ze drogo, że to że tamto ale malkontentom mówimy zdecydowane nie. Chodż do baru szybkiej obsługi jak masz ochotę a jak Cie nie stac to zmien robote.
              • Gość: waga Re: Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 16:44
                Gość portalu: kolejarz napisał(a):

> Ja byłem i zjedliśmy tam bardzo przyjemny zestaw.

Oto nowa jakosc elity gliwickiej, wyhodowanej na bardzo przyjemnych zestawach.
                A jaka bogata...
            • Gość: kamill Re: Gliwice IP: *.pa-nova.com.pl 23.09.11, 16:46
              szkoda, że ktoś zostawiając taki komentarz wyraził opinię w styczniu, gdzie ogórdek letni jest nieczynny xD
        • Gość: ~meteor Re: Gliwice IP: *.centertel.pl 12.02.11, 18:54
          Na przeciw Super Novej od ul. Grodowej jest coś co się nazywa Kawiarnia Z Pasją.
          Może to jednak kawiarnia ?
        • Gość: truskawa Re: Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 11:23
          ines to już chyba przeszlośc (nie byla zła, ale też bez szaleństw), secesja ? przepraszam wszystko na bazie jednego sosu (nie przepadam za ich kuchnią) supernova nie jest żadną stołowką - to naprawdę fajne miejsce - ma wady, ale nadrabia kuchnią, częstymi zmianami karty, fajnym miejscem dla dzieciaków, a pomysl z lunchmi jest trafiony, za 20 zł. fura dobrego jedzenia. a swoją drogą to w gliwicach trudno dobrze zjeść - dla fanów dobrego jedzenia polecam eka an der eke w jemielnicy (opolszczyna) - świetne sląskie jedzenie, tanio i solidnie.
    • Gość: kingu Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: *.gl.digi.pl 11.02.11, 23:10
      lepiej do chaty polaka :) albo zeppelin w czechowicach- smacznie
      • Gość: ida Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: *.24-87-b.business.telecomitalia.it 13.02.11, 12:34
        Gość portalu: kingu napisał(a):

> lepiej do chaty polaka :) albo zeppelin w czechowicach- smacznie

Super metropolia!
        Do przyzwoitej (prawdopodobnie) restauracji trzeba jechac kilkanascie kilometrow;
        a gdzie najblizsza kawiarnia z "klimatem"? w Katowicach, w Krakowie?
        • Gość: ~zdzichu Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: *.centertel.pl 20.04.11, 00:56
          A czy byl ktos z Was w tej Kawiarni Z Pasja naprzeciwko Super Novej i moze cos powiedziec wiecej co to za miejsce ?
      • Gość: kinnol Re: restauracja w Gliwicach Super Nova IP: *.pa-nova.com.pl 06.03.11, 21:18
        pośpiech.
        czy hata , lub zepelin i czy smacznie to znaczy tłusto i suto , ???/ każdy jada to jak wygląda i na co go stać więć i różnorodność restauracji musi być w jednym mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka