Dodaj do ulubionych

Moge pod moim nazwiskiem pisac !

06.01.05, 23:33
Nie mam nic do stracenia, bo nie klamie i pisze zawsze prawde!
Nie jestem bambrem z Byciny, albo faryzeuszem jak partoszcze jestem z
Plawniowitz i mam czyste sumienie, wiec mysle ze wam pomoze jak sie podpisze
Obserwuj wątek
    • Gość: łowca jeleni Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:39
      Generalnie to my cie mamy w d...e faryzejski bambrze z Plawniowitz :-)))
      • borasca0107 Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! 06.01.05, 23:43
        Eh, Jeleniu, chyba nie tak zupelnie masz....gdzies:)
        skoro ciagle swoje lowy urzadzasz:)
        • bartoszcze Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! 06.01.05, 23:49
          tak po prawdzie to rzeczywiście mógłbyś, o myśliwy, z tym polowaniem dać sobie
          spokój:)
          • ballest Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! 06.01.05, 23:52
            lowco partoszcze odwal sie prosze i bez glupich wpisow !. przegrales, tylko o
            tym nie wiesz!
            • henry.morgenthau_jr.jr A ja moge sobie nawet herbate zrobic :) 06.01.05, 23:59
              ballest napisała:

> lowco partoszcze odwal sie prosze i bez glupich wpisow !. przegrales, tylko o
              > tym nie wiesz!

Ależ, spoko, spoko ... fałszystowski faryzeuszu ... nie wpieniaj się tak.
              Pamiętaj że od pewnej temperatury białko się ścina ... także to w mózgu.

Bye !
              Against fascism !
              HENRY MORGENTHAU jr. jr.
              • aqua Re: A ja moge sobie nawet herbate zrobic :) 07.01.05, 08:55
                henry.morgenthau_jr.jr napisał:

> ballest napisała:
                >
                > > lowco partoszcze odwal sie prosze i bez glupich wpisow !. przegrales, tyl
                > ko o
                > > tym nie wiesz!
                >
                >
                > Ależ, spoko, spoko ... fałszystowski faryzeuszu ... nie wpieniaj się tak.
                > Pamiętaj że od pewnej temperatury białko się ścina ... także to w mózgu.
                >
                >
                > Bye !
                > Against fascism !
                > HENRY MORGENTHAU jr. jr.

Ależ panowie, baleścinie już dawno białko w mózgu się ścięło, tam teraz jest
                tylko jajecznica, he, he.
                • Gość: Kasimir Re: A ja moge sobie nawet herbate zrobic :) IP: *.arcor-ip.net 07.01.05, 08:59
                  A u ciebie agua ani jajecznicy nie ma:-)
                  • aqua Re: A ja moge sobie nawet herbate zrobic :) 07.01.05, 09:25
                    Pierwsza zasada, nie eksploatuj cudzych pomysłów. Co, braki w intelekcie?:-)
            • builder Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! 07.01.05, 23:06
              ballest napisała:

> lowco partoszcze odwal sie prosze i bez glupich wpisow !. przegrales, tylko o
              > tym nie wiesz!

jestes` glubszy niz` mys`lalem,
              a teraz us`miechnij sie bo jestes` w ....,

papatki,
              ;))),
        • ballest Dzieki, ze sie odezwalas! 06.01.05, 23:50
          borasca wrocilas, wiesz o tym , ze sie juz martwilem po tym jak przyjaciolka
          mego syna zamordowana zostala !
          Nie wiedzialem co sie z Toba stalo!?
          • Gość: łowca jeleni do bartoszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:59
            Ok, bartoszcze, znikam ;-)))
            jeleń upolowany, chcąc niechąc ballest wyszedł na najwiekszego jelenia na kilku
            forach - pozwól tylko, że ogłoszę to na FK i już mnie nie ma :-)))
            • Gość: bolo do jelenia IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.05, 10:06
              Znikasz jako jelen i pojawisz sie jako inny Spicel,FUJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
            • Gość: diego Do Jelenia IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.05, 21:19
              Znikasz jako Jelen,wrocisz jako pod innym Nickiem Spicelku.
          • borasca0107 Re: Dzieki, ze sie odezwalas! 07.01.05, 02:10
            ballest napisała:

> Nie wiedzialem co sie z Toba stalo!?

no coz... jest takie powiedzonko - zlego diabli nie biora:)
            wiec jestem z powrotem, mam nadzieje, bardziej ku uciesze jednych a mniej ku
            utrapieniu innych:)

Milo widziec Gliwice w normie:))))))

Pozdrawiam wszystkich noworocznie i bardzo serdecznie!:)

Ballest - czy Schikowsky to naprawde Twoje prawdziwe nazwisko?

A tak ogolnie - czy mi sie wydaje, czy rzeczywiscie jakby mniej wasni tu
            bylo? :)
            • kupasmiychu Re: Dzieki, ze sie odezwalas! 07.01.05, 06:59
              borasca chyba tak:)

a ten slynny Nicklas

www.general-anzeiger-bonn.de/index_frameset.html?/news/artikel.php?id=83104

to jego syn.

czuwaj
              wojtek

• Gość: RODAK Re: DEBIL roku - 2004 IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.05, 07:52
      Ballestrem Friedrich
      60596 Frankfurt, Kaulbachstr. 63
      tel : (0 69) 61 99 07 94

Ballest@tiscali.de

• Gość: Athanazyja Re: DEBIL roku - 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:06
        >Nie mam nic do stracenia, bo nie klamie i pisze zawsze prawde!

Musze ci racje przyznac. Faktycznie,mowisz prawde. Wg. pewnego ksiedza -
        filozofa (oczywiscie wiesz kogo), sa 3 rodzaje prawdy. Tylko widzisz, jak to
        ten pewien ksiadz mowi, w twoim wypadku jest to GOWNO PRAWDA.
        :)
    • stasiek17 Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! 07.01.05, 19:35
      Nazwisko schikowne, a masz jakieś imie bellest ?
      • wolej5 Re: Moge pod moim nazwiskiem pisac ! 07.01.05, 22:34
        stasiek17 napisał:

> Nazwisko schikowne, a masz jakieś imie bellest ?

Owszem: Teodor.
        Stary kłamca ballest ponownie stwierdził, że on NIGDY nie kłamał. Dla
        cierpliwych proponuje lekturę wątku :
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=17107276&a=17107276
        Pod siłą argumentów ballest m.in. przyznał, że jego tatuś to jednak
        hitlerowiec, tylko, że tatuś był wtedy młody i głupi. Jak to w rodzinie bywa;
        młodość mija, ale głupota bywa dziedziczna...

• kupasmiychu Gnoje zapomnili , hi, hi 07.01.05, 23:14
          A moze zapomnieliscie kim dla ballesta jestescie,co ja wiem, to Wam napisal,
          ze sie ze smierdzacymi gnojami nie zadaje!
          Byc moze z powodu smrodu Wam to trudno zrozumiec.

czuwaj
          wojtek
          • wolej5 Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 07.01.05, 23:36
            kupasmiychu napisała:

A moze zapomnieliscie kim dla ballesta jestescie,co ja wiem, to Wam napisal,
            ze sie ze smierdzacymi gnojami nie zadaje!Byc moze z powodu smrodu Wam to
            trudno zrozumiec.

Skoro tak piszesz to pewnie masz na to dowody. Ja zawsze piszę, że ballest to
            syn hitlerowca, który beatyfikuje hitlerowców, i żaden adnim nie odważył się
            tego "wyciąć". Dlaczego ?. Bo moją opinię oparłem na informacjach samego
            ballesta.

• kupasmiychu Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 07.01.05, 23:42
              Co ja wiem, to ballest jest w partii zielonych, a jego ojciec nie byl w partii,
              a jak to w jakies katolickiej od ballestremow, wiem, ze ballest nienawidzi
              Hitlera, ale gnoje czuja, ze cos smierdzi, ale nie wiedza skad.

czuwaj
              wojtek
              • wolej5 Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 07.01.05, 23:44
                Teoś, przestań się wygłupiać. Idź spać a w po niedziełek do psychiatry... .
                Dobranoc Teoś.
                • kupasmiychu Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 07.01.05, 23:50
                  Odloz kieliszek, za duzo na dzisiaj, jutro przemysl co piszesz!
                  Juz Tobie napisalem, ze ballest z gnojkami nie koresponduje, jest Tobie to tak
                  trudno zrozumiec, moze masz zaleglosci z polskiego, ale przypuszczam przyczyny
                  sa typowo polskie.

czuwaj
                  wojtek
                  • wolej5 Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 07.01.05, 23:55
                    Dobranoc Teoś.
                    • kupasmiychu Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 08.01.05, 00:01
                      Juz sie raz pozegnales, robisz tu kupe smiechu, trudno pozegnac sie z
                      kieliszkiem, PRAWDA:)

czuwaj
                      wojtek
                      • woytas Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 08.01.05, 00:27
                        o matko co to za imie Teodor???
                        mnie rodzice musieliby nie kochac zeby tak nazwac...
                        mnie osobiscie Teodor kojarzy sie z zukiem z pszczolki Maji ktory kulal sobie
                        kulki z gnoju...
                        • kupasmiychu Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 08.01.05, 00:38
                          masz racje, okropne imie TEO DOR , ale wielu nazywa go Teo, tzn. BOG a to mnie
                          zastanawia?
                          Moze czasami nie wszyscy wiedza ze ballesta bogiem nazywaja, ale jak widze Ty
                          tez tego nie wiedziales, tez masz szklanke w dloni?

czuwaj
                          wojtek
                        • Gość: przjaciel pschtscholka maja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.05, 02:37
                          woytas napisał:
                          > o matko co to za imie Teodor???
                          > mnie rodzice musieliby nie kochac zeby tak nazwac...
                          > mnie osobiscie Teodor kojarzy sie z zukiem z pszczolki Maji ktory kulal sobie
                          > kulki z gnoju...

a z czym kojazy sie tobie pies z czterech pancernych?
                          PS
                          czy ty nie jestes za bardzo podatny na propagande? az tak dalko, ze nawet
                          kreskowki sugeruja tobie prawde?
                          • woytas Re: pschtscholka maja 08.01.05, 09:45
                            a masz rybki w domu??
                            to jestes pedal
                            mi pies kojarzy sie z psem- moze ty masz inne skojarzenia
                            • Gość: -- Re: pschtscholka maja IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 08.01.05, 10:55
                              woytas, skojarzenia to b. subiektywne stereotypy zniekształcajace
                              rzeczywistość. (Np. jednemu fragment twego nicku "as" będzie się kojarzył z
                              kimś ważnym, a innemu ze ścierwem "as" vel "aas" !!) W ten sposób człowiek
                              wprowadza się w świat ułudy i bredzi bez sensu. Niektórzy takie stany lubią i
                              wolno im, ale nich się nie dziwią, że są mało wiarygodni.

Pozdrawiam.
                              • woytas Re: pschtscholka maja 08.01.05, 13:52
                                jak sie to mowi- turlej dropsa
                        • Gość: lumumba Re: Gnoje zapomnili , hi, hi IP: 80.50.20.* 08.01.05, 11:55
                          Nie ma jak Czesiek, Wiesiek.
                          • tedy65 Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 08.01.05, 12:56
                            Ballest,nie przejmuj sie to jest tylko pare debilkow ktorzy stale zmieniaja
                            Nicki.Teraz dopiero widze jak moi RODACY moga byc msciwi i zalosni.
                            GLOWA DO GORY.Masz coraz wiecej zwolennikow.
                            • ballest Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 08.01.05, 13:02
                              teddy, jeszcze nigdy ze spuszczona glowa nie chodzilem i nie bede!
                              :), nagonka jest ostatnia deska ratunku prymitywow a tych w Polsce jak wiesz
                              jest coraz mniej, bo czesc z nich przeniosla sie do Strasburga.
                              • Gość: Athanazyja O Balciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:08
                                "Jeżeli dwóch kłoci się, a jeden ma rzetelnych 55 procent racji, to bardzo
                                dobrze i nie ma się o co szarpać. A kto ma 60 procent racji? To ślicznie, to
                                wielkie szczęści i niech Panu Bogu dziękuje! A co by powiedzieć o 70 procent
                                racji? Mądrzy ludzie powiadają, że to bardzo podejrzane.
                                No, a co o 100 procent? Taki, co mówi, że ma 100 procent racji, to paskudny
                                gwałtownik, straszny rabuśnik, największy łajdak."

- motto do "Zniewolony umysł" Czesława Miłosza.

Oj Balciu, ta ksiazka jest o tobie.. :)
                              • henry.morgenthau_jr.jr Re: Gnoje zapomnili , hi, hi 08.01.05, 14:30
                                ballest napisała:

> nagonka jest ostatnia deska ratunku prymitywow a tych w Polsce jak wiesz
                                > jest coraz mniej, bo czesc z nich przeniosla sie do Strasburga.

noo ... a jeszcze wcześniej do Frankfurtu nad Menem :) pra ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18744624&a=18752142

Bye !
                                Against fascism !
                                HENRY MORGENTHAU jr. jr.
    • henry.morgenthau_jr.jr CZEKAMY !!!!!! DALEJ !!!!!! 08.01.05, 14:26
      ballest napisała:

> Nie mam nic do stracenia, bo nie klamie i pisze zawsze prawde!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=18744624&a=18752142

CZEKAMY !!!!! DALEJ !!!!!!

Bye !
      Against fascism !
      HENRY MORGENTHAU jr. jr.
      • wolej5 Kłamca ballest 09.01.05, 23:14
        Henry. Ty nie licz na jakikolwiek komentarz ze strony ballesta. Dokładnie wie,
        że dał totalnie d... i swoim zwyczajem omija każdą możliwość odniesienia się do
        własnego kłamstwa. Ot, takie STRUSIE podejście do sprawy.
        Trzeba chyba byc skończonym debilem, żeby malutkiemu mazurskiemu miasteczku
        Olecko przypisywac stan ludności przed wojną w liczbie ponad 40 tys. a
        warmińskiej mnieścince Reszlowi prawie 50 tys. To już nie jest niewiedza. To
        już jest choroba... .
        A ballest, starym zwyczajem, ominie już te posty i dalej będzie głosić, że on
        kłamcą nie jest. Chociaż może i ma rację: kłamcą jest ten, który by się pomylił
        w granicach 5 %. Ten, który mija się z prawdą o 1000% jest raczej idiotą.
        • henry.morgenthau_jr.jr Re: Kłamca ballest 10.01.05, 19:04
          wolej5 napisał:

> Henry. Ty nie licz na jakikolwiek komentarz ze strony ballesta. Dokładnie
          wie,
          > że dał totalnie d... i swoim zwyczajem omija każdą możliwość odniesienia się
          do
          >
          > własnego kłamstwa. Ot, takie STRUSIE podejście do sprawy.
          > Trzeba chyba byc skończonym debilem, żeby malutkiemu mazurskiemu miasteczku
          > Olecko przypisywac stan ludności przed wojną w liczbie ponad 40 tys. a
          > warmińskiej mnieścince Reszlowi prawie 50 tys. To już nie jest niewiedza. To
          > już jest choroba... .
          > A ballest, starym zwyczajem, ominie już te posty i dalej będzie głosić, że on
          > kłamcą nie jest. Chociaż może i ma rację: kłamcą jest ten, który by się
          pomylił
          >
          > w granicach 5 %. Ten, który mija się z prawdą o 1000% jest raczej idiotą.

Noooo ! Na to że on się do tego (lub czegokolwiek) ustosunkuje to ja już w
          ogóle nie liczę.
          Jednak ... od czasu do czasu pojawia sie na forum ktoś nowy ... no i co będzie
          gdy ulegnie "urokowi" Teosia-fałszysty ? Lepiej dmuchać ... inaczej pojawi się
          jeszcze "ballest-bis".

Przypominam więc raz jeszcze ballest to nikczemny prowodyr, brunatny fałszysta
          i duchowy podpalacz nie reprezentujący nikogo.

Bye !
          Against fascism !
          HENRY MORGENTHAU jr. jr.
          • Gość: łowca jeleni Re: Kłamca ballest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:06
            Koledzy, Teodorek Schikowski to kompletny ignorant, przed chwilą musiałem mu
            tłumaczyć, że Warmia stanowiłA część przedrozbiorowej Rzeczypospolitej!!! A on
            podobno jest moim ziomalem ;-))) Ten cep Warmii na oczy nie widział, zresztą on
            o niczym o czym pisze nie ma pojęcia ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka