pyskowiczankaanka 08.01.05, 21:35 Czesc może ktoś z was się orientuje czy w Gliwicach jest organizowany jakiś kurs salsy?? z góry dzięki za odpowiedź pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: salsa 08.01.05, 22:41 A ja myślałem, że to wątek poświęcony Szałszy, założony przez kogoś, kto sepleni. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: salsa 08.01.05, 23:04 a moze mi wytlumaczysz , co to jest ta salsa, znam ja tylko jako przyprawe jak mostrich, albo ketschup ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:09 Do góry abyście zapamiętali kulturalnych inaczej, czyli slezana i balesta. Są jakby sobie równi. A spod pychy, którą demonstrują, wyziera pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:29 tu produkuje się głupek ballest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balciu wiesz kto Re: salsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:49 Nie od dziś wiadomo, że Niemcy nie tańczą, Niemcy maszerują! Trudno się zatem dziwić drobnym uszczerbkom w kulturze i naderwanej etykiecie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: salsa 11.01.05, 21:09 Czy mógłbyś uzasadnić swoją nieco enigmatyczną wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Calypso ! 11.01.05, 21:55 a moze sie "Calypso" tanczyc nauczy, przeciez to cos do lizania, bo lody. Musze przyznac, ze Calypso rytmy w europejskim wydaniu np.Chrisa Andrewsa albo Sandie Schaw, nie tylko ze ladnie brzmia, to sie je wspaniale tanczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Calypso ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:06 o, balcio sobie doczytał, brawo! Czyzby w niezawodnej wikipedii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:54 Jak masz trochę godności i jesteś mężczyzną, przeproś. slezan napisał: A ja myślałem, że to wątek poświęcony Szałszy, założony przez kogoś, kto sepleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:51 kultura wysoka slezana? :-) A ja myślałem, że to wątek poświęcony Szałszy, założony przez kogoś, kto sepleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:45 gdzie jest ten co mu sloma z butow wystaje? jakby zamilkl:-) Odpowiedz Link Zgłoś