piotliklon 09.08.02, 12:31 hanys_hans schrieb: [im]strony.wp.pl/wp/orso1/images/gliwice_small.jpg[/img] Niestety nie znaleziono dokumentu: /wp/orso1/images/gliwice_small.jpg[/img] wieder!! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Baleron 09.08.02, 20:11 piotliklon napisał: > hanys_hans schrieb: > [im]<a href="strony.wp.pl/wp/orso1/images/gliwice_small.jpg [/img]"target > ="_blank">strony.wp.pl/wp/orso1/images/gliwice_small.jpg[/img]</a> > > Niestety nie znaleziono dokumentu: /wp/orso1/images/gliwice_small.jpg[/img] > > wieder!! :-(( Te, skloonowany widza ze ta twoja inteligyncja niypozwalo ci doon´s´c´ do tego piyknego uobroska gliwice_small.jpg, pogimnastykuj sie jeszcze trocha! Moga ci ino tela pedziec´ ze na tym obrosku je cojs´ ze Glywic. Jak ci sie niyudo to sie Slimoka spytej uoon ci poomoze na 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Baleron IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 21:44 Niy na 100%, na 200%! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Baleron 09.08.02, 21:59 Gość portalu: Slimok napisał(a): > Niy na 100%, na 200%! nie wiem czemu ten klon mnie cytuje, a hans_hanys pośrednio mi ubliża - cóż nie wszystkie mogą być takie "mondre" jak wy - jak sie qrna dobrać do tego obrazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Baleron IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 22:01 Meg, to je ajnfach ino szpas. Czamu mi niy wierzysz? Ale mie zaskakujesz tymi suowami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Pasztet z kaczego balesromu IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 22:50 mosz na mysli krupnioka, abo co? Odpowiedz Link Zgłoś
piotliklon Re: Pasztet z kaczego balesromu 09.08.02, 22:58 Raczej w kierunku salcesonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Pasztet z kaczego balesromu IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 23:02 szkoda mi ino zymlokow! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Baleron 09.08.02, 23:02 Gość portalu: Slimok napisał(a): > Meg, to je ajnfach ino szpas. Czamu mi niy wierzysz? > Ale mie zaskakujesz tymi suowami mówcie do mnie powoli, głośno i dużymi literami - mam za sobą dwie zarwane noce, a dzisiejszy dzień wytężonej pracy trwa już 17 godzin - jestem nieprzemakalna na dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s PS 09.08.02, 23:04 Gość portalu: Slimok napisał(a): > > > Meg, to je ajnfach ino szpas to w końcu jest tam jakiś obrazek, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: ps do PS 09.08.02, 23:12 meg_s napisała: > i czemu na tym forum (tym tamtym) same testy Meg, to je proste jak drot najpszood cza wszyskich pszetestowac´ potym bydymy godac´ dali! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: PS 09.08.02, 23:07 meg_s napisała: > Gość portalu: Slimok napisał(a): > > > > > Meg, to je ajnfach ino szpas > > to w końcu jest tam jakiś obrazek, czy nie Meg, jo ci tera ymajla posuou obejzyj do swojyj kszinki na poczta.gazeta.pl a tyn skloonowany niych sie dali mynczy! Odpowiedz Link Zgłoś
piotliklon Re: PS 09.08.02, 23:13 hanys_hans napisał: > Meg, jo ci tera ymajla posuou obejzyj do swojyj kszinki na poczta.gazeta.pl > a tyn skloonowany niych sie dali mynczy! Ale paroweczka ozorkowa z miodem jak co niedziela, abo? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: PS 09.08.02, 23:15 piotliklon napisał: > Ale paroweczka ozorkowa z miodem jak co niedziela, abo? z miodem to najlepszy jest biały ser albo zielone ogórki Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: PS 09.08.02, 23:14 hanys_hans napisał: > Meg, jo ci tera ymajla posuou obejzyj do swojyj kszinki na poczta.gazeta.pl > a tyn skloonowany niych sie dali mynczy! WIELKIE dzięki - mimo zamykających się oczu - dojrzałam ;-) a pierwszego z tej strony gdzie trzeci jest ten o który chodzi - znam osobiście :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: PS IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 23:19 tera jo je ciynzko kapujoncy Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: PS 09.08.02, 23:28 Gość portalu: Slimok napisał(a): > tera jo je ciynzko kapujoncy hihi - obejrzyj, pogłówkuj ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimo... Re: PS IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 23:31 ale , ino prosza niy dzisiej, bo juz ida do hajoty. pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Baleron IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 23:06 F R E L K O W E Z SE T O P O L E K U I Z E S Z P A S YM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Baleron 09.08.02, 23:17 Gość portalu: Slimok napisał(a): > F R E L K O W E Z SE T O P O L E K U I Z E S Z P A S YM !!! łatwo Ci powiedzieć - jak mnie jaka zagadka gnębi to zasnąć nie mogę - trzecia noc z rzędu - i jutro wypadek gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Baleron IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 23:20 A po pierona mosz "chopa"? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Baleron 09.08.02, 23:39 ballest napisał: > Przeciysz to uona tyn chop jest !!! > Odpowiedz Link Zgłoś