Gość: Ania! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.05, 23:09 Dawno mnie tu nie bylo i z roczarowniem stwierdzam ze tu prawie nikogo ze ,,starej paki" nie ma. Kto wie gdzie podziali sie Szwagier,Hanys,Ballest i pozostali??? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borasca0107 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 02:37 ... sa tutaj:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34281 Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 09:13 ...tutaj też :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=31634956 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie jest reszta??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.05, 20:13 Dzieki Borasco!Niewiarygodne jak sie to nowe,wolne Forum rozkrecilo!! No coz,te oszolomy ktore zostaly jak zwykle nie sa wstanie na proste pytanie odpowiedziec.(bez obrazania) Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie i zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
dede99 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 20:44 Dzieki Borasco!Niesamowicie jak sie to nowe Forum rozwinelo! Napisalem jeszcze jedno zdanie o poziomie Intelektualnym ,,Panow" ktorzy na tym starym forum zostali,ale to sie opiekunowi niespodobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 21:29 dede99 napisał: > Dzieki Borasco!Niesamowicie jak sie to nowe Forum rozwinelo! > Napisalem jeszcze jedno zdanie o poziomie Intelektualnym ,,Panow" ktorzy na tym > > starym forum zostali,ale to sie opiekunowi niespodobalo. to może lepiej już nic nie pisz...najwidoczniej nie masz nic do powiedzenia, skoro powtarzasz cudze zdania. A "stare" forum ,jak je okresliłeś da sobie radę ...spokojnie . Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 21:37 myha1 napisała: > najwidoczniej nie masz nic do powiedzenia, > skoro powtarzasz cudze zdania. :) hmmmm... no to sie wyjasnilo wreszcie dlaczego tak chlubnie przyszpilkowany wateczek w hyde parku gliwickim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=31142553 wciaz wisi sobie a muzom:) z tej okazji gratuluje 'owocnej' i praaaawie niewybiorczej pracy moderatorskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 21:44 Bora, gdzie cię znowu zaniosło, jakie nieprzyjazne prądy skierowały twoje czółenko w stronę forum gliwickiego. Przecież na GG ciebie wielbią, modlą się za ciebie, życzą wszystkiego, hmhm, najlepszego. Możesz poczuć się tam kimś lepszym niż jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 21:50 black.ok napisał: > Bora, gdzie cię znowu zaniosło, jakie nieprzyjazne prądy skierowały twoje > czółenko w stronę forum gliwickiego. :))) no coz - stara milosc nie rdzewieje;P Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 21:59 Jak na mój gust, Twoją "miłość" można opacznie zrozumieć. To jest raczej antymiłość, więc jestem do dyspozycji. Mam parę kwadransów aby utrzeć ci nosa, pokazać gdzie raki zimują:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 22:27 borasca0107 napisała: > black.ok napisał: > > > Bora, gdzie cię znowu zaniosło, jakie nieprzyjazne prądy skierowały twoje > > > czółenko w stronę forum gliwickiego. > > :))) > > no coz - stara milosc nie rdzewieje;P > Co ja tutaj widzę,moje grrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Gdzie jest reszta??? 15.11.05, 04:45 rico-chorzow napisał: > Co ja tutaj widzę,moje grrrrrrrrrr :)))) to tylko fatamorgana;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Gdzie jest reszta??? 15.11.05, 11:25 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Co ja tutaj widzę,moje grrrrrrrrrr > > :)))) > > to tylko fatamorgana;))) > Masz rację,dziwny świat tutaj,pragnienia nie można ukoić,a jeżeli,to tylko realnymi pomyjami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 21:57 borasca0107 napisała: > > hmmmm... no to sie wyjasnilo wreszcie dlaczego tak chlubnie > przyszpilkowany wateczek w hyde parku gliwickim > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=31142553 > wciaz wisi sobie a muzom:) cytat ,a wklejanie cudzego zdania za swoje, to coś troszkę innego , chyba? albo się mylę ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems [...] 14.11.05, 22:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 22:18 stefek, gów...mi to sobie wyrzucaj we własnej chałupie. A najlepiej na wlasnym forum. Wydaje mi się, że tam nawet pies z kulawą nogą się nie pojawi, nie obrażając oczywiście balesta. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 22:22 Chciałbyś? Nie poniżę się do poziomu waszych modemów i takie gówna jak u was wisieć u mnie nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 22:29 U ciebie nikogo nie ma, stefek, opamiętaj się, co ty wypisujesz. Nerwowy jesteś kolego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwicok Re: Gdzie jest reszta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:03 > to może lepiej już nic nie pisz...najwidoczniej nie masz nic do powiedzenia, > skoro powtarzasz cudze zdania. Brawo myha1.. przynajmniej juz do konca jest jasne jakie jest stanowisko moderatorow.. Tylko prosze nie wciskaj mi juz wiecej kitu ze nikt slonzokow stad nie wyrzuca. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
braid [...] 14.11.05, 22:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwicok tak tak braid.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:19 Braid, niedlugo zostaniesz chyba w nagrode moderatorem.. Prezentujesz jedynie wlasciwa linie partii rzadzacej na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:30 bedziesz w stanie podac mi jakies linki do Twoich postow na Gliwicach gdzie napisalas cos ciekawego o miescie? O Slasku? cos co sie milo czytalo i co wywolalo jakas dyskusje?? Przychodzice tu wylacznie jatrzyc i robic rozroby.. to nie najlepiej o Was swiadczy.... Jak widze nie samym poklepywaniem sie po plerach slazak zyje .. Ryczki juz wam uszami wychodza??? Mamy doskonalych moderatorow .wiec sie nie pcham na moderatora. Jak widzisz pomimo Waszych upierdliwych zaczepek jest na forum spokojnie i bez klutni ...i to Wam najbardziej przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:34 Witaj Braid, szambo na biesiadnym sie przepełniło i fekalia wypłynęly :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:40 Szambo trzeba opróżniać, no i gliwicok wypróżnia się u nas. Nie znajdzie jednak aprobaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:41 nie ma szans, mamy tu obiektywnych moderatorów, to nie Olsztyn ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:48 Na Olsztynie też jest OK, stasiek. Ich pani poskromiła zapędy biesiadników w pierwszym dniu. U nas trochę potrwa żeby normalni ludzie wrócili na forum. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: tak tak braid.. 14.11.05, 23:00 Bedzie dobrze black, już się nowi pojawiają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: tak tak braid.. 14.11.05, 23:10 i o to codzi, stasiek, gliwicoki tylko zgrzytają zębami, wietrzą krach, ale bez nich jest szansa na normalne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwicok Re: tak tak braid.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:52 black, braid, i co cieszycie sie ze opluliscie mnie a moderator nie reaguje? Ja tez bym chcial zeby to bylo normalne forum, a nie forum gdzie moderator mowi do niewygodnych ludzi "wyp.." lub podobnie, nie chcemy cie tu, lub po prostu kasuje kazdy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: tak tak braid.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.05, 10:16 Moderator=Dyktator!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: tak tak "ania" i reszta pomyj... 15.11.05, 10:18 no to żegnajcie, forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34388 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: tak tak braid.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.05, 22:46 tak jak bez Niemcow zrobiono "nowy" Niederschlesien? black.ok napisał: > i o to codzi, stasiek, gliwicoki tylko zgrzytają zębami, wietrzą krach, ale bez > nich jest szansa na normalne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: tak tak braid.. 15.11.05, 23:12 Śmieszek, tak właśnie jest, ty masz zachowywać się spokojnie i grzecznie, jak przystało na gościa. Możesz wykazać się wysoką kulturą, co będzie zapisane ci na plus. Ale pisz z sensem, jak nie znasz dobrze polskiego, zapytaj swojego syna, co i jak, a będzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:41 > Witaj Braid, > > szambo na biesiadnym sie przepełniło i fekalia wypłynęly :))))))) to proces naturalny ..jak sie szamba nie oproznia.. a wrecz tylko nowe scieki dolewa. Ten z pierwszego watku to maniak od kryptoreklamy .. zawsze rznie glupa . Jakos nie palila sie przywitac ze starymi znajomymi z "kliki" na biesiadnym .. Ech ..stare dziadostwo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: tak tak braid.. 14.11.05, 22:47 braid napisał: > Ten z pierwszego watku to maniak od kryptoreklamy .. > zawsze rznie glupa . Jakos nie palila sie przywitac ze starymi znajomymi z > "kliki" na biesiadnym .. > Ech ..stare dziadostwo ;))) on nie musi rżnąć głupa, myślę, że się podszywa pod kogoś, to u nich też stare numery - pamiętasz przecież jak to bywało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! ty braid.. IP: *.ccc.de / *.ccc.de 15.11.05, 22:43 a co to jest ta "klutnia"? powoli stajesz sie takim inteligentem, jak sss-man braid napisał: > ...klutni ...i to Wam najbardziej przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 09:56 hmmmm, może zapadli w sen zimowy. Gość portalu: Ania! napisał(a): > Dawno mnie tu nie bylo i z roczarowniem stwierdzam ze tu prawie nikogo > ze ,,starej paki" nie ma. > Kto wie gdzie podziali sie Szwagier,Hanys,Ballest i pozostali??? > Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Gdzie jest reszta??? 14.11.05, 15:06 całe szczęście - tu ich nie ma. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Gdzie jest reszta??? 15.11.05, 10:42 No widzicie jak to chcą namieszać na naszym Forum . Co robi tu Borascka przecież ona ma swoje forum i niech sobie tam rządzi , nikt jej w paradę nie wchodzi , Jak widać lubi włożyć kij w mrowisko i dyskretnie sie wycofać , -Aferzystka-, Świetnie pasuje ale nie na tym forum , a Ania ni w gruszkę ni w pietruszkę wpadła, swoją niezbyt mądrą opinie wydała, na miarę swojej inteligencji i wypadła jak torpeda. I dobrze żegnamy pozdrawiam ( Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Gdzie jest reszta??? 15.11.05, 10:49 Witaj praszka, nie przejmuj się takimi wpisami, to tylko kryptoreklama ich chlywika jak słusznie zauważył braid ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Gdzie jest reszta??? 15.11.05, 10:54 witaj praszka....ostatnio tak mało z nami, zapraszamy częściej ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszka.m Re: Gdzie jest reszta??? 15.11.05, 14:20 Praca MyHa praca- rodzina, a przyjemności tak mało tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit [...] IP: 150.254.85.* 15.11.05, 14:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś