Dodaj do ulubionych

ŚLUB ;)))

IP: *.bmj.net.pl 21.10.01, 19:02
Chcialam zawiadomic wszystkich znajomych i nieznajomych, ze 8 grudnia biezacego
roku, o godzinie 13-tej, w gliwickim ratuszu, odbedzie sie pewna wspaniala
ceremonia ;))) Wiecej nie powiem, jak kto domyslny, to bedzie wiedzial o co
chodzi ;))

Magi
Obserwuj wątek
    • Gość: Ee Re: ŚLUB ;))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 20:02
      Gratulacje złożymy na miejscu, tylko czym sypać??? Klawiszami od klawiatury??
      Niech inni poradzą!!!
      • Gość: meg Re: ŚLUB ;))) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 22:20
        WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ !!

Ee napisała:

> Gratulacje złożymy na miejscu, tylko czym sypać???
        > Niech inni poradzą!!!

Rzecz wymaga przedyskutowania na żywo!

• Gość: Ballest Re: ŚLUB ;))) IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 22.10.01, 07:11
          Gratuluje, jak bede mial czas to przylece osobiscie zlozyc zyczenia i zobaczyc
          jak magiczna wyglada .
          bedziesz ubrana na bialo, albo juz dziewica nie jestes?
          • Gość: Magiczna Re: ŚLUB ;))) IP: *.bmj.net.pl 22.10.01, 18:21
            Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Gratuluje, jak bede mial czas to przylece osobiscie zlozyc zyczenia i zobaczyc
            > jak magiczna wyglada .

Hmmm...bedzie Ci sie chcialo specjalnie przylatywac...? ;))

> bedziesz ubrana na bialo, albo juz dziewica nie jestes?

Na bialo raczej nie, bo to tylko slub cywilny. A co do dziewictwa to pozwol, ze
            sie nie wypowiem.

M.

• Gość: Ee Re: ŚLUB ;))) IP: 157.158.202.* 22.10.01, 07:21
          Bardzo chętnie, gdzie i kiedy (na szczęście jeszcze trochę czasu mamy). Już
          zaczęłm myśleć tak intensywnie, że dzisiaj mi się przyszli młodzi przyśnili!!
          • Gość: Dzikki Re: ŚLUB ;))) IP: *.pagi.pl 22.10.01, 11:40
            no ale firma twojego narzecoznego padła, albo prawie pada
            • Gość: Ee Re: ŚLUB ;))) IP: 157.158.202.* 22.10.01, 12:01
              Gość portalu: Dzikki napisał(a):

> no ale firma twojego narzecoznego padła, albo prawie pada

Jak byś jeszcze napisał do kogo to było....
            • Gość: Magiczna Re: ŚLUB ;))) IP: *.bmj.net.pl 22.10.01, 18:17
              Gość portalu: Dzikki napisał(a):

> no ale firma twojego narzecoznego padła, albo prawie pada

Jaka firma mojego narzeczonego padla???

M.
    • Gość: kuzz Re: ŚLUB ;))) IP: *.wbp.zabrze.pl 22.10.01, 13:02
      Biedny Matti :))))))) Jeszcze raz Gratulacje!!!!!!!
      faktycznie co do kwestii "czy rzucać" to ja proponuję tradycyjnie ryżem....ale
      dla odmiany w zapakowanych torebkach :)))))))) Przepraszam - nie mogłem się
      powstrzymać....magi ty wiesz!!!

pozdrawiam wszystkich i przepraszam, że tak rzadko ostatnio tu bywam!!!
      I'll do my best!
      KUZZ
      • Gość: Dziki Re: ŚLUB ;))) IP: *.pagi.pl 23.10.01, 10:21
        no, radio Plus, ale to chyba była firma. Znaczy odszedł i padła
        • Gość: Magiczna Re: ŚLUB ;))) IP: *.bmj.net.pl 23.10.01, 10:37
          Gość portalu: Dziki napisał(a):

> no, radio Plus, ale to chyba była firma. Znaczy odszedł i padła

Padla? Wydaje mi sie, ze radio Plus nadal dziala. Ale fakt, MArcin juz tam nie
          pracuje. Zreszta to byl taki zawodowy epizod.
          • Gość: Emma Re: ŚLUB IP: *.pppool.de 24.10.01, 12:51
            GRATULUJE!!!
    • Gość: andy Re: .................... .magi wpadla IP: *.stg.tli.de 25.10.01, 19:53
      i musi sie zynic, borocka
      • Gość: piotlik Re: .................... .magi wpadla IP: 212.106.173.* 25.10.01, 23:02
        Dureń!
        • Gość: Ballest Re: Martin wpodl IP: *.67.168.26.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 25.10.01, 23:11
          Tyn boroczek sie utopiou, niech sie wezmie konsek powroza i sie powiesi.
          ( to jeszscze bydzie miou uostatni org.)
          Jou dom na mszou.-
          Tak z profitem to tyn Martin nigdy nicdo Glywic nie zrobiou.
          Magicznou w Gliwicach to jak dzuma w Algierii.
          • Gość: piotlik Re: Martin wpodl IP: 212.106.173.* 25.10.01, 23:13
            I kolejny dureń !
          • Gość: Magiczna Re: Martin wpodl IP: *.bmj.net.pl 26.10.01, 09:24
            Kolega Ballest ma pewna fascynujaca wlasciwosc: pisze totalnie niezrozumiale
            ale zarazem osoba, do ktorej jego wypociny sa skierowane zawsze domysli sie, ze
            ich tresc jest obelzywa. Tak bylo i w tym wypadku - sensu tresci nie pojelam
            (bo pewnie go nie ma)ale doskonale odebralam ton. Ballest nie wiem czemu sie
            tak mnie czepiasz, ale zapewne masz jakies swoje slazackie, dipdialinowskie,
            chore powody. Chcialabym tylko, zebys sie juz wiecej na moj temat nie
            wypowiadal, bo nie masz odopwiedniej wiedzy do tego. Takie chamskie buraki jak
            Ty w ogole nie powinny sie wypowiadac na ZADEN temat. Dla dobra ludzkosci.
            • Gość: Ballest Re: Nie zna zartow IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 26.10.01, 09:53
              Przeczytaj cos napisala to bedziesz wiedziala jak daleko oddalona od mephisto
              jestes, czy naprawde nie umiesz sie zachowac na Forum publicznym?
              Tylko cham moze kogos chamem wezwac.
              • Gość: Magiczna Re: Nie zna zartow IP: *.bmj.net.pl 26.10.01, 17:07
                A Ty przeczytaj laskawie cos napisal wczesniej i wyciagnij wnioski. Kazda akcja
                powoduje reakcje. Ty do mnie chamsko to i ja do Ciebie tak samo. A jezeli
                zawsze w taki sposob zartujesz, to wspolczuje wszystkim, ktorych te zarty
                dotykaja. A mesco zostaw wreszcie w spokoju, bo to juz sie staje nudne.
        • Gość: andy Re: .................... .magi wpadla IP: *.stg.tli.de 26.10.01, 20:47
          kto ? ten co jom wzion? bo pomysla ze mie chces lobrazic? a tego to niy lubia!!
        • Gość: andy Re: .................... .magi wpadla IP: *.stg.tli.de 28.10.01, 08:43
          Piotlik a ty cos sie podpisol swojym nazwiskym? Zmiyn je bo brzitke!!!
      • Gość: Magiczna Re: .................... .magi wpadla IP: *.bmj.net.pl 26.10.01, 09:18
        Nie, nie wpadla i nie MUSI wychodzic za maz, tylko CHCE. Ale widze, ze to dla
        kolegi zbyt trudne do zrozumienia.
        • Gość: Emma Re: .................... .magi wpadla IP: *.pppool.de 26.10.01, 19:31
          Gość portalu: Magiczna napisał(a):

> Nie, nie wpadla i nie MUSI wychodzic za maz, tylko CHCE. Ale widze, ze to dla
          > kolegi zbyt trudne do zrozumienia.

Ja tam nie chce za duzo mowic, ale czy Ty "wpadlas" czy nie dowiesz sie dopiero
          po jakichs powiedzmy 10 latach.
          • Gość: Magiczna Re: .................... .magi wpadla IP: *.bmj.net.pl 26.10.01, 19:40
            Mysle, ze jemu chodzilo o to, ze wpadlam, czyli ze jestem w ciazy. Tak
            przynajmniej to odebralam.
            • Gość: andy Re: .................... .magi wpadla IP: *.stg.tli.de 26.10.01, 20:51
              masz racje, jestes w ciazy? znaczny odsetek malzynstw w Polsce sie zyni bo sie
              musi zynic, za moich casow bylo to okolo 80-90%. a niy bylo to zas tak downo.
              • Gość: Emma Re: musi IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.01, 00:51
                Gość portalu: andy napisał(a):

> masz racje, jestes w ciazy? znaczny odsetek malzynstw w Polsce sie zyni bo sie
                > musi zynic, za moich casow bylo to okolo 80-90%. a niy bylo to zas tak downo.

Ja tego nigdy nie rozumialam, jak MUSI??? Kto kogo do tego zmusza? To byla tylko
                taka glupia gadka, a w zasadzie byla to jedna z metod zamieszkania z kims, kogo
                sie kochalo. Wystarczylo tylko zajsc w ciaze a problemy same sie zalatwialy.
                Nagle bylo rodzicow stac na wesele, mieszkanie, meble.... i w skrajnych wypadkach
                nawet na opiekunke do tego dziecka.
                • Gość: Ballest Re: musi dac? IP: 62.67.80.* 27.10.01, 01:06
                  Emma tys sie tysz "musiala" ? co za makeja , to juz przed slubem mu dalas?
                  Pon boczku kiedy zrobisz z tymi dziouchami porzadek, te chopcy nie chca a uone
                  dowaja albo ich gwalca.
                  • Gość: Magiczna Re: musi dac? IP: *.bmj.net.pl 27.10.01, 10:19
                    No przysiegam, Ballest jak Ty cos powiesz to sie plakac chce.
                • Gość: andy Re: ..............................Emma musiala IP: *.stg.tli.de 28.10.01, 08:45
                  Emmcia tak zes to uzasadniyla ze ci podejrzywom zes tys musiala!!!!!
                  musialas? napis prowda.
                  • Gość: Emma Re: ..............................Emma musiala IP: *.pppool.de 28.10.01, 08:50
                    Gość portalu: andy napisał(a):

napis prowda.

Pewnie, ze "musialam"! Dalsze zycie bez "Mojego" wydawalo mi sie wtedy nie do
                    wytrzymania. Chociaz teraz tyz mi sie jeszcze tak wydaje.
                    • Gość: andy Re: ..............................Emma musiala IP: *.stg.tli.de 17.11.01, 17:44
                      dziynki za szczyrosc
              • Gość: Magiczna Re: .................... .magi wpadla IP: *.bmj.net.pl 27.10.01, 10:20
                Nie, nie jestem. A nawet gdybym byla to nie jest to temat do dyskusji na forum
                publicznym. Kazdy odpowiada za swoje wlasne czyny. Wiem jedno - nigdy nie
                wyszlabym za maz TYLKO DLATEGO, ze mialoby sie urodzic dziecko. Chyba ze oboje
                bysmy tego chcieli.
                • Gość: Ballest Re: .................... .magi wpadla IP: *.67.164.158.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 02.11.01, 22:24
                  Przeciez Magi nie wpadla, Martin wpodl.
    • Gość: Mirek Re: ŚLUB ;))) IP: *.sympatico.ca 07.11.01, 20:55
      Gratulacje!!
      • Gość: Emma Re: ŚLUB ;))) IP: *.pppool.de 15.11.01, 20:55
        I co, masz juz pietra?

• Gość: Magiczna Re: ŚLUB ;))) IP: *.bmj.net.pl 17.11.01, 10:01
          Gość portalu: Emma napisał(a):

> I co, masz juz pietra?

Nie, a powinnam? Ja sie po prostu bardzo ciesze ;))

• Gość: EMMA!!!! Re: ŚLUB ;))) IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.01, 10:24
            Czy powinnas? Nie wiem, troche chyba tak.
    • Gość: Jimi Re: ŚLUB ;))) IP: *.gateway.silesianet.pl 17.11.01, 00:36
      Gratulancje ;))))
      Wychodź za mąż, wychodź - czemu masz mieć lepiej niż my (jak zwykle nie
      potrafię zachować należnej powagi)
      Najlepszego!!! (szczerze ;))))))))
      • hanys_hans Re: ŚLUB ;))) 22.11.01, 09:14
        home.enter.vg/badhumour/funny/help_me.jpg
        • hanys_hans Re: ŚLUB ;))) 24.11.01, 15:16
          www.joke24.de/Bildergalerien/Fussel/heiraten.jpg
          • hanys_hans Re: ŚLUB ;))) 07.12.01, 08:51
            www.stolat.com/cards/slub_09.jpg
    • Gość: wojtek Re: ŚLUB ;))) IP: 10.0.11.* 07.12.01, 13:17
      Ja w tym urzędzie miałem ślub 3 lata temu 28 listopada 1999 roku . Jestem
      Bydgoszczaninem , ale za żonęmam piękna Gliwiczankę , która obecnie mieszka w
      Bydgoszczy . Zyczę Tobie aby wasze życie ułożyło się tak samo jak nam lub
      lepiej
      • Gość: B.B Re: ŚLUB ;))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.01, 11:27
        Wszystkiego najlepszego !
        • ballest Re: ŚLUB ;))) 08.12.01, 13:00
          Wszystkiego najlepszego MAGI, zebys byla zawsze zdrowa, szczesliwa i wasze
          zycie sie fantastycznie potoczylo oraz zebys z Twoich dzieci duzo pociechy
          miala.
          Vivat !!!!!!
          • Gość: Szwager Re: ŚLUB ;))) IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.01, 14:06
            Pierona !

Jo Wom zycza
            na tyj nowyj drodze zycia
            co bys cie sie zawsze pszoli
            i z problymow ino smioli !

Niych zyje Modo Para !
            • Gość: Mirek Re: ŚLUB ;))) IP: *.sympatico.ca 08.12.01, 16:28
              Wszystkiego dobrego! Oprocz niezbednego zdrowia i szczescia - zycze Modej Parze
              tolerancji, wzajemnego zrozumienia i szacunku na wiecznosc... pozdrawiam - Mirek
              • hanys_hans Re: ŚLUB ;))) 08.12.01, 19:09
                Jo je mauy chopek i moom sam do pana modego topek niych s´niego gozouka pije i
                ze panioom modoom sto lot w zgodzie zyje!

www.stolat.com/cards/slub_04.jpg
                www.stolat.com/cards/slub2_05.jpg
                www.stolat.com/cards/slub2_02.jpg

PYRSK!
            • Gość: andy Re: Szwager kaj ty zes bol tak dugo????????? IP: *.stg.tli.de 08.12.01, 19:05
              • Gość: Ballest Re: Szwager kaj ty zes bol tak dugo????????? IP: 62.27.132.* 08.12.01, 21:02
                Jeszcze jedno Magi,
                Nie bier wszystko na powaznie co my tu piszemy bo my nie som najgorsze, tys juz
                napewno gorszych widziala, tysz nie bier zawsze nasze wpisy za bardzo na serio.
                Tys byla jedna z pierwszych na naszym FORUM a to sie dla mnie liczy.
                Moja siostra sie wziola Gdanszczanina (po polsku nie umie) ale wporzadku gosc.
                Baw sie dobrze, sarenko!!!

• Gość: - Re: Szwager kaj ty zes bol tak dugo????????? IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.01, 14:48
                www.EchoSlonska.com
                • hanys_hans Re: Szwager kaj ty zes bol tak dugo????????? 09.12.01, 15:58
                  Gość portalu: - napisał(a):

> www.EchoSlonska.com

mesco, widza ze chcesz otkupic´ swoje grzychy! Je to piyknie ze twoji stroony
                  ale jak chcesz noom reklamowac´ sloonskoom stoone to roob to pszinajmni do
                  porzoondku!

www.echoslonska.com

PYRSK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka