Dodaj do ulubionych

chlopak z IV LO

IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 22.01.03, 21:17
ee
jest taki chlopak z IVLO chyba z 3 albo 4 klasy...krotko ostrzyzony, ma psa,
ubiera sie cool, pies to doberman, widzialam go tez w srebrnym
samochodzie...wiem ze opis nie najlepszy ale ci z czworki moze mi
pomoga...chociaz email...
mala
Obserwuj wątek
    • Gość: Nu! Re: chlopak z IV LO IP: *.bmj.net.pl 22.01.03, 23:39
      Gość portalu: mala napisał(a):

> ee
      > jest taki chlopak z IVLO chyba z 3 albo 4 klasy...krotko ostrzyzony, ma psa,

- chodziłem do 3 i 4 klasy w IV LO...
      włosów ostrzyżonych na krótko nie miałem... daaaawno
      - miałem psa, ale broń Boze doberman...

> ubiera sie cool, pies to doberman, widzialam go tez w srebrnym

- nie ubieram sie cool...
      - samochód miałem, ale kiedyś to była "kośc słoniowa" (hihi)
      > samochodzie...wiem ze opis nie najlepszy ale ci z czworki moze mi
      > pomoga...chociaz email...
      > mala

To niestety nie ja :)))))))
      • macpor Re: chlopak z IV LO 23.01.03, 09:24
        Czyżby wyrzygnik? Nie chyba nie? :)
        • Gość: Nu! Re: chlopak z IV LO IP: 212.106.134.* 24.01.03, 13:49
          Na pewno nie. Gdyby chodził do IV, to by mu charakter tam chłopaki naprostowali, i byłby miłym, wesołym facetem, i nie chodził z wiecznym zatwardzeniem po forum.
          • Gość: Maksi a propos wyrzygnika IP: proxy / 136.173.146.* 24.01.03, 16:17
            A propos wyrzygnika proponuje rozpoczac konkurs. Jaka szkole mogl ukonczyc nasz
            idol? Ja obstawiam jakis kurs dla mleczarzy, sadzac po jego elokwencji, albo
            trening matadorow-to wnioskuje po jego temperamencie.
      • Gość: ! Re: nasz szowinistyczny zboczus IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.01.03, 19:30
        Nu ty stary nacjonalistyczny parchu, nie wiem czy ona lubi takich zboczkow jak ty co z
        patykiem w pupci po parku miejskim hasaja!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ! kurze mozdzki IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.01.03, 19:39
      co nacjonalistyczne parchy glowkujecie.
      ulze wam bo wiem ze myslenie to nie wasza najmocniejsza strona.

chodzilem do V LO !!!!!!!!!!!
      IV w tym czasie byla takim gimplem hilwka, jak kogo gdzies wylali, albo sobie rady nie
      mogl dac to szedl do IV.
      Co do chlopakow w IV to pamietam tylko jak zas my przaszlismy zagrac w bal(pilke), a
      boisko bylo zajeta i chlopcy stwierdzili ze z nami nie beda grac bo ich jest wiecej i juz
      maja sklad, no coz zagralism sobie sami oni mogli sie poprzygladac za plotu niektorym
      nawet i to sprawialo trudnosc:-))))))))))))))))
      cienkie maminsynkowate bolki to byly:-))))))))))))))
      Nu mamlasie chodziles do IV?????
      • Gość: Nu! ściśnięte zwieracze? IP: *.bmj.net.pl 25.01.03, 02:15
        Ty się lepiej sie nie chwal, że do piątki chodziłeś, bo ja dobrze wiem jak tam "fajnie" było. Owszem. Dostałem się do piątki, ale jak tylko się okazało, ze można też do czwórki to natychmiast przeniosłem papiery.
        Kiedy ja chodziłem do szkoły, to piątka była niezbyt sympatyczna. Wiem o tym, bo znałem wiele osób tam uczeszczających i mogłem porównać. Do IV chodziło się z przyjemnością! Nawet na blauki przychodziło się do szkoły, bo gdzie było fajniej jak nie tam? A że spadali do czwórki co poniektórzy zawodnicy i zawodniczki? no - owszem, ale na ogół to byli normalni acz może "nieprzystosowani" ludzie [poza jednym wyjątkiem]. I było coraz weselej w tych smutnych czasach.
        A że w piłkę się grac nie chciało??? fakt! Sportowego klimatu tam nie było. V miała jeden atut - że chodził tam Szafir, ale to chyba przez przypadek. Taka anegdotka - zapewne prawdziwa: Siedzi sobie Szafir na korytarzu pod ścianą (oczywiście za punka przebrany), i podchodzi do niego jakaś zapięta na ostatni guzik dziewczynka, która widać postanowiła kontynuować edukację w tym przesławnym liceum, i pyta:
        - "Przepraszam kolegę, czy tutaj jest może piąte liceum ogólnokształcące?"
        - "Nie, odpowiedział Szafir, to nie jest piąte liceum ogólnokształcące. To jest pierdolony dom wariatów!"

Że IV to była porządna buda, to ja cię oczywiście nie przekonam, ale może Szafir cię przekona, bo - jak mówi przysłowie - gdzie ojca, matki nie ma, tam Szafira słuchac będziesz.
      • Gość: ale jaja Re: kurze mozdzki IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.03, 09:09
        Gość portalu: ! napisał(a):

> co nacjonalistyczne parchy glowkujecie.
        > ulze wam bo wiem ze myslenie to nie wasza najmocniejsza strona.
        >
        > chodzilem do V LO !!!!!!!!!!!

mozeby tak zorganizowac zjazd absolwentow ?? wtedy ! moglby sie spotkac z
        mirkiem (CA) i dopiero by byly jaja !!!!!! hahahahahahha . Lepiej jak w
        kinie !!!!!!!!!!
        • Gość: Maksi do ! IP: proxy / 136.173.146.* 27.01.03, 11:49
          Martin-zes je gupi to zowzdy wiedziol, ale ze az taki ordynarny, toch ni miol
          pojyncio. Wez sie lepij zajmij bajtlym i zonoum i nie przinos ganby rodzinie.
          p.s. wielas lot laziol do V?
          • Gość: ! Re: V fajny gimpel, panienki byly imprezowe!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.01.03, 21:40
            Ha.......ha...ha.... ale smieszne
            Nu ty jestes richtig mamlas z IV gimpla hilfki!!!!!
            to jest twoim zdaniem dobry wic, synek byles naprwade taki cieniarz????!!!!!!
            Tobie to ino nupel laclik flacha pod pacha i ab ins bett!!!!!
            • Gość: mala no i co nie pomorzecie IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.01.03, 21:53
              ludzie ale ja sie pytalam o czas terazniejszy..

chyba sie nazywa grzesiek...ale pewna nie jestem..

prosze o pomoc!!!
              mala (chyba troche zauroczona)
              • Gość: Maksi do Martina "!" IP: proxy / 136.173.146.* 28.01.03, 08:19
                No widzisz, jo aby umia sie posmiac, a ty niy, durch ino wrzeszcysz i
                wrzeszczysz. Jak durch mosz pikle na gymbie to ni panikuj, ponoc przelazi jak
                sie dojrzewo.
                A tak miyndzy nami to joch niy chodziol do V ani IV, ale Ciebie znom, zgadnij
                skound przyglupie :-)))
                • Gość: ! Re: do maksi "swiderka" IP: *.pppool.de 09.02.03, 22:28
                  fajnie ze znasz moje imie, teraz jestem ciekwy kiedy tu napiszesz moje nazwisko;-)))
                  napewno spora grupa kur by sie ucieszyla, magi za te "pociskanie" to by mnie bedzie
                  galatt chciala do sadu podac.
                  jednak mysla maksi ze sie nie odwazysz, za cienki zes jest :-))))!!!!!!!!!!! albo??????
                  nie mysle ze chcesz jeszecze moc wrocic do gliwic!!!!!!!!!
                  • Gość: Maksi hehehehe IP: 136.173.146.* 11.02.03, 09:30
                    widzisz, moja przewaga nad toba polega na tym, ze ja wiem kim ty jestes, ale to
                    nie dziala w druga strone. Ty nie wiesz kim jestes.
                    A do Gliwic? Fajne miasto, ale Venlo tez mi sie podoba :-)))))
                    • Gość: Ha,ha,ha! Re: hehehehe IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.03, 11:24
                      Wierz mi, nie tylko Ty wiesz kim jest nasz !
                      • slezan Re: hehehehe 11.02.03, 11:54
                        Syn tego S., o którym myślę?
                      • Gość: Szwager Re: hehehehe IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.03, 15:07
                        Czyli to niybou cufal ze tom ymailom. DZIYNKI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka