meg_s 27.02.03, 22:34 www.gliwiczanie.pl/ - dwa nowe reportaże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: BRAVO !!!! 27.02.03, 23:05 Fajne te fotki z Luizy i ten elaborat od Ee na temat huty !!! To nawet perfekt pasuje , bo koks do huty robiony byl z wegla Luizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: BRAVO !!!! IP: *.necik.pl 28.02.03, 17:40 MUSZE sie pochwalic - te fotki z Luizy to tez ja. Tekst Meg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipopotam(n) Re: BRAVO !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.03, 17:43 No to jedna w jedna papla a drugo w drugo papla i po ptokach, hehe! ps a od kogo te gfajne bajtle tam som? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: nowości IP: 213.186.78.* 01.03.03, 00:01 Piykniescie to zrobiyli! Pyrsk - Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowości 01.03.03, 02:35 Szwager mosz recht, tyn synek w tym kasku tysz mi sie podobou !!!ale fotka nie podpisanou !! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowości 01.03.03, 11:27 Tyn wiynkszy to chyba uot Ee oa tyn maly uot Emersona?? Zgod uech !!! Ee jakim aparatem te zdjyncia robiouas ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: nowości IP: *.necik.pl 01.03.03, 11:47 Nie zgadłeś. A aparat był cyfrowy, pozyczony od dobrej duszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowości 01.03.03, 12:26 Ja tez nie zgadywalem, tylko myslalem, ze mnie poprawicie , a tu nic !! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowości 01.03.03, 12:45 Ee, co do tych dzieci to ten duzy jest bardzo podobny do syna mej siostry , mnie interesuje ten w tyn kasku ma bardzo ladna ciemna karnacje skory (gniady) do tego blond wlosy, zdarza sie rzadko ! Dowiemy sie od kogo te dzieci sa !!! ? albo mam sprawdzic na wycieczce do Rud ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: nowości IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 11:38 Pyrsk! Ja, to je prowda - to je piykne i mondre powiedzynie. Pozdrowiom! Szwager Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: nowości 02.03.03, 12:11 W FAZ byl artykul "Schwarze Flecken" Ein Brief Edith Steins an Papst Pius IX. o przeladowaniu Zydow w Niemczech. Trocha ciekawych rzeczy napisali o siostrze Teresie, Benediktynie von Kreuz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: nowości IP: trupek:* / 192.168.1.* 02.03.03, 15:38 ballest napisał: > W FAZ byl artykul "Schwarze Flecken" Ein Brief Edith Steins an Papst Pius IX. > o przeladowaniu Zydow w Niemczech. > Trocha ciekawych rzeczy napisali o siostrze Teresie, Benediktynie von Kreuz. Tu też jest trochę informacji o Edycie Stein . Chociaż już raz podawałam ten link na tym forum pozwolę go sobie przypomnieć . www.kre.gliwice.opoka.org.pl/steresa.html Odpowiedz Link Zgłoś