Gość: dziewczyna IP: *.jota.za.digi.pl 08.09.07, 23:06 Jak Wam sie podoba pijalnia kawy i czekolady Monut Blanc? Jest w Forum na 1 pietrze. Znak rozpoznawczy. Do kawy dostajesz pralinke, a kelenrki chodza w brazowym ubraniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iness24 Re: Mount Blanc 09.09.07, 16:43 pyszna czekolada na zimno i na cieplo. czekoladki tez pyszne- sposrod tysiaca mozna sobie jakas wybrac. szkoda, ze tylko do kawy.. ogolnie bardzo przyjemne miejsce- mysle, ze osoba, ktora je skrytykuje to po prostu nie zna sie na tym co gustowne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Mount Blanc IP: *.jota.za.digi.pl 10.09.07, 22:44 Do czekolady dostaje sie pierniczka cynamonowego ;) Pralinek rzeczywiscie bardzo duzo. Za porada kelnerekmozna trafic w swoj gust smakowy. Jadni wola trufle, a inni cos w bialej czekoladzie. A desery ladowe jak oceniacie? Ja uwielbiam lody truskawkowe stamtad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iness24 Re: Mount Blanc 12.09.07, 10:14 no wlasnie-szkoda, ze do czekolady dostaje sie ten cherbatnik(czy jak ktos woli "pierniczek cynamonowy") bo taki zwykly w smaku jest. Za to czekoladki przepyszne, ale szkoda, ze tylko do kawy. Mysle, ze do wszystkich kaw i czekolad(na zimno, goraco) moglaby byc pralinka dodana- ale pewnie nie bardzo by sie to oplacalo ;))) deserow jeszcze nie jadlam- na pewno sprobuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Mount Blanc IP: *.jota.za.digi.pl 12.09.07, 20:41 Mnie również nie smakuje za bardzo to ciasteczko. Zdecydowanie wole pralinkę :) A wystrój jak Ci sie podoba? Mnie osobiście rażą te ogromnie fotele. Poza tym przyjemnie. A obsługę jak oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
iness24 Re: Mount Blanc 13.09.07, 15:52 teraz to jest tam chyba jakas nowa obsluga- duzo lepsza:) Ogolnie bardzo mila atmosfera! A wystroj moim zdaniem jest super- wygodne, eleganckie fotele- tego typu kawiarenki z czekolada widzialam juz w Austrii kiedys i wystroj, styl byl podobny. Polecam to miejsce kazdemu na spotkania biznesowe i jakies prywatne. A propos- do ktorych godzin wieczornych jest to czynne? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Mount Blanc IP: *.jota.za.digi.pl 14.09.07, 08:19 Z tego co mi wiadomo to obsługa sie nie zmieniła w Gliwicach od otwarcia. Nowe dziewczyny są zatrudniane dopiero teraz. Otwarte jest od pon do sb od 9 do 21, a w ndz od 10 - 20. Hmm a czy podczas Twojej obecności zdarzyły się jakieś wpadki w lokalu? Pomylono Ci zamówienie czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
iness24 Re: Mount Blanc 14.09.07, 10:43 to moze mialam kiedys pecha i trafilam na taka troszke niemrawa kelnerke bo wogole nie sluchala co sie do niej mowi, ale moze to stres ;)) teraz jej cos nie widzialam dlatego pomyslalam, ze moze odeszla. ale pozostale kelnerki sa bardzo mile a miejsce jeszcze raz wszystkim polecam no i ciesze sie, ze nie tylko mnie tam sie podoba :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Mount Blanc IP: *.jota.za.digi.pl 14.09.07, 10:56 Najwidoczniej źle trafiłaś:) Ale bardzo fajna tam jest. Polecam. Jak na kawę, herbatę czy czekoladę w Forum to tylko Mount Blanc. Odpowiedz Link Zgłoś