Dodaj do ulubionych

Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 01:38
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50318&w=80307262
Obserwuj wątek
    • pr51 Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? 02.06.08, 08:10
      Jeżeli dobrze rozumiem wypociny prof. Berezowskiego, to według niego
      ul. Pszczyńska prowadzi do Bytomia. Kabaret jakiś, czy co?
      • Gość: Beobachter Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:26
        pr51 napisał:

> Jeżeli dobrze rozumiem wypociny prof. Berezowskiego, to według niego
        > ul. Pszczyńska prowadzi do Bytomia. Kabaret jakiś, czy co?

A po czym tak sądzisz?. Co z tym wspólnego ma Bytom?
        Też nie za bardzo wiem, o co w tej wypowiedzi Frankiewicza chodzi (bo przytoczony cytat wyrwany jest z kontekstu), ale domyślam się, że chodzi o budowę gigantycznego skrzyżowania z autostradą A-1.

ps. cosić mi się zdaje, że radnemu profesorowi zaczyna "słonko świecić", a na prezia zaczynają nadciągać "Czarne chmury".
        Chciałoby się powiedzieć- panie ZeFel, jak Pan nie staniesz "dpua z tyłu". I chyba jest to dpua do kopania, jak z przeproszeniem w kaczy kuper!
      • Gość: byk Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 10:57
        > Jeżeli dobrze rozumiem
        Duren nigdy nie zrozumie, nawet klamstw ZF. Widac golym okiem, ze ZF ukartowal
        sobie kolejny szwindel. Bo to on chce sprowadzic traznyt z Pszczynskiej na
        Rybnicka i Daszynskiego, a probuje zwalic to na Raja. Ma ludzi za kompletnych
        idiotow. Ten tchorz odmowil udzialu w debacie! Nie po to walczyl o to zeby A4
        byla platna, zeby teraz ciezarowki mialy jezdzic po A4. Ten szkodnik gliwicki
        odmowe realizacji projektu zaslania platna A4, co nastapic moze dopiero za co
        najmniej 2 lata! Nawet mosty gliwickie poswieca dla rachunku ekonomicznego
        wielkich firm przewozowych. Rozumiesz juz teraz, tepa magisracka przestepcza gnido?!
        • Gość: mieszk. traznzytu Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:11
          Rozumiesz juz teraz, tepa magisracka przestepcza gn
          > ido?!

On nie rozumie bo nie chce zrozumieć, ale dobrze- niech pisze, czytający mają okazję- większą niż dotąd, przekonać się na własne oczy z "kim" i z "czym" przychodzi borykać się mieszkańcom.
        • pr51 byk niemagistracka gnida 02.06.08, 14:34
          > Duren nigdy nie zrozumie, nawet klamstw ZF.

Dureń niczego nie zrozumie. Jesteś żywym tego przykładem.

> Bo to on chce sprowadzic traznyt z Pszczynskiej na
          > Rybnicka i Daszynskiego, a probuje zwalic to na Raja.

Pieprzysz, że aż hej pisząc dyrdymały na poziomie powiedzenia "na
          złość mamie odmrozi sobie uszy". Czy wszystkich uważasz za idiotów?

> Ten tchorz odmowil udzialu w debacie!

Cos tu śmierzdzi. Zapewne twoja kupa na Fiorum.

> Ma ludzi za kompletnych
          > idiotow.

Czy musisz swoje cechy koniecznie przypisywać innym?

> Nie po to walczyl o to zeby A4
          > byla platna, zeby teraz ciezarowki mialy jezdzic po A4.

Długo jeszcze będziesz bredził? Zabrakło miejsca w domu wariatów?

> Ten szkodnik gliwicki

Znowu się przedstawiasz?

> Nawet mosty gliwickie poswieca dla rachunku ekonomicznego
          > wielkich firm przewozowych.

Gdyby nie te wielkie firmy przewozowe, to byś mieszkał nadal w
          jaskini i piekł jakiegoś szczura na ognisku.

> Rozumiesz juz teraz, tepa magisracka przestepcza gn
          > ido?!

Idiotów takich jak ty nie da się zrozumieć, niemagistracko gnido.
      • Gość: kibic Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.08, 13:02

> Jeżeli dobrze rozumiem wypociny prof. Berezowskiego, to według niego
        > ul. Pszczyńska prowadzi do Bytomia. Kabaret jakiś, czy co?

Bredzący znowu udajesz, ze cuś rozumiesz. Ale niestety pocąc się na FG robisz z siebie kolejny kabaret
        • pr51 bredzący kibic 02.06.08, 14:35
          > Bredzący znowu udajesz

Napisz cos inteligentnego kibicu. Czy mam sie pomodlić w Twojej
          intencji?

• Gość: kibic Re: przyglup pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.08, 15:28

>
            > Napisz cos inteligentnego kibicu.

Bredzący to jakaś prośba przygłupa czy cuś?
            Wlazłeś w to łajno sam, to musisz sobie sam poradzić. Na mnie nie licz, nawet nieinteligentnie.

. Czy mam sie pomodlić w Twojej
            > intencji?

>
            Jeżeli potrafisz, to się módl, ale osiągnąłeś już takie dno, ze cię z stamtąd diabeł już nie wypuści.
            • pr51 Re: przyglup pr51 02.06.08, 23:43
              > Bredzący to jakaś prośba przygłupa czy cuś?

Jednym słowem, twoja inteligencja nie ogarnia pytania. Współczuję.

> osiągnąłeś już takie dno, ze cię z stamtąd
              > diabeł już nie wypuści.

Twoje indywidualne dno nikogo nie interesuje. Roztkliwiaj się nad
              nim sam. Ja cię z niego nie będę wyciagał.
              • Gość: kibic Re: przyglup pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.08, 00:54

>
                > Jednym słowem, twoja inteligencja nie ogarnia pytania. Współczuję.

Ty nigdy jej nie zasmakowałeś i z stąd tak bardzo jej pragniesz. Rada: mierz siły na zamiary:-)))

>
                > Twoje indywidualne dno nikogo nie interesuje. Roztkliwiaj się nad
                > nim sam.

Wiem, bo go nie ma i nie muszę nad nim roztkliwiać.

>Ja cię z niego nie będę wyciagał.

Jak być może zauważyłeś, to nie zaistniała taka potrzeba. W końcu to diabeł ciebie trzyma już za tyłek wiec, jesteś w sytuacji bez wyjścia. Współczuję.

• Gość: mieszk, tranzytu Po wprowadzeniu projektu znikną tiry, objazd realn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:38
      Sądzę że po wprowadzeniu projektu w życie- na czym GDDKiA powinno teraz bardzo zależeć, z ulic Gliwic znikną ciężkie pojazdy- tamujące ruch, i wyłączenie z ruchu ulicy Pszczyńskiej, nie powinno stanowić problemu.

Frankiewicz znów chce przy tej okazji, upiec w ogniu własne kasztany.

Liczę jednak na to, że tym razem GDKiA pójdzie po rozum do głowy, i wreszcie wyjdzie szydło z dziurawego worka, o co (względem projektu drogowego) w tym wszystkim chodzi!

Ja stawiam kasztany przeciw orzechom, że Frankiewicz w chamski i bezpardonowy sposób, kupczy naszym zdrowiem i egzystencją w należnych do życia warunkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka