Gość: mieszkaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 01:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50318&w=80307262 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? 02.06.08, 08:10 Jeżeli dobrze rozumiem wypociny prof. Berezowskiego, to według niego ul. Pszczyńska prowadzi do Bytomia. Kabaret jakiś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beobachter Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:26 pr51 napisał: > Jeżeli dobrze rozumiem wypociny prof. Berezowskiego, to według niego > ul. Pszczyńska prowadzi do Bytomia. Kabaret jakiś, czy co? A po czym tak sądzisz?. Co z tym wspólnego ma Bytom? Też nie za bardzo wiem, o co w tej wypowiedzi Frankiewicza chodzi (bo przytoczony cytat wyrwany jest z kontekstu), ale domyślam się, że chodzi o budowę gigantycznego skrzyżowania z autostradą A-1. ps. cosić mi się zdaje, że radnemu profesorowi zaczyna "słonko świecić", a na prezia zaczynają nadciągać "Czarne chmury". Chciałoby się powiedzieć- panie ZeFel, jak Pan nie staniesz "dpua z tyłu". I chyba jest to dpua do kopania, jak z przeproszeniem w kaczy kuper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 10:57 > Jeżeli dobrze rozumiem Duren nigdy nie zrozumie, nawet klamstw ZF. Widac golym okiem, ze ZF ukartowal sobie kolejny szwindel. Bo to on chce sprowadzic traznyt z Pszczynskiej na Rybnicka i Daszynskiego, a probuje zwalic to na Raja. Ma ludzi za kompletnych idiotow. Ten tchorz odmowil udzialu w debacie! Nie po to walczyl o to zeby A4 byla platna, zeby teraz ciezarowki mialy jezdzic po A4. Ten szkodnik gliwicki odmowe realizacji projektu zaslania platna A4, co nastapic moze dopiero za co najmniej 2 lata! Nawet mosty gliwickie poswieca dla rachunku ekonomicznego wielkich firm przewozowych. Rozumiesz juz teraz, tepa magisracka przestepcza gnido?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk. traznzytu Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:11 Rozumiesz juz teraz, tepa magisracka przestepcza gn > ido?! On nie rozumie bo nie chce zrozumieć, ale dobrze- niech pisze, czytający mają okazję- większą niż dotąd, przekonać się na własne oczy z "kim" i z "czym" przychodzi borykać się mieszkańcom. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 byk niemagistracka gnida 02.06.08, 14:34 > Duren nigdy nie zrozumie, nawet klamstw ZF. Dureń niczego nie zrozumie. Jesteś żywym tego przykładem. > Bo to on chce sprowadzic traznyt z Pszczynskiej na > Rybnicka i Daszynskiego, a probuje zwalic to na Raja. Pieprzysz, że aż hej pisząc dyrdymały na poziomie powiedzenia "na złość mamie odmrozi sobie uszy". Czy wszystkich uważasz za idiotów? > Ten tchorz odmowil udzialu w debacie! Cos tu śmierzdzi. Zapewne twoja kupa na Fiorum. > Ma ludzi za kompletnych > idiotow. Czy musisz swoje cechy koniecznie przypisywać innym? > Nie po to walczyl o to zeby A4 > byla platna, zeby teraz ciezarowki mialy jezdzic po A4. Długo jeszcze będziesz bredził? Zabrakło miejsca w domu wariatów? > Ten szkodnik gliwicki Znowu się przedstawiasz? > Nawet mosty gliwickie poswieca dla rachunku ekonomicznego > wielkich firm przewozowych. Gdyby nie te wielkie firmy przewozowe, to byś mieszkał nadal w jaskini i piekł jakiegoś szczura na ognisku. > Rozumiesz juz teraz, tepa magisracka przestepcza gn > ido?! Idiotów takich jak ty nie da się zrozumieć, niemagistracko gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy to Raj chce nas urzadzic czy ZF? IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.08, 13:02 > Jeżeli dobrze rozumiem wypociny prof. Berezowskiego, to według niego > ul. Pszczyńska prowadzi do Bytomia. Kabaret jakiś, czy co? Bredzący znowu udajesz, ze cuś rozumiesz. Ale niestety pocąc się na FG robisz z siebie kolejny kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 bredzący kibic 02.06.08, 14:35 > Bredzący znowu udajesz Napisz cos inteligentnego kibicu. Czy mam sie pomodlić w Twojej intencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: przyglup pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.08, 15:28 > > Napisz cos inteligentnego kibicu. Bredzący to jakaś prośba przygłupa czy cuś? Wlazłeś w to łajno sam, to musisz sobie sam poradzić. Na mnie nie licz, nawet nieinteligentnie. . Czy mam sie pomodlić w Twojej > intencji? > Jeżeli potrafisz, to się módl, ale osiągnąłeś już takie dno, ze cię z stamtąd diabeł już nie wypuści. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: przyglup pr51 02.06.08, 23:43 > Bredzący to jakaś prośba przygłupa czy cuś? Jednym słowem, twoja inteligencja nie ogarnia pytania. Współczuję. > osiągnąłeś już takie dno, ze cię z stamtąd > diabeł już nie wypuści. Twoje indywidualne dno nikogo nie interesuje. Roztkliwiaj się nad nim sam. Ja cię z niego nie będę wyciagał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: przyglup pr51 IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.08, 00:54 > > Jednym słowem, twoja inteligencja nie ogarnia pytania. Współczuję. Ty nigdy jej nie zasmakowałeś i z stąd tak bardzo jej pragniesz. Rada: mierz siły na zamiary:-))) > > Twoje indywidualne dno nikogo nie interesuje. Roztkliwiaj się nad > nim sam. Wiem, bo go nie ma i nie muszę nad nim roztkliwiać. >Ja cię z niego nie będę wyciagał. Jak być może zauważyłeś, to nie zaistniała taka potrzeba. W końcu to diabeł ciebie trzyma już za tyłek wiec, jesteś w sytuacji bez wyjścia. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk, tranzytu Po wprowadzeniu projektu znikną tiry, objazd realn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 09:38 Sądzę że po wprowadzeniu projektu w życie- na czym GDDKiA powinno teraz bardzo zależeć, z ulic Gliwic znikną ciężkie pojazdy- tamujące ruch, i wyłączenie z ruchu ulicy Pszczyńskiej, nie powinno stanowić problemu. Frankiewicz znów chce przy tej okazji, upiec w ogniu własne kasztany. Liczę jednak na to, że tym razem GDKiA pójdzie po rozum do głowy, i wreszcie wyjdzie szydło z dziurawego worka, o co (względem projektu drogowego) w tym wszystkim chodzi! Ja stawiam kasztany przeciw orzechom, że Frankiewicz w chamski i bezpardonowy sposób, kupczy naszym zdrowiem i egzystencją w należnych do życia warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś