Dodaj do ulubionych

Referendyści nie szanują kościoła

IP: *.clubnet.pl 15.06.08, 08:44
Dzisiaj ksiądz w katedrze zwrócił uwagę, że plac kościelny nie służy celom politycznym i przegonił oszołomskie towarzystwo zbierające podpisy - pinformowała mnie żona, która właśnie wróciła z porannej mszy.

Oszołomy pewnie myślą, że zwerbują kilka nieświadomych staruszek.

Kolejny raz okazało się, że przeciwnicy Franka to zwykłe chamy bez grosza kultury, taktu i szacunku. Oczywiście nie przeszkodzi im to za chwilę powoływać się na wiarę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.08, 09:56
      Pawełek napisał:

Poważnie Pawełku, ty masz już zonę i to w dodatku religijną?
      A co w Zabrzu gdzie, jak sie chwaliłeś mieszkasz, tez zbierają podpisy?
      Psia mać, to będzie nokaut!
      • Gość: Paweł Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.clubnet.pl 15.06.08, 12:25
        Czytaj uważnie matołku. Nie pisałem że mieszkam w Gliwicach. Onanizm rzucił ci się na oczy :D
    • Gość: erwita No to być może ubędzie w parafi parę owieczek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 10:02

> Dzisiaj ksiądz w katedrze zwrócił uwagę, że plac kościelny nie służy celom poli
      > tycznym

Spodziewam się że nadinterpretujesz to co powiedział czy zrobił ksiądz, ale jeśli tak była jak byliście z żoną uprzejmi tu donieść, to ja przytoczę rów nie przykry incydent, który zauważ, że dopiero od dzisiaj posłuży jak batożek na pana Frankiewicza.

To właśnie w katedrze odprawiano mszę świętą i podjechały karawany z Łódzką rejestracją.
      Gdybyś nie był chamem ty, mogłabym dalej nie kończyć, ale kto pod kim doły kopie sam w nie wpada.

Otóż ten wyjątkowy pogrzeb ma jeszcze drugie dno. Grzebano w owym dniu córkę Pani Bryl, zamordowaną za granicą gdzie wyjechała z Gliwic jak Toporek z noweli B. Prusa- "Za chlebem".
      Matka tej zamordowanej dziewczyny, będąca od kilku (chyba sześciu) lat na zasiłku lat za, zwrócił się o pomoc do Pana Prezydenta Gliwic o pomoc, gdyż koszt sprowadzenia zwłok córki do Polski, przekraczał je finansowe możliwości.
      Efekt był taki że jej rozpacz i wołanie o pomoc usłyszała oddalona od Gliwic - ŁÓDŹ !, co nazywano wówczas skandalem.
      gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/647282.html
      Lubisz wspomnienia- masz wspomnienia, podniecaj się teraz razem ze swoim gronem tWAiRT.
      • Gość: Paweł Re: No to być może ubędzie w parafi parę owieczek IP: *.clubnet.pl 15.06.08, 12:27
        Pieniądze miejskie nie służą do sponsorowania pogrzebów. Podobnie jak kościoły nie powinny służyć do politycznych agitacji. Rozumiem, że oszołomom ciężko idzie zbieranie głosów, gdyż mieszkańcy mają ich gremialnie w d... ale to już lekka przesada.
        • Gość: byk Re: No to być może ubędzie w parafi parę owieczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 12:39
          Zbieranie podpisow na twojego chama ida swietnie! Nielugo sladu po nim nie bedzie.
          • Gość: Paweł Re: No to być może ubędzie w parafi parę owieczek IP: *.clubnet.pl 15.06.08, 12:55
            Odwiedź najbliższego psychiatrę i powiedz mu, że jesteś mitomanem. To jest uleczalne.
    • Gość: byk Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 12:37
      Zwyklym chamem bez grosza kultury i szacunku jest franek. Natomiast twoja zona
      (jest ja masz geju) klamie!
      • Gość: Paweł Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.clubnet.pl 15.06.08, 12:57
        Tak się podnieciłeś, że zrobiłeś błąd w zdaniu. Może pooddychaj spokojnie, zrób kilka pompek (dasz radę? :D ), idź na spacer (w niedzielę TIRy nie jeżdżą więc w ramach relaksu policzysz sobie tym razem okna w magistracie) itd.

Uważaj bo ci żyłka pęknie :D
        • Gość: kibic Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.08, 15:44
          oszolom z Zabrza napisal:

> Tak się podnieciłeś, że zrobiłeś błąd w zdaniu. Może pooddychaj spokojnie, zrób
          > kilka pompek (dasz radę? :D ),

No, a ty Pawełku dasz? To sie zrelaksuj, po tej oszołomskiej harówie.
          Ale,> Uważaj bo ci żyłka pęknie :D

www.klipsy.pl/Portal/852,Wideo,Pani_cwiczy_na_plazy.html
    • Gość: hana Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 12:45
      Jesli nawet tak bylo jak ten duren pisze (w co nie wierze), to to by oznaczalo,
      ze to kosciol nie szanuje ludzi i referendystow i jest skorumpowany z ZF.
      Zreszta, w ostatnich dniach ZF dal parafiom pieniadze! Podobnie jak porozdawal
      policji samochody.
      • Gość: Paweł Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.clubnet.pl 15.06.08, 12:58
        Podobno Frankiewicz skorumpował Benedykta XVI ;-). Ma przyjechać do Gliwic nuncjusz apostolski i agitować za Frankiem ;-).

• Gość: rysiek Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:03
      A ty czemu do kosciola nie chodzisz, co! Bierz przyklad z ZF, ktory modli sie
      pod krzyzem, a diablow ma za plecami.
    • Gość: rysiek Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:12
      Biskup jest az tak zniewolony przez ZF? Faktem jest, ze ZF ostatnio porozdawal
      pieniadze parafiom.
      • Gość: mcG symp. sGdG Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 16:55
        Biskup jest az tak zniewolony przez ZF? Faktem jest, ze ZF ostatnio porozdawal
        pieniadze parafiom.

To ja już tego nie rozumiem.
        Wbrew woli proboszcza Parafii Wszystkich Świętych, a także tamtejszych wiernych, budowany jest TBS przysłaniając dodatkowo maksymalnie już przysłonięty, najstarszy kościół na terenie rdzennych Gliwic.
        Wychodzi na to że jedynie za komuny, Kościół (hierarchowie) Katolicki trzymał z ludźmi.
        A więc wróciło nowe.
        My te podpisy zbierzemy gdzie indziej- bez łaski, ale odtąd "co łaska" w tej parafii odbije się na kieszeni farorza.
    • Gość: eliasz dzisiejszy To Frankiewicz nie szanuje kościoła i wiernych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:23
      I zgromadzą się przed Nim wszystkie narody, a On oddzieli jednych [ludzi] od drugich, jak pasterz oddziela owce od kozłów. Owce postawi po prawej, a kozły po swojej lewej stronie. Wtedy odezwie się Król do tych po prawej stronie: „Pójdźcie, błogosławieni Ojca mojego, weźcie w posiadanie królestwo, przygotowane wam od założenia świata! Bo byłem głodny, a daliście Mi jeść; byłem spragniony, a daliście Mi pić; byłem przybyszem, a przyjęliście Mnie; byłem nagi, a przyodzialiście Mnie; byłem chory, a odwiedziliście Mnie; byłem w więzieniu, a przyszliście do Mnie”. Wówczas zapytają sprawiedliwi: „Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym i nakarmiliśmy Ciebie? spragnionym i daliśmy Ci pić? Kiedy widzieliśmy Cię przybyszem i przyjęliśmy Cię? lub nagim i przyodzialiśmy Cię? Kiedy widzieliśmy Cię chorym lub w więzieniu i przyszliśmy do Ciebie?” A Król im odpowie: „Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili”. Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: „Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść; byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie.” Wówczas zapytają i ci: „Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym albo spragnionym, albo przybyszem, albo nagim, kiedy chorym albo w więzieniu, a nie usłużyliśmy Tobie?” Wtedy odpowie im: „Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili”. (Mt 25, 32-45)
    • Gość: gej from kopernik Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.kopnet.pl 15.06.08, 15:41
      > Dzisiaj ksiądz w katedrze zwrócił uwagę, że plac kościelny nie
      > służy celom politycznym i przegonił oszołomskie towarzystwo
      > zbierające podpisy - pinformowała mnie żona, która właśnie wróciła
      > z porannej mszy.

Nic nowego. Tak samo były zbierane podpisy przeciwko centrum
      logistycznemu. Też stała grupka pod kościołem i wwyciągała podpisy.
      • Gość: PO fyrtany Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: 91.198.27.* 15.06.08, 15:54
        Gość portalu: gej from kopernik napisał(a):
        > Nic nowego. Tak samo były zbierane podpisy przeciwko centrum
        > logistycznemu. Też stała grupka pod kościołem i wwyciągała podpisy.

z czego wwyciągała te podisy ?
      • Gość: kibic Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.08, 16:05

>
        > Nic nowego. Tak samo były zbierane podpisy przeciwko centrum

No właśnie geju, tak zawsze było i będzie. I nic tu oszołomskie biadolenie nie pomoże.
        Prośba, może byś rozwinął twój gejowski skrót myślowy "i wwyciągała podpisy". Jak wiem, to z pewnością nie dasz rady zadymiarzu.
      • Gość: szczeki Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 16:48

Nie wwciągneło ci pedała oszołomie?
        • majka220 Re: Referendyści nie szanują kościoła 15.06.08, 20:25
          Jak swiat swiatem, nic wyjatkowego w kolaboracji Kosciola z rezimem
          • quilheure Re: Referendyści nie szanują kościoła 16.06.08, 17:47
            Majeczko twoja obsesja kwalifikuje się już do leczenia..podobnie jak
            zainteresowanie kupami przez kibica.
    • Gość: bolo Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:34
      wygonił bo nie lubi konkurencji, bo tylko księdzu na kościelnym terenie wolno
      uprawiać politykę

Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087
      Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator
    • Gość: zf Re: Referendyści nie szanują kościoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:10
      Nie konfabuluj, odkąd Twa żona chodzi do kościoła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka