Dodaj do ulubionych

Afera z kolejnym zagrozonym mostem w Gliwicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 16:58
Tym razem na Tranogorskiej:
berezowski.neostrada.pl/wyslane/wniosek99.jpg
Obserwuj wątek
    • opserfer mąciwodo... 07.10.08, 17:50
      a gdzie jest Tranogórska i czemu bezradny biedak znów
      wywołuje aferę? Acha, zapomniałem - dla władzy. Ale
      nie wróżę kolejnej "aferze" niczego specjalnego.
      Berezowski to specjalista od afer, które obracają się
      przeciw niemu.
      • Gość: kusy Re: mąciwodo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 21:00
        > a gdzie jest Tranogórska

chyba prowadzi z i do Tarnowskich Gór!

czemu bezradny biedak znów
        > wywołuje aferę?

nie bezradny z zaradny, bezradni i na dodatek ubezwlasnowolnienie jestesci wy pozostali w tej zaslanej bezRadzie!

Ale
        > nie wróżę kolejnej "aferze" niczego specjalnego.
        > Berezowski to specjalista od afer, które obracają się
        > przeciw niemu.

nic bardziej blednego.
        aferzysta do kwadratu jest 'franio lodziarz', a Pan Profesor Berezowski wyciąga te afery jedna za drugą, jak - za przeproszeniem- iluzjonista króliki z kapelusza.
        jedno co ci powiem zastanawiającego- szpaku, sam go nie znalem z tej strony (choc wydawalo mi sie ze znam go w miare dobrze) ze zna sie profesjonalnie praktycznie na wszystkim.
        • pr51 kusy rozumek znów w akcji 07.10.08, 22:14
          > nie bezradny z zaradny, bezradni i na dodatek ubezwlasnowolnienie
          jestesci wy p
          > ozostali w tej zaslanej bezRadzie!

Kusy rozumek, jak dziecko w piaskownicy odwraca kota ogonem.

> aferzysta do kwadratu jest 'franio lodziarz',

Kusy rozumek nie umie napisać nic kulturalnego? Musi po chamsku?
        • opserfer Re: mąciwodo... 07.10.08, 23:00
          Gość portalu: kusy napisał(a):

> > a gdzie jest Tranogórska
          >
          > chyba prowadzi z i do Tarnowskich Gór!

Tranogórska to może prowadzić zdenerwowane rączki
          najwyżej do Tranowskich Gór :))))))))))

>
          > czemu bezradny biedak znów
          > > wywołuje aferę?
          >
          > nie bezradny z zaradny, bezradni i na dodatek
          ubezwlasnowolnienie jestesci wy p
          > ozostali w tej zaslanej bezRadzie!

oj, zgadula znów się pomyliła i jeszcze kleksy
          postawiła :))))))))))))

>
          > Ale
          > > nie wróżę kolejnej "aferze" niczego specjalnego.
          > > Berezowski to specjalista od afer, które obracają
          się
          > > przeciw niemu.
          >
          > nic bardziej blednego.

a jednak... :)))))) i wiemy o tym obaj :))))))

> aferzysta do kwadratu jest 'franio lodziarz', a Pan
          Profesor Berezowski wyciąga
          > te afery jedna za drugą, jak - za przeproszeniem-
          iluzjonista króliki z kapelu
          > sza.

Dość te bere wazeliny. debil a nie pan profesor.

> jedno co ci powiem zastanawiającego- szpaku, sam go
          nie znalem z tej strony (ch
          > oc wydawalo mi sie ze znam go w miare dobrze) ze
          zna sie profesjonalnie praktyc
          > znie na wszystkim.

To miałeś niezłą schizofrenię - jak można nie znać
          samego siebie? Jak można do tego nazywać się
          profesjonalistą? To kolejny anagram do "profesora"?
          Jakiś koślawy buhehehe
          • Gość: kuczyras Re: mąciwodo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:17
            opserfer napisał:
            > To miałeś niezłą schizofrenię - jak można nie znać
            > samego siebie?

a białe myszki tysz widziołeś bredzio, ja ?
            • opserfer Re: mąciwodo... 07.10.08, 23:27
              :D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
              f=94&w=85642069&a=85642069

to gdzie ta Tranogórska analfabeto? :DDD
    • Gość: gosia Tylko przy DK78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:17
      widzi bez-radny zagrozone mosty.Przy innych drogach krajowych w
      Gliwicach mosty sa w "wyśmienitej"kondycji!
      • Gość: jeży Re:> widzi bez-radny zagrozone mosty.Przy innych d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:22
        Tylko przy DK78 widzi bez-radny zagrozone mosty.Przy innych drogach krajowych w
        > Gliwicach mosty sa w "wyśmienitej"kondycji!

a "tranogórska" - za pszeproszeniem prezia i bezradnej Budny, no i jeszcze Kosowatego, to tysz pszy DK78 siem ulozyła?
        • opserfer Re:> widzi bez-radny zagrozone mosty.Przy inn 07.10.08, 23:26
          a gdzie jest tranogórska - zdradź nam wreszcie i
          rozwikłaj ten pasztet ze swojego pierwszego wątkuu o
          tranogórskiej :D
        • Gość: gosia Jakoś nie widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:31
          pism bez-radnego o zagrozonych mostach przy DK-88
          • sss9 Re: Jakoś nie widzę 08.10.08, 00:19
            Gość portalu: gosia napisał(a):

> pism bez-radnego o zagrozonych mostach przy DK-88

ale masz czas i ochotę czytać wszystkie inne? to powiedz czym zajmują się
            pozostali radni? może Berezowski zostawia im pole do (hehehe) popisu?
            • Gość: gosia nie interesuje Berezowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:32
              stan wiaduktów na DK-88,bo to przeczy jego teorii o natychmiastowym
              wyprowadzeniu tirów z DK-78.W ciągu drogi DK-88 w chwili obecnej
              remontowany jest wiadukt nad Folwarczna,a nastepny remont mostu "nad
              potokiem"jest planowany.
              www.zdm.gliwice.pl/prz87.html
              • sss9 Re: nie interesuje Berezowskiego 08.10.08, 11:39
                powiedz czym zajmują się pozostali radni? może Berezowski zostawia im pole do
                (hehehe) popisu?

masz problemy ze zrozumieniem pytania czy tylko z odpowiedzią na nie? :)
                • Gość: gosia ty masz problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:40
                  ze zrozumienie tematu!
                  • sss9 Re: ty masz problem 08.10.08, 11:46

> ze zrozumienie tematu!

powiedz czym zajmują się pozostali radni? może Berezowski zostawia im pole do
                    (hehehe) popisu?

naprawdę odpowiedź na te pytania przerasta twoje możliwości? skoro tak, to
                    rozumnie byłoby nie odpowiadać wcale. różnica żadna. :)
                    • Gość: gosia jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:58
                      pozostali Radni "popisują" się remontami wiaduktu nad Folwarczną i
                      nad potokiem w ciągi drogiDK-88.Jedynie Berezowski twierdzi ze te
                      widukty sa w "doskonałej" kondycji wiec moga przyjąć cały ciezki
                      transport z DK-78.
                      Czy zrozumienie tego przerasta twoje możliwości? Skoro tak,to
                      rozumnie byłoby nie zadawac głupich pytań.
                      • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 12:06
                        wszyscy pozostali radni zajmują się remontami tylko tych dwu wiaduktów? :) a ty
                        masz pretensje do Berezowskiego o co, o to, że zajmuje się wszystkimi innymi
                        sprawami, bo pozostałym radnym już na nic nie staje czasu i energii? w zasadzie,
                        to dziwne, że te wiadukty w ogóle trzeba remontować. przecież prezydent uważa,
                        że wszystkie przeprawy są w Gliwicach w b.dobrej kondycji. a skoro tak, to
                        wychodzi na to, że w sprawie przynajmniej tych dwóch wiaduktów Berezowski zgadza
                        się z prezydentem. nie cieszysz się dlatego, że tego nie rozumiesz czy dlatego,
                        że nie potrafisz? :D
                        • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:14
                          odwracasz kota ogonem.W/g Berezowskiego natychmiast nalezy zamknąc
                          na terenie Gliwic DK-78 dla cięzkiego transportu.Zgodnie z jego
                          chora teorią cały transport natychmiast ma byc przekierpwany na DK-
                          88,nie zważając na trwający tam remont oraz planowany kolejny.

A co do spraw ,którymi zajmuja sie pozostali radni,to przypomne ci
                          że jedynie Berezowski nie uczestniczy w pracach komisji,oraz nie
                          uczestniczył w dwóch ostatnich Sesjach rady Miasto.Te czynnosci są
                          podstawowym obowiązkiem każdego radnego.
                          • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 12:24
                            prezydenta słowa traktuj z całą powagą i ich nie kwestionuj, inaczej spotka cię
                            zasłużona kara. :)
                            może Berezowski ma usprawiedliwienie swojej absencji? sprawdź i to, koniecznie. :)
                            nadal nie jesteś w stanie wykrztusić czym zajmują się pozostali radni i gdzie są
                            owoce ich pracy. i widzę, że trzeba ci koniecznie wytłumaczyć, że nie chodzi tu
                            o bezrefleksyjne nasiadówki, w których obecność uprawnia ich do pobrania diety.
                            wysil się, przecież to niemożliwe, żeby tylko jeden radny był taki aktywny. :)
                            • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:35
                              aktywnośc radnego widać po efektach jego pracy.Jesli dla ciebie
                              Berezowski swoimi 177 pismami,interpelacjami,wnioskami wykazal sie
                              aktywnościa,to gratuluje ci "dobrego" wyboru radnego.Pokaż owoce
                              jego pisaniny...............zero załatwionej sprawy.Tylko
                              jątrzenie,wścieklizna i chora chęc zdobycia władzy.Dla niego
                              kampania wyborcza rozpoczęła sie w dniu złozenia ślubowania
                              radnego.W kolejnych wyborach dostanie 318 głosów,jak 2 lata temu!
                              • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 12:43
                                powiedz, dlaczego w nieodpowiadaniu na konkretne pytania i we wściekliźnie w
                                stosunku do Berezowskiego tak bardzo przypominasz forowego klauna o wielu
                                nickach? :)
                                • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:57
                                  zadałeś pytanie,uzyskałeś odpowiedz.Nie moja sprawa że ta odpowiedz
                                  cię nie satysfakcjonuje.Jeśli nie dopuszczasz do siebie faktu ,że
                                  nie wszyscy musza klaskać Berezowskiemu i opluwać kazdą inicjatywę
                                  radnych oraz Frankiewicza to masz problem.
                                  • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 13:15
                                    zauważ, o ile to w ogóle dla ciebie możliwe - ja pytam o efekty pracy 24
                                    radnych, a ty z uporem maniaka napierdzielasz jak obłąkany(a) o tym 25. i wg
                                    ciebie odpowiedziałeś(aś) na moje pytanie? :DDD

stawiam dolary przeciw orzechom, że i tym razem nie uzyskam rzeczowej
                                    odpowiedzi, ale...
                                    skoro już ustaliłeś(aś), że ja klaszczę Berezowskiemu (poproszę o stosowne
                                    cytaty, linki), to gdzie są te twoje pochwały dla inicjatyw radnych czy prezydenta?
                                    pytam, bo jak już pisałem widać, że jedynym twoim powołaniem na forum jest
                                    obszczekiwanie wszystkiego co w jakikolwiek sposób wiąże się z Berezowskim, co
                                    mnie niezbyt interesuje, ale ty starasz się bardzo aby zaczęło. :)
                                    • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 13:27
                                      widac nadalemy na róznych falach!
                                      Oto co robia Radni:
                                      www.um.gliwice.pl/index.php?id=15247/1&s=406&rok=2008
                                      ponadto:
                                      www.um.gliwice.pl/index.php?id=16575/1
                                      > skoro już ustaliłeś(aś), że ja klaszczę Berezowskiemu (poproszę o
                                      stosowne
                                      > cytaty, linki), to gdzie są te twoje pochwały dla inicjatyw
                                      radnych czy prezyde
                                      > nta?
                                      Dlaczego mam sypać pochwałami dla radych,to ich z.......obowiązek.
                                      Ale i nie będe ujadać na kazdą inicjatywę,która nie jest popierana
                                      lub którą ma w d.... Berezowski(przykład remontu wiaduktu nad
                                      Folwarczną,którym jestem zainteresowana)

> pytam, bo jak już pisałem widać, że jedynym twoim powołaniem na
                                      forum jest
                                      > obszczekiwanie wszystkiego co w jakikolwiek sposób wiąże się z
                                      Berezowskim, co
                                      > mnie niezbyt interesuje, ale ty starasz się bardzo aby zaczęło. :)
                                      Bardzo cie natomiast interesują inni radni.
                                      • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 13:41
                                        znowu nie zrozumiałeś(aś). :) pytam, o twoje omówienia na forum działalności
                                        radnych, co im się dotąd udało zrobić dla swoich wyborców, dla gliwiczan w
                                        ogóle, a co nie. no, spróbuj jesteś przecież na bieżąco. :)
                                        nie pytam o link do strony UM, tylko o cytaty z moich pochwał Berezowskiego,
                                        znowu nie zrozumiałeś(aś).

natomiast kiedy piszesz, o moim zainteresowaniu osiągnięciami innych radnych, to
                                        coś jakby ci ćwierkało, ale oczywiście na ćwierkaniu się kończy i świergotu czy
                                        treli już nie słychać. :)

wytłumacz, skąd się bierze twoje zboczone zainteresowanie Berezowskim przy
                                        jednoczesnym ignorowaniu pozostałych radnych? czyżby jego jak piszesz
                                        bezskuteczne działania jednak utrąciły jakiś twój mały geszefcik czy to zupełnie
                                        bezinteresowna szajba?

a orzechy wyślij mi mailem. :)
                                        • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 13:58
                                          nie mam ochoty omawiac kazda sprawe załatwiona w Gliwicach ,bo to
                                          jest ich z......obowiązek.Dla ciebie takie podejście oczywiscie jezt
                                          niezrozumiałe,bo o wszystkim należy klepac przez internet wiele
                                          miesięcy.
                                          Przeciez nie ja cytuje wszystkie wypociny Berezowskiego na tym
                                          forum.Niczyjego geszefciku Berezowski nie utrącił,bo jest
                                          nieskuteczny w swoich działaniach.
                                          Ale teraz zadam ci proste pytanie:Co takiego obiecał co Berezowski
                                          po zdobyciu władzy...

Dolary mozesz wpłacic na konto.
                                          • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 14:02
                                            będę cierpliwie oczekiwać na odpowiedź. wiem, że potrzebujesz trochę więcej
                                            czasu niż inni. :D
                                            • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:06
                                              oczywiście brak odpowiedz na zadane pytanie,to noramalny sposób
                                              twojego działanie.
                                              • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 14:11
                                                mam ci specjalnie linkować dotychczasowe pytania, z którymi dotąd nie możesz się
                                                uporać? :)
                                                i nie szamocz się tak, bo prócz tupetu powraca twój problem z poprawną pisownią.
                                                • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:19
                                                  nerwy ci puszcaja,ale to normalne dla Berooszołomów.Prócz pustego
                                                  bicia piany,powraca twój problem z rozumieniem rzeczywistosci.Ale to
                                                  juz działka odpowiedniego lekarza.
                                                  • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 14:21
                                                    projekcja twojego opłakanego stanu na mnie jest bezcelowa. i tak każdy widzi,
                                                    kto się na tym forum buldoczy od rana do nocy. :D
                                                  • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:27
                                                    twoje choroba mnie nie interesuje,ale zaczynasz byc niebezpieczny
                                                    dla otoczenia.
                                                  • sss9 Re: jak widać 08.10.08, 17:27
                                                    to chyba nie była odpowiedź, na którekolwiek z pytań, które ci zadałem?
                                                    potwierdź, albo zaprzecz. :)
                                                  • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 00:26
                                                    ponawiam pytanie na które omijasz.Co takiego obiecał ci Berezowski
                                                    po zdobyciu władzy...
                                                  • sss9 Re: jak widać 09.10.08, 10:05
                                                    to ty dziecino nie wiesz, że to niegrzecznie odpowiadać na pytanie pytaniem? :)
                                                    na dodatek ciągle mówisz o tym 25 radnym, o którym już chyba wszystko także
                                                    dzięki tobie wiem, chociaż ja pytam o pozostałych 24. pisałem ci już, że to
                                                    wygląda przynajmniej na natręctwo, ale może to twoja urażona duma odrzuconej
                                                    przez Berezowskiego miłości? :)

mamy czas. pomyśl, zastanów się, zapytaj wychowawcę. :)
                                                  • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 10:20
                                                    chłopcze,jeśli odpowiedzi do ciebie nie docierają,to przeczytaj raz
                                                    jeszcze,a jesli nie pasują ci merytorycznie,to zrozum,ze nie wszyscy
                                                    musza postrzegac otaczający nas swiat jednakowo.
                                                  • sss9 Re: jak widać 09.10.08, 10:22
                                                    podaj linki do twoich merytorycznych odpowiedzi na moje pytania dotyczące 24
                                                    radnych, bo właśnie dopadł mnie atak śmiechu i nie mogę ich odnaleźć. :)
                                                  • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 13:36
                                                    wystarczy wejśc na strone UM w Gliwicach i zobaczyc czym aktualnie
                                                    zajmuja sie Radni.Oczywiście oprócz bez-Radnego,który w komisjach
                                                    nie pracuje,na Sesjach Rady Miasta sie ostatnio nie
                                                    pokazuje,zajmujac sie jedynie pisaniem pism w jednej sprawie.
                                                    Śmiech to zdrowie,wiec zycze ci wielu ppowodów do smiechu!
                                                  • sss9 Re: jak widać 09.10.08, 13:47
                                                    znowu wspominasz 25 radnego? lecz to. :)
                                                    ile dni (bo już wiemy, że godzin zabrakło) będziesz potrzebować na odpowiedzi na
                                                    zadane pytania,? skup się: na zadane pytania, a nie na twoją obsesję. :)
                                                  • Gość: gosia Re: jak widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 13:52
                                                    głąb zawsze głębem pozostanie,wic z głębem nie bedę dyskutować bo to
                                                    strata czasu ŻEGNAM!
                                                  • sss9 Re: jak widać 09.10.08, 14:01

> głąb zawsze głębem pozostanie,wic z głębem nie bedę dyskutować bo to
                                                    > strata czasu ŻEGNAM!

znowu te byki. musi dostałaś piany... i to w godzinach pracy! :)
                                                    czy zawsze kiedy okazuje się, że jesteś niekompetentna umykasz w popłochu
                                                    obwiniając innych za własną ignorancję?
                                      • Gość: kibic Re: jak widać IP: *.dip.t-dialin.net 08.10.08, 17:22
                                        pampersia nawaliła:

> widac nadalemy na róznych falach!

Dawaj wreszcie tą odpowiedź v-ce prezia 'w sprawie mostku na folwarcznej', zamiast truć nam d... jakimiś nierobolami.
                                        Będzie sie z czegoś przynajmniej pośmiać;-)
      • Gość: gej from kopernik Re: Tylko przy DK78 IP: *.kopnet.pl 07.10.08, 23:59
        > widzi bez-radny zagrozone mosty.Przy innych drogach krajowych w

Dziwny zbieg okoliczności. A te wszystkie 30-tonówki na DK88 to
        oczywiście okazy zdrowia. ;)
        • Gość: ehę ehę Re: Tylko przy DK78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 00:10
          > Dziwny zbieg okoliczności. A te wszystkie 30-tonówki na DK88 to
          > oczywiście okazy zdrowia. ;)

bylo robic kiedy byl ku temu odpowiedni czas i sposobnosc:
          katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/626594.html
          "Jezdnia zostanie wykonana z czterech warstw i przystosowana do przyjmowania
          obciążeń 11,5 tony na oś pojazdu. Pięć istniejących na tym odcinku DK 88
          wiaduktów zostanie rozebranych. W ich miejsce powstaną nowe konstrukcje. Wzdłuż
          drogi stanie dwa i pół tysiąca metrów ekranów akustycznych". DLA PANA MOSZE-
          nskiego (od autora)
      • frankiewiczony_won Re: Tylko przy DK78 08.10.08, 00:51

> widzi bez-radny zagrozone mosty.Przy innych drogach krajowych w

Oczywiscie, tu jest np. ekspertyza mostu nad torami na DK-88:
        www.um.gliwice.pl/pub/pliki/ekspertyza_dk88.pdf
        Stan tego mostu jest bardzo dobry. Zla jest tylko nawierzchia, ale to
        Frankiewicz celowo utrzymuje ja w takim zlym stanie. Zdaje sie, ze obudzi sie z
        reka w nocniku.
        Poza tym jakie masz drogi krajowe na mysli, szmato? Bo w Gliwicach sa tylko 2:
        DK-78 i DK-88. DK-78 przebiega przez samo zabytkowe centrum Gliwic, mieszka przy
        niej co najmniej kilkanascie tysiecy ludzi. Natomiast DK-88 leci daleko poza
        centrum, jest droga szybkiego ruchu i nie mieszkaja przy niej zadni ludzie,
        szmato. Stoja przy niej tylko fabryki.
        A poza tym, to widziec ma nie radny, a tzw. prezydent, czyli pseudoprezydent.

• Gość: gosia Re: Tylko przy DK78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:38
          Oczywiscie, tu jest np. ekspertyza mostu nad torami na DK-88:
          > www.um.gliwice.pl/pub/pliki/ekspertyza_dk88.pdf
          > Stan tego mostu jest bardzo dobry. Zla jest tylko nawierzchia, ale
          to
          > Frankiewicz celowo utrzymuje ja w takim zlym stanie. Zdaje sie, ze
          obudzi sie z
          > reka w nocniku.
          Przy DK-88 istnieja inne wiadukty,znawco tematu

> Poza tym jakie masz drogi krajowe na mysli, szmato? Bo w Gliwicach
          sa tylko 2:
          > DK-78 i DK-88. DK-78 przebiega przez samo zabytkowe centrum
          Gliwic, mieszka prz
          > y
          Szmatę poszukaj sobie w domu,zapewne masz matke,zone lub córke.

niej co najmniej kilkanascie tysiecy ludzi. Natomiast DK-88 leci
          daleko poza
          > centrum, jest droga szybkiego ruchu i nie mieszkaja przy niej
          zadni ludzie,
          > szmato. Stoja przy niej tylko fabryki.
          > A poza tym, to widziec ma nie radny, a tzw. prezydent, czyli
          pseudoprezydent.
          >
          Jeszce raz i chamie powtórzę.Szmate poszukaj w swoim szmbie domowym
          prostaku.
    • Gość: halina Re: Afera z kolejnym zagrozonym mostem w Gliwicac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 02:49
      Afera polega na tym, ze ten psychopatyczny dran wpuszcza ludziom tiry do samego
      zabytkowego centrum.
      Czekamy na decyzje Trybunalu Europejskiego. Nie sie zajmie tym zaklamanym draniem.
      • Gość: półsłówek Re: Afera z kolejnym zagrozonym mostem w Gliwicac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:55
        Gość portalu: halina napisał(a):
        > ...

stój halina!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka