Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

22.10.22, 14:14
Badania robione wczoraj
Tsh 1,272 norma 0,35-4,94
FT3 2,69 norma 1,58-3,91
FT4 0,84 norma 0,7-1,48
Jestem cały czas zmęczona , wypadają mi strasznie włosy , problemy z waga a endo twierdzi ze jestem zdrowa .
Obserwuj wątek
    • artur11111111 Re: Interpretacja wyników 22.10.22, 15:40
      Twój Endo patrzy na TSH i mnie to nie dziwi bo 90% Endo patrzy tylko na TSH które u ciebie jest dobre ale źle się czujesz bo masz bardzo małe ft4 -17,9% i wyższe ft3 -46% gdzie tak nie może być zawsze ft4 musi być wyższe od ft3 u ciebie jest inaczej i stąd twoje złe samopoczucie ale twój Endo poprostu o tym nie wie gdyby przepisał ci eutyrox to po kilku tygodniach poczuła byś się lepiej a tak będziesz się pogłębiać w niedoczynnośći i twoje samopoczucie będzie się pogarszać twój organizm krzyczy dajcie mi eutyroxu a do tego Endo już bym w życiu nie poszedł bo nie wie co mówi
      • anulka27-04 Re: Interpretacja wyników 22.10.22, 16:42
        Dziękuje za odpowiedz właśnie jestem w trakcie szukania innego endokrynologa

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka