fajny.brunio1 03.02.10, 21:57 stosujecie???jakieś herbatki ,tabletki???ja popijam herbatę pu-erh,w szafie mam jeszcze meridię 15mg i się zastanawiam czy jej nie wziąć.a może jakiś specyfik z apteki bez recepty???jak jest u Was??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
ancia2007 Re: wspomagacze 04.02.10, 00:33 Buniu, ja nie stosuje wspomagaczy, a jesli juz to decyduj sie na naturalne. Meridie zostaw w tej szafie na dnie, to sptarszne świnstwo... sama kiedys dawno bralam i teraz nigdy bym nie wziela...poczytaj na inncyh forach o dziewczynach, które schudły po kilkadziesiąt kg na Dukanie bez wspomagaczy, na prawde dasz rade! Link Zgłoś
bubster Re: wspomagacze 04.02.10, 09:17 MERIDIĘ NIE! Nie będę przytaczać dlaczego, litania jest długa. Możesz spróbować zioła oczyszczające z toksyn jan Minceur 3D. Link Zgłoś
kaga9 Re: wspomagacze 04.02.10, 22:04 Się chciałam upewnić- błonnika (np. Xenei) to nie można, co? Bardzo by mi się przydał, otręby nie działają. Link Zgłoś
bubster Re: wspomagacze 05.02.10, 08:52 Ja jadłam błonnik w tabletkach. Nie wiem jaka jest Xenna, ale myślę że można sobie np. posypać serek błonnikiem "w proszku" (do kupienia np. w Piotr i Paweł). Link Zgłoś
kaga9 Re: wspomagacze 05.02.10, 18:26 Xenea to właśnie błonnik w proszku. Xenna to tabletki pobudzające trawienie. Działa...oj, działa, dla mnie trochę zbyt gwałtownie;) Do wzięcia, gdy się ma przed sobą perspektywę kilku godzin w domu;) Link Zgłoś