piter031 15.05.10, 16:00 Witam, dla swojego małego alergika chciałbym kupić jagnięcinę lub mięso królika. Czy w Ząbkach jest jakiś sklep z tym rodzajem mięsa? Pzdr Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammamia1000 Re: Alergik 15.05.10, 17:08 na bazarku wiem o jednej budce , bo sama tam kupuję dla małej. Mała budka mięsna naprzeciwko sklepiku z ciasteczkami na wagę, obok niej jest mały spożywczy po schodkach ze stoiskiem warzywnym na zewnątrz tam kupuję królika - czasem jest w ciągłej sprzedaży, czasem trzeba zamówić i panie przywożą. W porcjach, mrożony, tacki ok 25 zł kilogram a jagnięcina to nie wiem - nie karmiłam tym dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrawczyk Re: Alergik 18.05.10, 10:29 W Makro w Ząbkach można kupić i świeżą jagnięcine i świeże mięso królika . Można dostać też oba rodzaje mięs w postaci mrożonej Odpowiedz Link Zgłoś
puszek40 Re: Alergik 20.08.10, 22:51 Panie piotrze polecam książkę G.P. Małachow-oczyszczanie organizmu- tam wszystko pisze o wątrobie , co ,jak i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś