monika24.24 Miniaturki oryginalnych perfum 02.09.11, 08:56 Witam. Mam do sprzedania miniaturki oryginalnych perfum : Hugo Boss Amarige Ted Baker Skinwear Givenchy Pour Homme Very Irresistible Givenchy Joop Homme Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Odsprzedam pokarm dla kota,m.in nowe perfumy..... 07.09.11, 09:08 Odsprzedam pokarm dla kota po atrakcyjnie niskiej cenie Hair&skin33 - 400g ochrona skóry i sierści data ważności 01.08.2012r Interne HAIRBALL 34- 400g zapobieganie kul włosowych data ważności 05.08 .2012r oraz -2 saszetki z Wołowiną data do 2013r -2 saszetki z Jagnięciną data do 2013r -2 saszetki z Indykiem data do 2013r -1 saszetka z Kurczakiem data do 2013r. -1 saszetka z Królikiem data do 2013 r -1 saszetka z Dziczyzną data do 2012r. -1 saszetka z drobiem data do 2012 r Każda z saszetek jest po 100g Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm lub pod 509 673 653 509 673 653 Teraz z innego tematu Mam również do sprzedania miniaturki oryginalnych perfum po niskiej cenie (szkoda by leżały a może właśnie Tobie się przydadzą .Flakoniki dosnonałe do podróży ,nie zabierają dużo miejsca) Hugo Boss Amarige Ted Baker Skinwear Givenchy Pour Homme Very Irresistible Givenchy Joop Homme Więcej informacji pod adresem dusiaz@poczta.fm Przy okazji jak piszę dodam również iż mam do odsprzedania za naprawdę symboliczne kwoty ze swojej kolekcji ubrań kilkanaście rzeczy w roz 38 i roz.40 Są to : bluzki sweterki, spódnice, spodenki spodnie.... Robię definitywną czystkę szafy ;) Rzeczy są w bardzo dobrym stanie,(niektóre z metkami ) Nie noszę ,szkoda wiec by leżały w szafie może komuś się jeszcze przydać . Jestem z Ząbek więc możemy dogadać sie co do przymierzenia ... Szkoda że w Ząbkach nie mamy tzw wyprzedaży garażowej Z pewnością u każdego z nas znalazłoby się coś co komuś mogłoby się przydać . Serdecznie pozdrawiam Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Pokarm dla kota w atrakcyjnej cenie ;) 04.09.11, 16:08 Odsprzedam pokarm dla kota po atrakcyjnie niskiej cenie Hair&skin33 - 400g ochrona skóry i sierści data ważności 01.08.2012r Interne HAIRBALL 34- 400g zapobieganie kul włosowych data ważności 05.08 .2012r oraz -2 saszetki z Wołowiną data do 2013r -2 saszetki z Jagnięciną data do 2013r -2 saszetki z Indykiem data do 2013r -1 saszetka z Kurczakiem data do 2013r. -1 saszetka z Królikiem data do 2013 r -1 saszetka z Dziczyzną data do 2012r. -1 saszetka z drobiem data do 2012 r Każda z saszetek jest po 100g Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm lub pod 509 673 653 Odpowiedz Link Zgłoś
somebodynobody Laktator Avent - zestaw przenośny 05.09.11, 09:11 link do allegro: Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Biurko- Tanio !!!! 07.09.11, 10:21 tablica.pl/oferta/stolik-komputerowy-ikea-gratis-tanio-IDhQ8W.html Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: Biurko- Tanio !!!! 27.09.11, 19:28 ODDAM GRATIS małe jasne biurko 80x70x50 505040010 Odpowiedz Link Zgłoś
mapo1 bilety do Barcelony dla 2 osób pilnie sprzedam! 08.09.11, 14:54 wylot z Warszawy 30.09.2011 powrót 7.10.2011 cena za 2 osoby 1800zł tel. 661 682 997 Odpowiedz Link Zgłoś
widow Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 09.09.11, 00:04 Oddam 4 miesięcznego chomika z klatką. Niestety ze względu na alergię córki musimy zrezygnować ze zwierzątka. Odbiór możliwy na terenie Ząbek - parking Kauflanda. Chomik zdrowy i spokojny (nieagresywny). Już się no niego przywiązaliśmy, ale niestety musimy znaleźć dla niego nowy dom. Kontakt: widow79@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mala2619 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 11.09.11, 16:27 Pilnie przyjme zasłonki i firany,jeśli ktoś ma zbedne to bardzo by mi sie przydały Odpowiedz Link Zgłoś
b-day Sprzedam łóżko ikea z baldachimem + materac 16.09.11, 09:44 Link warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=314522184&Guid=132712d8-6680-a20b-2655-0e0dffffe5d5 Kontakt lj24@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Sprzedam /oddam/zamienię FILMY na DVD 18.09.11, 16:07 Sprzedam ze swojej kolekcji filmy na DVD ceny są do uzgodnienia poprostu robię porządki ; -HERO miecz w sercu imperium Jet Li -SHREK -polska wersja dubbingowa 5.1 Najwspanialsza bajka świata która nigdy nie została opowiedziana, -DIUNA w/g powieści F.Herberta kultowy film Davida Lyncha -SHOW chcesz być sławny ....daj sie zabić - Cezary Pazura,Jerzy Stuhr,Dorota Segda,Joanna Pierzak -DARK WATER najbardziej szokuący film twórcy filmów THE RING Dark Water to wciągający ,fascynujący dreszczowiec "Los Angeles Times" -6-TY DZIEŃ Schwarzenegger -BLADE Wieczny Łowca Wesley Snipes -BUNKIER SS zło czai si wewnątrz -FARGO W miejscu takim jak to,wszystko może sie zdarzyć .... film Joela Ethana Coenów -GRA jak wygrać w grze w której nie a żadnych reguł? film DAvida Finchra,twórcy "siedem" -SLEEPERS brutalna prawda o życiu! film Barry'ego Levinsona -HELLRAINSER wysłannik piekieł jeden z najlepszych horrorów wszech czasów -CZYNNIK KONTROLI kiedy myśli w twojej głowie nie są Twoimi własnymi thiller Elizabeth Berkley -K 19 Najlepej strzeżona tajemnica XX wieku Harrison Ford Liam Neeson -RELIKT zaczyna sie naturalna selekcja film producenta Obcego i rezyseria Strażnika czasu -U-571 prawda leży a nie oceanu Matthew McConaughey , Bill Paxton , Harvey Keitel ,Jon BOn Jovi -PIĄTY EEMENT- bruce Willis,Gary Oldman,Milla Jovovich -SUPERPRODUKCJA KULISY SKANDALU wydanie specjalne dwupłytowe Filmy są o w oryginalnych opakowaniach ogądnięte jeden raz więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Sprzedam Grę FAUST 18.09.11, 16:25 Sprzedam bo robię porządki ; GRĘ FAUST dyski 1 i2 oraz dyski 3i 4 Gra FAUSt polska wersja językowa cena do uzgodnienia na dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Ubrania w roz 38/40 18.09.11, 17:16 Robiąc porządki w szafie mam do odsprzedania za naprawdę symboliczne kwoty ze swojej kolekcji ubrań kilkanaście rzeczy w roz 38 i roz.40 Są to : bluzki sweterki, spódnice, spodenki spodnie.... Robię definitywną czystkę szafy ;) Rzeczy są w bardzo dobrym stanie,(niektóre z metkami ) Nie noszę ,może komuś się jeszcze przydać . Jestem z Ząbek więc mogę podjechać ,można przymierzyć i coś sobie wybrać. Szkoda że w Ząbkach nie mamy tzw wyprzedaży garażowej Z pewnością u każdego z nas znalazłoby się coś co komuś mogłoby się przydać Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elwir-ka86 Re: Ubrania w roz 38/40 20.09.11, 00:16 witam. bylabym zainteresowana tymi ubrankami :) ale czy moglabym prosic o zdjecia jakies na maila? issa_exner@op.pl jestem z marek wiec do zabek kawalek mam a niestety nie mam samochodu. a i ciezko mi sie z domu wyrwac bo mam male dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.dwa Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 29.09.11, 10:09 Mam do sprzedania ciuszki dla chłopca. przedział wiekowy 2-3 lata. Chce równiez sprzedać ubranka dla chłopca od 0-12 miesięcy. Zainteresowane mamy proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
jessie304 sprzedam spacerówkę chicco 29.09.11, 20:12 Sprzedam pomarańczowy wózek spacerowy CHICCO Regulacja oparcia, daszek można odpiąć, dodatkowo folia przeciwdeszczowa, siatka na tył wózka (np. na zakupy), Pokrowiec na złożony wózek. Stan oceniam na dobry plus. Wady: podparcie (pasek)na stopy dziecka zostało zmienione na skórzany pasek (oryginalna guma była za słaba), brakuje jednej osłony na śrubę tylnego wewnętrznego kółka( jednak to nie rzuca sie w oczy). Wózek nosi normalne ślady użytkowania, jest zadbany , lekki i bardzo wygodny. Szkoda mi sie z nim rozstawać ale dziecko juz wyrosło z niego. Odbiór osobisty w Ząbkach. tel kontaktowy 512 207 556 . Zainteresowanym wysle zdjęcia na maila Odpowiedz Link Zgłoś
turof Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 30.09.11, 20:29 allegro.pl/listing.php/user?us_id=2567335 ubranka niemowlęce- TANIO oraz inne niezbędniki brzdąca... Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 02.10.11, 13:50 Sprzedam rowerek trójkołowy Kettler. Link do zdjęcia poglądowego poniżej: www.kettler.pl/index.php?tab=place_zabaw&c=9_rowerki_trojkolowe&u=pojazdy_dzieciece&id=165 Rowerek w zasadzie nieużywany, 2 -3 razy "był na dworzu" Kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 03.10.11, 08:09 Sprzedam ze swojej kolekcji filmy na DVD ceny są do uzgodnienia poprostu robię w domu porządki ; -HERO miecz w sercu imperium Jet Li -SHREK -polska wersja dubbingowa 5.1 Najwspanialsza bajka świata która nigdy nie została opowiedziana, -DIUNA w/g powieści F.Herberta kultowy film Davida Lyncha -SHOW chcesz być sławny ....daj sie zabić - Cezary Pazura,Jerzy Stuhr,Dorota Segda,Joanna Pierzak -DARK WATER najbardziej szokuący film twórcy filmów THE RING Dark Water to wciągający ,fascynujący dreszczowiec "Los Angeles Times" -6-TY DZIEŃ Schwarzenegger -BLADE Wieczny Łowca Wesley Snipes -BUNKIER SS zło czai si wewnątrz -FARGO W miejscu takim jak to,wszystko może sie zdarzyć .... film Joela Ethana Coenów -GRA jak wygrać w grze w której nie a żadnych reguł? film DAvida Finchra,twórcy "siedem" -SLEEPERS brutalna prawda o życiu! film Barry'ego Levinsona -HELLRAINSER wysłannik piekieł jeden z najlepszych horrorów wszech czasów -CZYNNIK KONTROLI kiedy myśli w twojej głowie nie są Twoimi własnymi thiller Elizabeth Berkley -K 19 Najlepej strzeżona tajemnica XX wieku Harrison Ford Liam Neeson -RELIKT zaczyna sie naturalna selekcja film producenta Obcego i rezyseria Strażnika czasu -U-571 prawda leży a nie oceanu Matthew McConaughey , Bill Paxton , Harvey Keitel ,Jon BOn Jovi -PIĄTY EEMENT- bruce Willis,Gary Oldman,Milla Jovovich -SUPERPRODUKCJA KULISY SKANDALU wydanie specjalne dwupłytowe Filmy są o w oryginalnych opakowaniach ogądnięte jeden raz więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 20.10.11, 08:48 Sprzedam za smboliczne kwoty ze swojej kolekcji filmy na DVD ceny są do uzgodnienia poprostu robię w domu porządki ; -HERO miecz w sercu imperium Jet Li -SHREK -polska wersja dubbingowa 5.1 Najwspanialsza bajka świata która nigdy nie została opowiedziana, -DIUNA w/g powieści F.Herberta kultowy film Davida Lyncha -SHOW chcesz być sławny ....daj sie zabić - Cezary Pazura,Jerzy Stuhr,Dorota Segda,Joanna Pierzak -DARK WATER najbardziej szokuący film twórcy filmów THE RING Dark Water to wciągający ,fascynujący dreszczowiec "Los Angeles Times" -6-TY DZIEŃ Schwarzenegger -BLADE Wieczny Łowca Wesley Snipes -BUNKIER SS zło czai si wewnątrz -FARGO W miejscu takim jak to,wszystko może sie zdarzyć .... film Joela Ethana Coenów -GRA jak wygrać w grze w której nie a żadnych reguł? film DAvida Finchra,twórcy "siedem" -SLEEPERS brutalna prawda o życiu! film Barry'ego Levinsona -HELLRAINSER wysłannik piekieł jeden z najlepszych horrorów wszech czasów -CZYNNIK KONTROLI kiedy myśli w twojej głowie nie są Twoimi własnymi thiller Elizabeth Berkley -K 19 Najlepej strzeżona tajemnica XX wieku Harrison Ford Liam Neeson -RELIKT zaczyna sie naturalna selekcja film producenta Obcego i rezyseria Strażnika czasu -U-571 prawda leży a nie oceanu Matthew McConaughey , Bill Paxton , Harvey Keitel ,Jon BOn Jovi -PIĄTY EEMENT- bruce Willis,Gary Oldman,Milla Jovovich -SUPERPRODUKCJA KULISY SKANDALU wydanie specjalne dwupłytowe Filmy są o w oryginalnych opakowaniach więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 28.11.11, 09:16 Sprzedam ze swojej prywatnej kolekcji filmy na DVD : HERO miecz w sercu imperium Jet Li -5zł -SHREK -polska wersja dubbingowa 5.1 Najwspanialsza bajka świata która nigdy nie została opowiedziana, 8zł -DIUNA w/g powieści F.Herberta kultowy film Davida Lyncha 5zł -SHOW chcesz być sławny ....daj sie zabić - Cezary Pazura,Jerzy Stuhr,Dorota Segda,Joanna Pierzak 5zł -DARK WATER najbardziej szokuący film twórcy filmów THE RING Dark Water to wciągający ,fascynujący dreszczowiec "Los Angeles Times" 8 zł -6-TY DZIEŃ Schwarzenegger 5zł -BLADE Wieczny Łowca Wesley Snipes 5zł -BUNKIER SS zło czai si wewnątrz 5 zł -FARGO W miejscu takim jak to,wszystko może sie zdarzyć .... film Joela Ethana Coenów 8 zl -GRA jak wygrać w grze w której nie a żadnych reguł? film DAvida Finchra,twórcy "siedem" 8 zł -SLEEPERS brutalna prawda o życiu! film Barry'ego Levinsona 8 zł -HELLRAINSER wysłannik piekieł jeden z najlepszych horrorów wszech czasów 5zł -CZYNNIK KONTROLI kiedy myśli w twojej głowie nie są Twoimi własnymi thiller Elizabeth Berkley 5 zł -K 19 Najlepej strzeżona tajemnica XX wieku Harrison Ford Liam Neeson 5 zł -RELIKT zaczyna sie naturalna selekcja film producenta Obcego i rezyseria Strażnika czasu 8 zl -U-571 prawda leży a nie oceanu Matthew McConaughey , Bill Paxton , Harvey Keitel ,Jon BOn Jovi 5 zł -PIĄTY EEMENT- bruce Willis,Gary Oldman,Milla Jovovich 5 zł -SUPERPRODUKCJA KULISY SKANDALU wydanie specjalne dwupłytowe 5 zł Filmy są o w oryginalnych opakowaniach Możliwy odbiór osobisty na terenie Ząbek lub Warszawy więcej informacji pod adresem dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 VICHY 28.11.11, 09:24 Sprzedam nowy Krem VICHY data ważności 05.2014r. AQUALIA THERMAL nawilżający krem kojący i wzmacniajacy skórę 24-godzinne dziłanie zawiera wode termalną z Vichy bogatą w rzadkie minerały opracowany dla skóry wrażliwej oraz nowy krem VICHY data ważności 01.2014r LiftActiv kompleksowa przeciwzmarszczkowa pielęgnacja ujędrniająca Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Sprzedam ubranka dla dziewczynki do 6 m-cy 03.10.11, 11:52 mam do sprzedania różne ubranka dla dziewczynki do 6 m-cy. Zdjęcia mogę wysłać wraz z cenami na maila. Wszelkie informacje na maila sylwina_k1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Biurko TANIO!!!!! 03.10.11, 14:39 tablica.pl/oferta/stolik-komputerowy-ikea-gratis-tanio-IDhQ8W.html Odpowiedz Link Zgłoś
narrinka SPrzedam chodzik przewijak fotelik samoch. ubranka 03.10.11, 18:16 sprzedam : chodzik sun baby niebieski taki: Dane i zdjęcia chodzika cena 100zł, stan idealny praktycznie nowy(koszotwał prawie 200zł w smyku!) przewijak - stan idealny - 25 zł link do zdjęcia : przewijak. kombinezony dla dziewczynki różowe zimowe 3-6 miesiecy -każdy po 20 zl- praktycznie nowe dostalismy je w prezencie ale urodził się nam synek :) wiec leżą nieużywane. i tanio ciuszki po moim dziecku: body 15 z dlugim rekawem 0-6/9 miesiecy, ok 10 z krótkim od 0-6/9 miesiecy, 2 pary spodenek ogrodniczek cieplych polarkowych, czapeczka dla noworodka, bluza bedzie dobra napewno ok 6-9miesiaca. Wszystko to oddam za 20zł. fotelik samochodowy, stan sredni.. ma widoczne slady zniszczenia, oddam za 20zł. zainteresowanych prosze o maile na : narrinka@wp.pl lub na gazetowego. obior osobisty oczywiscie mozliwy i mozna równiez obejrzec przed zakupem. pozdrawiam. zaitneresowanym rowniez moge wyslac zdjecia ubranek czy fotelika Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Do wynajęcia mieszkanie. 03.10.11, 18:46 Do wynajęcia samodzielne mieszkanie w segmencie. Powierzchnia około 40m kw. Informacje pod numerem 601 222 765 Odpowiedz Link Zgłoś
malutka.k Re: SPrzedam chodzik przewijak fotelik samoch. ub 15.10.11, 21:21 I chyba jeszcze pampersy, pewnie chętniej na wymianę? Odświeżę Ci pamięć - tak, pampersy są z Biedronki, nazywają się Fitti. Owocnej wymiany, szkoda, że nie trafiły na pupę naprawdę potrzebującego dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
k.czarna84 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 06.10.11, 23:15 upload.allegro.pl/paka-roznych-ubran-nowych-i1844536178.html upload.allegro.pl/paka-new-look-hm-zestaw-ubran-i1844536575.html ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
1.moni Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 07.10.11, 12:39 Mam do sprzedania garniturek do chrztu dla chłopca taki jak w linku poniżej. allegro.pl/ubranko-do-chrztu-firmy-krasnal-74-a008-chrzest-i1818289936.html Zainteresowanych zapraszam!!! Proszę pisac na maila. gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
1.moni Garniturek do chrztu rozm 68 07.10.11, 12:40 allegro.pl/ubranko-do-chrztu-firmy-krasnal-74-a008-chrzest-i1818289936.html Sprostowanie. Na zdjęciu powyżej jest rozmiar 74 ja mam do sprzedania 68. Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 potrzebny wózek głęboki dla podopiecznej Caritas 13.10.11, 07:58 potrzebny jest wózek głęboki dla małego dziecka dla podopiecznej Caritas z parafii w południowych Ząbkach, kontakt na e-mail: walach2@wp.pl lub bezpośrednio do Pani Marii Miłosz przewodniczącej koła Caritas Parafii Zesłania Ducha Świętego w Ząbkach aw Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 potrzebny tapczan dla podopiecznej Caritas 13.10.11, 08:01 potrzebny jest także używany tapczan dla rodziny wielodzietnej z rejonu parafii w południowych Ząbkach, kontakt na e-mail: walach2@wp.pl lub bezpośrednio do Pani Marii Miłosz przewodniczącej koła Caritas Parafii Zesłania Ducha Świętego w Ząbkach aw Odpowiedz Link Zgłoś
magdamadzia Re: potrzebny tapczan dla podopiecznej Caritas 17.10.11, 20:23 Mam tapczan do oddania. Napisałam na e-maila. Proszę o pilny kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamadzia Re: potrzebny tapczan dla podopiecznej Caritas 18.10.11, 14:22 A kontakt do tej Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
perkunia opony zimowe Pirelli Sottozer 245/45R/19 - 2 szt. 18.10.11, 09:00 do sprzedania 2 szt. opon zimowych - używane PIRELLI SOTTOZERO TYPU RUN FLAT w rozmiarze 245/45R/19 102V M + S głębokość bieżnika 6 mm - stan opon bdb Rok produkcji 2009. Cena 190 zł - 1szt.!!! Pytania proszę kierować na maila lub tel. 601-815-774 Odpowiedz Link Zgłoś
j.o.a.n.n.a.2 Bardzo kobiecy skórzany płaszczyk rozm. 38-40 18.10.11, 17:12 zamienię najchętniej na pieluszki huggis rozmiar 4 ale może zaproponujesz coś innego? szerokość ramion 42cm szerokość pasa 2x 42cm szerokość bioder 2x47cm długość 80cm długość rękawa od pachy 41cm długość rękawa od ramienia 60cm zdjęcia wyślę na meila. jogrz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
j.o.a.n.n.a.2 Kobiecy skórzany płaszczyk rozm. 38-40 18.10.11, 17:14 zamienię najchętniej na pieluszki huggis rozmiar 4 ale może zaproponujesz coś innego? szerokość ramion 42cm szerokość pasa 2x 42cm szerokość bioder 2x47cm długość 80cm długość rękawa od pachy 41cm długość rękawa od ramienia 60cm zdjęcia wyślę na meila. jogrz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malutka.k Gazety i poradniki dla mam - na wymianę. 19.10.11, 19:17 Witam, mam stos gazet „Dziecko” itp., poradników o ciąży i kilka innych gazet (np. „Poradnik Domowy”, „Claudia”) w różnym stanie i z różnymi datami. Chętnie wymienię na jakiś kosmetyk, np. na mydło :) albo na książkę. Gazety do poczytania, najlepiej dla przyszłej mamy albo do spalenia w piecu ;) Proszę o wiadomości na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 ODDAM wyprawke potrzebującej mamie 19.10.11, 19:34 Oddam potrzebującej przyszłej mamie kilka elementów wyprawki dla dzidziusia, w większości są to śpioszki, ale też kaftaniki, body itp. Ja właśnie segreguję rzeczy dla mojej przyszłej córki i mam tego po prostu za dużo, chętnie się podzielę z kimś kto potrzebuje. Ubranka są używane, w dobrym stanie w rozmiarach od 56 do 68. pytania proszę wysyłać na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec83 Sprzedam leżaczef FP 20.10.11, 12:47 Leżaczek firmy Fisher Price to niezastąpiona pomoc zarówno w domu jak i w podróży. Zdejmowany pałąk z panelem z zabawkami uprzyjemni dziecku czas spędzany w leżaczku. Delikatne wibracje uspokoją płaczącego maluszka i ukołyszą go do snu. Dziecko jest przypinane pasem, co jest gwarancją bezpieczeństwa maluszka. Jest możliwość regulacji głośności dźwięku ( ciszej, głośniej) lub całkowite wyłączenie dźwięków.Rybki puszczają bąbelki, poruszają się - dziecko jest nimi zaciekawione Niewątpliwą zaleta jest ściągany pokrowiec, który można prać w pralce ( w temp. 30st) Dzięki swoim niewielkim rozmiarom można go łatwo przenosić z miejsca na miejsce czy zabrać nawet w bardzo daleką podróż lub do znajomych. GRATIS niespodzianka - zawieszka :) Cena 100 zł 1 2 3 Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec83 Sprzedam karuzelę Fisher Price 20.10.11, 12:51 Śliczna karuzelka z kolorowymi rybkami pomoże uspokoić i uśpić maluszka. Po włączeniu na suficie pojawią się obrazki i maluszek usłyszy odgłosy natury, kołysankę lub spokojną melodyjkę. 5 melodyjek do wyboru. Kolorowe rybki wirując nad główką dziecka pomogą mu zasnąć. 4 możliwości uspokojenia i zabawienia dziecka: Muzyka.Muzyka z morskimi przyjaciółmi wpływającymi nad główką dziecka. Muzyka, morscy przyjaciele i pokaz świateł wyświetlany na suficie. Pokaz świateł wyświetlany na suficie. Cena 50 zł 1 Odpowiedz Link Zgłoś
malutka.k Re: Gazety i poradniki dla mam - na wymianę. 21.10.11, 18:52 Już nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
mksta Odsprzedam kupon - profesjonalny makijaż 23.10.11, 12:30 Mam do odsprzedania kupon na makijaż do Promenady w cenie 28 zł W załacznie link . Wiadomość na skorzynkę mksta@poczta.fm www.groupon.pl/oferty/warszawa/douglas-warszawa/662640 Odpowiedz Link Zgłoś
drag_wl Sprzedam Kolumny głośnikowe UNITRA Tonsil. 24.10.11, 10:15 Sprzedam Kolumny głośnikowe UNITRA Tonsil. Moc znamionowa 40 W, inpedencja 8 Ohm. Kolumny sprawne wszystkie głośniki działają. Odbiór osobisty Ząbki tel. 794 601 124 Cena 50 pln warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-sprzet-audio-muzyka-hi-fi-Kolumny-glosnikowe-UNITRA-Tonsil-W0QQAdIdZ324503083 Odpowiedz Link Zgłoś
drag_wl Pralka ładowana od góry Indesit Wite 127. 24.10.11, 10:19 Pralka ładowana od góry INDESIT WITE 127. Pralka przez sześć lat pracowała bez zarzutu. Napiecie dochodzi do urządzenia, wszystkoe programy działają jednak co kilka cykli wariuje wyświetlacz. Najprawdopodobniej uszkodzony programator lecz nie mam pewności. Odbiór osobisty Ząbki tel. 794 601 124 Cena 100 pln. warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-agd-wyposazenie-domu-Pralka-INDESIT-White-127-W0QQAdIdZ324501557 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 sprzedam fotelik samochodowy GRACO 24.10.11, 20:33 Sprzedam fotelik samochodowy GRACO z bazą, fotelik posiada również daszek przyczepiany. Cena do uzgodnienia, zdjećia mogę wysłać na maila. Wszelkie informacje na maila sylwina_k1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moni.dwa Sprzedam kurtkę dla dziewczynki 7-8 lat 27.10.11, 09:02 allegro.pl/kurtka-z-kapturem-marksspencer-i1896448371.html Odpowiedz Link Zgłoś
moni.dwa cieplutki kombinezon śpiowór 68 NOWY 27.10.11, 09:02 allegro.pl/cieplutki-kombinezon-spiowor-68-nowy-coccobello-i1896448498.html Odpowiedz Link Zgłoś
moni.dwa sprzedam leżaczek bujaczek chicco 27.10.11, 09:04 Mam do sprzedania leżaczek uzywany taki jak na allegro tylko inny kolor. allegro.pl/chicco-lezaczek-bujaczek-relax-play-kubus-i1856789054.html Posiadam do tego opakowanie. Proszę o kontakt zainteresowanych na maila Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 mam do sprzedania ubranka 62-68 rozm 27.10.11, 20:56 Spodenki, body śpioszki, sukienka, czapeczki (komplet zimowy), adidaski firmy next, skarpetki gratis. Wszelkie info na maila sylwina_k@wp.pl Mogę wysłać zdjęcia. Ceny od 1 zł Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 komplet do chrztu dla dziewczynki rozm 68 27.10.11, 20:58 Płaszczyk, spodnie i czapeczka, w kolorze białym. Zdjęcia mogę przesłać na maila. Wszelkie info na sylwina_k1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś