jedenmieszkaniec 30.01.12, 10:30 Z nowym semestrem pod szkołą podstawową nr 3 uruchomiono na ulicy ichodnikach lodowisko. Zapraszamy wszystkich chętnych. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrida_pl Re: lodowisko 30.01.12, 10:46 no to czekamy na opis techniki chodzenia po lodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedenmieszkaniec Re: lodowisko 30.01.12, 11:19 Oczywiście,że nie! Tylko z ważna kartą mieszkańca Ząbek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: lodowisko 30.01.12, 11:34 przepraszam, a czy te karty to wyrabia sie u kierownika lodowiska? Po za tym nie bede chodziła do konkurencji na kościelną, jak zapewne mam to samo pod "jedynką" i wstęp mam po znajomości a nie z jakąś kartą, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
careta Re: lodowisko 30.01.12, 20:06 Lodowisk ci u nas dostatek... Na Andersena można pobierać lekcje wywijania piruetów i utrzymania równowagi w warunkach ekstremalnych:) Jak dobrze, że nasza "władza" dba o usportowienie mieszkańców i to nie tylko tych z kartą mieszkańca. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya wiecie co 30.01.12, 20:49 jesteście wredni i wstrętni, wzięlibyście kupili trochę specjalnej soli i posypali owe lodowisko zamiast tak dogryzać :D p.s. mam meldunek ale karty mieszkańca nie mam czy jak to tam, czy w takim razie z dowodem os. wpuścicie mnie? :D Odpowiedz Link Zgłoś