kamil-130
18.03.13, 13:35
Właściciele nowych lokali na ul. Powstańców 33 chętnie oferują do wynajęcia swoje lokale za jakieś wyimaginowane pieniądze po 6-7 tyś za 70-80 metrow. Ta ulica to jakieś totalne zadupie a oni chcą więcej niż w Warszawie. przykladowo lokal na Wilanowie czy starówce 100 metrów kosztuje 6 tyś, ale gdzie Ząbkom do takiej metropolii. Inwestorzy, ktorzy zainwestowali tam jakieś pieniądze plują sobie w brodę i mówią, że tu się nic nie opłaci i oceniają że podziałają jeszcze miesiąc lub dwa i się wynoszą, że za 2 tyś może dalej by podzialali ale nie za takie kwoty jakie chcą wlaściciele tych lokali. Ja też chcialem tu coś otworzyć, ale zrozumiałem i zaobserwowałem że tu poprostu nie ma ruchu, a poza tym administrator tego bloku też ma wiele zaostrzeń. Ludzie mieszkający w Ząbkach tez nie mają kasy, wszyscy to przyjezdni i w piątek po pracy pakują sie i jadą w rodzinne strony. A od poniedzialku do piątku tyrają ciężko w pracy. I gdzie tu biznes otwierać?
Cwianiaczki właściciele lokali sami weżcie się do roboty nieroby jedne, a nie myślicie że ludzie będą na was zapier...ać.