Dodaj do ulubionych

UWAGA lokale na powstańców 33

18.03.13, 13:35
Właściciele nowych lokali na ul. Powstańców 33 chętnie oferują do wynajęcia swoje lokale za jakieś wyimaginowane pieniądze po 6-7 tyś za 70-80 metrow. Ta ulica to jakieś totalne zadupie a oni chcą więcej niż w Warszawie. przykladowo lokal na Wilanowie czy starówce 100 metrów kosztuje 6 tyś, ale gdzie Ząbkom do takiej metropolii. Inwestorzy, ktorzy zainwestowali tam jakieś pieniądze plują sobie w brodę i mówią, że tu się nic nie opłaci i oceniają że podziałają jeszcze miesiąc lub dwa i się wynoszą, że za 2 tyś może dalej by podzialali ale nie za takie kwoty jakie chcą wlaściciele tych lokali. Ja też chcialem tu coś otworzyć, ale zrozumiałem i zaobserwowałem że tu poprostu nie ma ruchu, a poza tym administrator tego bloku też ma wiele zaostrzeń. Ludzie mieszkający w Ząbkach tez nie mają kasy, wszyscy to przyjezdni i w piątek po pracy pakują sie i jadą w rodzinne strony. A od poniedzialku do piątku tyrają ciężko w pracy. I gdzie tu biznes otwierać?
Cwianiaczki właściciele lokali sami weżcie się do roboty nieroby jedne, a nie myślicie że ludzie będą na was zapier...ać.

Obserwuj wątek
    • kamil-130 Re: UWAGA lokale na powstańców 33 18.03.13, 13:37
      A jakie wy macie spostrzeżenia? podzielcie się opiniami na ten temat
      • dolorespromesas Re: UWAGA lokale na powstańców 33 18.03.13, 14:13
        skoro zadupie to po kiego trzpiota tu wciskasz swój zafajdany nochal?
    • hugo43 Re: UWAGA lokale na powstańców 33 18.03.13, 13:40
      za 52 m na nowym swiecie place mniej:)
    • ek.0 Re: UWAGA lokale na powstańców 33 18.03.13, 14:56
      kamil-130 napisał(a):

> Właściciele nowych lokali na ul. Powstańców 33 chętnie oferują do wynajęcia swo
      > je lokale za jakieś wyimaginowane pieniądze po 6-7 tyś za 70-80 metrow. Ta ulic
      > a to jakieś totalne zadupie a oni chcą więcej niż w Warszawie. przykladowo loka
      > l na Wilanowie czy starówce 100 metrów kosztuje 6 tyś, ale gdzie Ząbkom do taki
      > ej metropolii. Inwestorzy, ktorzy zainwestowali tam jakieś pieniądze plują sobi
      > e w brodę i mówią, że tu się nic nie opłaci i oceniają że podziałają jeszcze mi
      > esiąc lub dwa i się wynoszą, że za 2 tyś może dalej by podzialali ale nie za t
      > akie kwoty jakie chcą wlaściciele tych lokali. Ja też chcialem tu coś otworzyć,
      > ale zrozumiałem i zaobserwowałem że tu poprostu nie ma ruchu, a poza tym admin
      > istrator tego bloku też ma wiele zaostrzeń. Ludzie mieszkający w Ząbkach tez ni
      > e mają kasy, wszyscy to przyjezdni i w piątek po pracy pakują sie i jadą w rodz
      > inne strony. A od poniedzialku do piątku tyrają ciężko w pracy. I gdzie tu bizn
      > es otwierać?
      > Cwianiaczki właściciele lokali sami weżcie się do roboty nieroby jedne, a nie m
      > yślicie że ludzie będą na was zapier...ać.
      >

A czy to nie jest tak, że lokal jest wart tyle ile ktoś chce za niego zapłacić?
      • jutrzenka1410 Re: UWAGA lokale na powstańców 33 20.03.13, 10:00
        Racja, tym bardziej że na tej ulicy i ogólnie w Ząbkach już wszystko jest, ciężko jest też wejść z jakimkolwiek biznesem bo Ząbki to tak jak pisałeś trudny teren a zmylić może ilośc bloków i ogólnie ludzi tu mieszkających. Może z czasem cena lokalu ulegnie znacznemu obniżeniu ;))
        • dolorespromesas Re: UWAGA lokale na powstańców 33 20.03.13, 13:16
          nie ma jeszcze multikina, złotych, best mola, galmoku, arkadii, toru kartingowego, kofi hevn, lolas kapkejków, sekretów wiktorii & wielu wielu innych, także welcome big investors in ząbki city, tak jak wspomniała koleżanka trudny teren nie do ogarnięcia :)
        • zawiedziony1980 Re: UWAGA lokale na powstańców 33 21.03.13, 08:54
          a może tylko trzeba wybrać odpowiednią branżę?
          Rynek wyprostuje szybko ceny
          • sportif Re: UWAGA lokale na powstańców 33 21.03.13, 11:26
            ceny garbate, to i klientów ni ma
            • zawiedziony1980 Re: UWAGA lokale na powstańców 33 22.03.13, 06:25
              klienci są
              • zabki_zabki Re: UWAGA lokale na powstańców 33 12.06.13, 15:04
                Co najciekawsze z najnowszych informacji wynika ze w lokalach uslugowych nie moze byc prowadzona zadna gastronomia, sprawe bada juz podobno prokuratura - lokale nie sa do tego przystosowane, niestety deweloper zapomnial o tym wspomniec przy ich sprzedazy
                • dolorespromesas Re: UWAGA lokale na powstańców 33 12.06.13, 16:48
                  panienka, która tam pracuje i sprzedaje mieszkania, zapewniała mnie (w październiku 2012), że tam nie będzie żadnych lokali gastronomicznych na 100%, a teraz mają kebabownię na górze w mieszkaniach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka