Dodaj do ulubionych

szukam fryzjera

17.01.15, 18:20
Od niedawna jestem mieszkanka osiedla na Powstańców przy centrum handlowym Biedronka Kaufland. Czy moze mi ktos polecic salon zalezy mi na dobrym ścięciu i czesaniu najblizej mam do salonu przy aptece obok optyka vis a vis Biedronki prosze o opinie czy warto
Obserwuj wątek
    • kamilaw89 Re: szukam fryzjera 18.01.15, 19:23
      Polecam Panią Agnieszkę Tel. 798231494. Mieszka na osiedlu na Powstańców , przyjdzie do domu i bardzo ładnie obetnie włosy.
      • paczek22 Re: szukam fryzjera 20.01.15, 22:17
        Ja raczej wolabam w salonie gdyz nie mam takiej mozliwosci zeby fryzjerka przyjechala do mnie
        • gibby7123 Re: szukam fryzjera 21.01.15, 10:38
          Wybierz się do Madamoz na Piłsudskiego za rondem. Obie dziewczyny fajnie obcinają.
          • paczek22 Re: szukam fryzjera 24.01.15, 21:03
            Slyszam o tym salonie rozne opinie byc moze wyprobuje. A ktos cos na temat studia urody bo tak chyba sie nazywa obok apteki na Powstancow???
            • karolka2013 Re: szukam fryzjera 09.03.15, 22:59
              Szczerze mówiąc to z tego co słyszałam to salon nie ma najlepszych opinii ale ja tam często bywałam ze względu na przystępne ceny i szukałam dobrego fryzjera byłam tam u każdej z pań naj bardziej byłam zadowolona z pani Agnieszki i kasi pani agnieszki już nie ma z tego co słyszałam ale polecam panią kasie ummie doradzić i profesjonalnie obciąć widać że wie co robi szczerze polecam :)
              • karolka2013 Re: szukam fryzjera 09.03.15, 23:09
                Nie polecam tylko pani z ciemnymi włosami która tam pracuje niestety jak byłam u niej w grudniu do tak mnie ochrępała że mój mąż mi powiedział jak wróciłam do domu o boże co ty ze sobą zrobiłaś nigdy więcej teraz muszę czekać żeby mi odrosły aby coś z tym zrobić dziewczyna nie wie co robi nie kulturalna opryskliwa a na dodatek powiedziała że mam nie dobre włosy do strzyżenia jakoś nikt nigdy nie narzekał brak mi słów po prostu.
                • czarn-a81 Re: szukam fryzjera 10.03.15, 10:21
                  przy sali zabaw Maciarenka otworzył się fryzjer Studio Lejdiss. Polecam obie panie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka