sloggi 21.06.05, 12:55 Grzebiąc w portalu gazeta.pl znalazłem kilka forów osiedli z Ząbek. Liczba wpisów świadczy o licznym uczestnictwie. Nie macie potrzeby konfrontacji na forum miejskim? Przecież nie mieszkacie w gettach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rembert Re: Fora osiedlowe - ciekawostka 21.06.05, 13:17 może uczestnicy nie wiedza nic o forum ogólnozębowym:) Podaj linki to może wspólnie ich zachęcimy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Fora osiedlowe - ciekawostka 21.06.05, 13:21 Wiesz, to nie chodzi o moje ambicje, bo ja jestem tylko współmoderatorem. To obciach, żeby forum tak dużego miasta było takie martwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jolantapal Re: Fora osiedlowe - ciekawostka 21.06.05, 13:26 No coż, może powinniście to forum bardzije rozreklamować. Ze swojej strony mogę jedynie umieścić link na www.naskraju.webd.pl To właśnie taka osiedlowa strona, wyłącznie dla mieszkańców. Możę będą zainteresowani choć wiem że kilkoloro z nich bardzo się tutaj udziela. Pzdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Fora osiedlowe - ciekawostka 21.06.05, 13:28 Jeśli możesz olinkować - byłoby miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolantapal Re: Fora osiedlowe - ciekawostka 21.06.05, 13:29 Póki co wrzucę jako zaproszenie a potem zrobię link na stronie głównej. Jola Odpowiedz Link Zgłoś