netgate 24.01.06, 15:03 Polecam: miniurl.pl/zabki W górnym lewym rogu widać makro, na środku stacja PKP. Można przybliżać! Zdjęcia IMO robione 2-3 lata temu. Netgater Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gral74 Re: Ząbki widziane z satelity... 24.01.06, 21:57 Raczej jakieś 4 lata temu (na podstawie zaawansowania budowy osiedla Bajkowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radnyzabek Re: Ząbki widziane z satelity... 24.01.06, 22:21 Polecam programik GoogleEarth, można go ściągnąć za darmo, zdjęcia niby te same, ale interfejs mi bardziej przypadł do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
netgate Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 13:58 jasne, że GoogleEarth jest fajniejsze (zwłaszcza to "najeżdżanie" na wybrany punkt oraz pochylanie i "lot") i ma więcej opcji, ale: - wymaga instalacji na dysku - nie ma dostępu przez www - nie można komuś pokazać konkretnego miejsca A tutaj - proszę, można wskazać konkretną mapkę. Netgater Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 09:46 mam pytanie: co zrobic, zeby zrobic link do mapy przy konkretnym miejscu i zbliozeniu... bo jak teraz ide nad swoj dom, przyblizam i zapisuje link, to ciagle jest ten sam, ktory ty umiesciles... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
netgate Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 13:32 naciskasz "link to this page" i wtedy w pasku adresu masz nowy, swój adres zdjęcia. Netgater Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 09:58 super, aczkolwiek mojego osiedla jeszcze nie ma. Pole, pole łyse pole... Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 10:44 rembert napisał: > super, aczkolwiek mojego osiedla jeszcze nie ma. Pole, pole łyse pole... Oby nie był to rok 2010, bo to by wiele tłumaczyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 11:41 To nie może być 2010, bo nie widzę pomnika Pryczarda i świątyni Gooroo2. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 11:52 Bo wszystko zawisć ludzka zniszczyła - czego się spodziewałeś po naszej polskiej zawiści gorszej od bomby atomowej Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 13:16 Chm, chyba już o tym śpiewał Leady Punk. No chyba, że zdjęcia były robione zimą i wszystko jest zakryte śniegiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Ząbki widziane z satelity... 25.01.06, 13:31 jak to jest rok 2010, to budowle Dolcana przestaly istniec... hehehe bajkowe tez w gruzach... nareszcie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś