kopytko123456 22.09.08, 21:07 szukam przyszłych sąsiadów nowobudowanego bloku przy kopernika przez gor-pisow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gripen79 Re: szukam sasiadow gor-pis kopernika 30.10.08, 09:05 Witam. Niedawno podpisaliśmy tam, umowę więc pewnie będziemy sąsiadami:). Odpowiedz Link Zgłoś
iwet82 Re: szukam sasiadow gor-pis kopernika 22.12.08, 14:46 Witam Sąsiadów :) Również podpisałam umowę na mieszkanie. Do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gripen79 Re: szukam sasiadow gor-pis kopernika 23.12.08, 22:46 Na razie zbyt wiele Nas nie ma :)...ale prędzej czy później kolejni sąsiedzi się pojawią..Tymczasem zdrowych, wesołych, i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
artur1siwy Re: szukam sasiadow gor-pis kopernika 20.03.09, 18:07 witam sasiadow gor pis zabki mam zamiar podpisac umowe mozecie cos mi powiedziec na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.anita16 do kopytko123456 29.12.08, 16:36 W BDJ też szukałeś sąsiadów? Przenosisz się od nas?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka.zabek Re: do kopytko123456 01.01.09, 16:55 Korzystając z okazji, porszę mieszkańców kolejnego bloczyska w Ząbkach o sprzątanie po swoich psach. Obecnie tereny Kopernika/Andersena?Dzika są już tak zas...ne przez psy mieszkańców okolicznych nowytch bloków, że więcej ta nieszczęsna okolica juz nie zniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmela_nova Re: do kopytko123456 11.06.09, 11:56 ŚMIECI Z DOMKÓW JEDNORODZINNYCH pozostawionych pod każdym możliwym drzewku lub krzaczku już więcej ta nieszczęsna okolica nie zniesie. Chodzę z mężem często na spacery i to śmieci pozostawione przez "oszczędnych" właścicieli domków jednorodzinnych najbardziej rzucaj się w oczy a nie psie odchody. Odpowiedz Link Zgłoś
babymartyna Zanieczyszczona piaskownica 07.10.09, 14:43 Witam Sąsiadów z Kopernika 25 a zwłaszcza tych, którzy mają dzieci. Proszę o zwrócenie uwagi na to, jak dwa koty , jeden rudy a drugi brązowy załatwiają się w naszej piaskownicy. Koty należą do kogoś z bloku sąsiadującego bezpośrednio z naszym od strony placu zabaw. Nie mam nic przeciwko zwierzętom, tylko właścicielowi , który nie panuje nad tym, gdzie jego zwierzęta załatwiają potrzeby fizjologiczne. A swoją drogą jakie inteligentne! Nie robią w swojej tylko w cudzej. Nie dość, że plac byle jaki, to jeszcze dzieci bawią się w kocich odchodach. Odpowiedz Link Zgłoś