olivka-1 09.07.09, 11:38 dziń dobry mam 14 lat i bardzo chciałabym dorobić sobie w wakacje.może ktoś z Państwa ma pieska którego chętnie codziennie bym wyprowadzała na godzinny spacer,tak by mógł się wybiegać.Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolik_3 Re: wyprowadzę psa 09.07.09, 11:46 SUPER DZIECIAKI. Gratulue wam pomysłów.jednak są dobre i uczciwe dzieci.nie wszyscy ciągną od rodziców.naprawdę super.szkoda ze nie mogę pomóc ale trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzius76 Re: wyprowadzę psa 15.07.09, 17:27 Potrzebuje osoby do wyprowadzenia psa raz dziennie w godzinach 14-15. Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o wiadomość na gazetowego e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka-1 Re: wyprowadzę psa 06.08.09, 21:02 olivka-1 napisała: czy może jest ktoś chętny na moje ogłoszenie??? > dziń dobry > mam 14 lat i bardzo chciałabym dorobić sobie w wakacje.może ktoś z > Państwa ma pieska którego chętnie codziennie bym wyprowadzała na > godzinny spacer,tak by mógł się wybiegać.Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś