Dodaj do ulubionych

ksążka BLW

10.03.13, 17:19
hej, moja mala ma już 8 miesięcy ale dopiero teraz dotarłam do metody BLW, czy któraś z forumowiczek ma może książkę BLW na zbyciu (do sprzedania) albo w wersji pdf?
Obserwuj wątek
    • mrs.t Re: ksążka BLW 10.03.13, 23:43
      ksiazki nie ma w wersji pdf (przynajmniej mam nadzieje) zapraszamy na strone zaprzyjaźnionego wydawnictwa mamania i do zakupu, czesto maja promocje.

a moze rzeczywoscie jakas mama ma do odsprzedania!!
      • qlfonn Re: ksążka BLW 11.03.13, 09:40
        @mrs.t
        rzeczywiście, znalazłam super promocję na allegro 2 książki (poradnik + kucharska) za 50PLN smile
    • dagnyy5 Re: ksążka BLW 11.03.13, 09:36
      hej,
      ja mam do sprzedania kolejną część, "Bobas lubi wybór. Książka kucharska", o taka: www.mamania.pl/ksiazki/bobas-lubi-wybor-ksiazka-kucharska,35
      jest w idealnym stanie, wygląda właściwie jak nowa. mogę ją sprzedać za 25zł.
      • 86sylwia Re: ksążka BLW 12.09.13, 14:07
        A masz może jeszcze tę książkę kucharską na sprzedaż?
        • dagnyy5 Re: ksążka BLW 12.09.13, 14:48
          już nie, sprzedałam..
        • qqlfon Re: ksążka BLW 14.09.13, 22:28
          hej! ja mam do sprzedania ksiażkę BLW i książkę kucharską BLW. pls o kontakt pod sieluk.agata@gmail.com.

pozdrawiam smile
          • 86sylwia Re: ksążka BLW 19.09.13, 12:17
            Już wysłałam wiadomość smile
    • mamawojtka86 Re: ksążka BLW 26.09.13, 21:08
      a ja mam pytanie- warto kupić te książki? można sobie bez nich poradzić, czy jednak popełnia się wiele błędów?
      • wikasik Re: ksążka BLW 27.09.13, 06:47
        Moim zdaniem spokojnie mozna sobie poradzic bez ksiazki, kierujac sie intuicja poparta informacjami ze stron internetowych. Aczkolwiek w czym mi ksiazka pomogla - w przezwyciezeniu strachu i zrozumieniu, na czym polega zakrztuszenie, kiedy sie bac. Te tematy sa poruszane w internecie rowniez, ale mam wrazenie, ze w necie jakos bardziej entuzjastycznie jest metoda przedstawiana niz na chlodno. Wertowalam ksiazke pare razy nim zaczelismy cokolwiek dzialac. Potem juz w zasadzie do niej nie zagladalam.

Sama metoda jest tak intuicyjna i zdroworozsadkowa, ze trudno jeszcze sie czegos doszukiwac. Podstawowe zasady sa podane w zasadzie w kazdym serwisie piszacym o BLW, takze te o bezpieczenstwie - prostym siedzeniu, braku paniki przy zakrztuszeniu, pozostawieniu wyboru, nie pomaganiu dziecku, nie komentowaniu kazdego kesa.
      • dagnyy5 Re: ksążka BLW 27.09.13, 11:54
        według mnie warto kupić tę pierwszą. kucharską zamówiłam, przejrzałam dwa razy, i sprzedałam, spodziewałam super pomysłów i nie znalazłam. no i czuć, że pisana jest pod brytyjski rynek.
      • kluska77 Re: ksążka BLW 27.09.13, 21:17
        Mnie książka pomogła o tyle, że dzięki niej jakoś mi się to lepiej całościowo ułożyło w głowie. Bo i tak na początku musiałam słoikować z racji problemów małej z żuciem i przełykaniem(a raczej dławieniem). Aczkolwiek jest w niej trochę błędów (np. w jednym rozdziale krzyczy się, że nie wolno soli, bo szkodliwa, a w następnym poleca się masło orzechowe jako sos). Wydaje mi się, że można poradzić sobie i bez niej. Ale nie zaszkodzi, zawsze rozszerza horyzonty smile
    • a_buuuu Re: ksążka BLW 28.09.13, 20:28
      Ma ktoś jeszcze odsprzedać? Najchętniej obie bym kupiła.
      • mamawojtka86 Re: ksążka BLW 28.09.13, 20:42
        z tego co rozumiem, część pierwsza jest warta zakupienia, ja również chętna do odkupu gdyby ktoś miał

a może są jeszcze jakieś opinie?
        nie jestem nadal przekonana, czy jest mi niezbędna (choć warta) a mam parę pozycji na liście. Mały ma 6m i 1 tydzień, radzi sobie całkiem nieźle, dziś zjadł totalnie sam 2 pulpety z indyka, brukselkę, 4 fasolki żółte szparagowe, ziemniaka i pół żółtka na półtwardo. Aż mnie wmurowało, do tej pory raczej rozrzucał, rozgniatał i lizał, niewiele lądowało w buzi. A tu takie zaskoczenie.
      • qlfonn Re: ksążka BLW 28.09.13, 22:03
        JA MAM! pls o ctc na sieluk.agata@gmail.com
    • mamuska.kubuska Re: ksążka BLW 28.11.13, 20:54
      Mam ksiązke wraz z ksiązka kucharska, proszę o kontakt na emaila: asia_com@tlen.pl
    • cedeska Re: ksążka BLW 08.01.14, 21:01
      Na stronie wydawnictwa jest teraz wyprzedaż ksiazek z uszkodzeniami: www.mamania.pl
      W outlecie Bobas lubi wybor jest za 17,45. Sa tez inne -50%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka