24.10.10, 12:31
na wakacje wszyscy moi podopieczni :D
no prawie wszyscy, koty zostały ;). mam zamiar duuużo zrobić w domu i w ogrodzie ;D, odżywiać się niezdrowo, oglądać filmy, chodzić późno spać, równie późno wstawać :)
CALE 10 DNI :D
jak ktoś ma ochotę dołączyć - ZAPRASZAM :)
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: wyjechali 24.10.10, 15:53
      Ale masz faaaajnie. Zazdraszczam. Moje starsze dziecko niby się wyprowadziło, a teraz w weekendy zwalają się w ilościach hurtowych :) A człek już wygodny się zrobił i odzwyczaił się też :) Pomarudziłam, ale tak naprawdę to cieszę się, że im się chce do mnie przyjeżdżać. Pozdrawiam.
      • lellapolella Re: wyjechali 24.10.10, 16:15
        chyba jednak nie zazdroszczę... okropnie nie lubię się rozstawać z chłopem, wstyd się przyznać, ale po tylu latach wciąż nie mam dość:D
        Dorkasz, rozumiem Twoje rozdarcie, przeżywam coś podobnego. Człowiek się rozgości na włościach a ONI wracają:)
        • leloop Re: wyjechali 24.10.10, 16:32
          moje dzieciaki są jeszcze w wieku grubo przedpoborowym, byłam z nimi już w tym roku na wakacjach dwukrotnie, ojcu też się coś od życia należy nie ? ;) a poza tym to ja jestem stary, niereformowalny wilk-samotnik :)
          mój nie miał w tym roku wakacji wiec to byl doskonały moment, zeby wziąć młode i pojechać w kierunku słońca, właśnie są w drodze do Barcelony :) a ja sobie pojadę kiedyś z ulubioną przyjaciółką, bo nam się we dwie najlepiej zwiedza :)
          • dorkasz1 Re: wyjechali 24.10.10, 21:27
            Lella, wstyd się przyznać, ale ja też nie lubię się rozstawać z moim M. A minęło w tym roku 13 lat- po raz drugi :) :) :) Co roku obiecuję sobie, że w tym roku, to babskie wakacje i... nic. Uzależnienie cy cuś? ;)
            A dzieckowe najazdy lubię. Szczególnie w porze posezonowo-ogrodowej, bo mam wtedy czas żeby ich rozpieszczać :)
            • newill6 Re: wyjechali 25.10.10, 08:32
              Leloop- widzę tęsknote za mlodością :)))))))
              za pozno dałas znać,ja na pewno Cie nie odwiedzę,rower juz schowalem na zimę.....:)
    • yoma Re: wyjechali 25.10.10, 11:07
      > jak ktoś ma ochotę dołączyć - ZAPRASZAM :)

No to po to się pozbyłaś podopiecznych, żeby najazd kum przeżywać? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka