leloop 07.02.11, 14:52 witaj na forumnie, parę slow o sobie poprosimy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: klaban0303 07.02.11, 15:04 Było napisać, żeby przed wpustem dal głos. A czyjawygladamjakspam to co to był za wynalazek? :) Odpowiedz Link
leloop Re: klaban0303 07.02.11, 21:54 A czyjawygladamjakspam to co to był za wynalazek? :) to byłam ja, jak mi tożsamość ukradli ;) ale tez nie działało bo to nagle mój IP był trefny dla Gazety :} Odpowiedz Link
klaban0303 Re: klaban0303 07.02.11, 20:37 Witam na forum:) jestem początkującą ogrodniczką, wysiewam z nasionek roślinki egzotyczne i w zasadzie ostatnio nawet pomidory:) mam w kolekcji strelitzie białą, paulownię puszystą, plumerię, adenium, bananowca, lotosy - wszystko wysiane z nasion :) Jak wspomialam wczesniej właśnie na oknie rosną mi pomidorki odmiana hiszpańska, a w woreczku moczą się nasionka tańczącej roślinki - aturi :) Pozdrawiam wszystkich ogrodników :) Odpowiedz Link
leloop Re: klaban0303 07.02.11, 21:23 milo Cie "widzieć" :) zrobiliśmy takie "przesłuchanie" bo czasem wpada tu ktoś kto się zapisze i potem przepada jak kamień w wodę a Ciebie nie znaleźliśmy na żadnym innym forum. jeżeli odpowiada Ci plotkarsko-luzacka formula to czuj się jak u siebie :) jakby nie było to pomidor tez egzotyczny owoc ;) Odpowiedz Link