16.12.11, 12:19
Moje propozycje bombek:)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/gf/fj/bbtg/Utihaw7JbgjLPwA9PB.jpg

Duża 25cm:)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/gf/fj/bbtg/kVBRf0CLkKiQEBZFWB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/gf/fj/bbtg/awx7QGdRHKaisb3a1B.jpg
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Bombowo:) 16.12.11, 13:58
      podziwiam kawal dobrej roboty :)
      ale szczerze, nie w moim typie :}
      • lellapolella Re: Bombowo:) 16.12.11, 14:35
        Asta, jesteś niesamowita:))
        • hesperia1 Re: Bombowo:) 16.12.11, 15:24
          Bardzo patriotyczne...albo mikołajowe;)
          • se_nka0 Re: Bombowo:) 16.12.11, 17:56
            Bardzo starannie wykonane. I efektowne.
            • dorkasz1 Re: Bombowo:) 16.12.11, 18:48
              A ze mnie chyba jest kawał lenia... Nie miałabym cierpliwości do takiej roboty. Podziwiam. Ale mam wytłumaczenie, że mam koty. Bo im na pewno by się bardzo spodobało demontowanie takiej bombki. Myślę, że byłyby zachwycone :)))
              • leloop Re: Bombowo:) 17.12.11, 08:59
                no pewnie, najlepiej na koty zwalić ;P
                ja robię czasem na drutach (tak, jak jaskółka ), Jogurt i Rikiki dostają kwadratowych oczu na widok kłębków ale się nie poddaje ;D
                • dorkasz1 Re: Bombowo:) 17.12.11, 10:23
                  Ja dzisiaj uszki lepię :) Chmury gnają po niebie jak w jakimś wyścigu.
                  • leloop Re: Bombowo:) 17.12.11, 11:27
                    polep dla mnie przy okazji ;)
                    no jak nic, te chmury to od nas :)
                    u nas wczoraj nie było tez prądu od północy do popołudnia w niektórych rejonach Bretanii. nam urwało do reszty gałąź, która już się naderwała w poniedziałek a sąsiadom powaliło z 5 drzew. somsiadce wyrwało pergole, na szczęście nie wpergolila się w okno 6x9 ;)
                    • lellapolella Re: Bombowo:) 17.12.11, 11:46
                      a ja już mam uszka:) i krokiety z kapustą i grzybami... i bigos:)
                      • dorkasz1 Re: Bombowo:) 17.12.11, 15:39
                        Ja też mam uszka :) Szybko nam poszło. Co trzy kobiety, to nie jedna :)
                        • yoma Re: Bombowo:) 19.12.11, 20:53
                          Mam sljedzi
                      • leloop Re: Bombowo:) 19.12.11, 21:10
                        a ja mam mak do ugotowania (10.65 ojro za kilogram) i dwa kłęby jemioły przed domem do zawieszenia w domu :)
                        • yoma Re: Bombowo:) 19.12.11, 21:34
                          Chojary mam i prezenty pod nimi :)
                          • lellapolella Re: Bombowo:) 19.12.11, 23:14
                            u nas skupują jemiołę i chyba już nic nie dorwę. Jutro idę z Zośkiem na wielką górę na której rośnie wielka brzoza z wielka jemiołą, może bractwo tam jeszcze nie dotarło;)
                          • leloop Re: Bombowo:) 20.12.11, 00:02
                            u mnie chuinka na dworze, bo z korzeniami i idzie zaraz do ziemi. w domu gałęzie + niemioła. obzdupki dopiero 24.
                            • yoma Re: Bombowo:) 20.12.11, 13:14
                              Mam umyte okna w kuchni i w salonie. Wiecie, co to u mnie znaczy umyć okna...

Już dawno miałam umyć, ale myślę sobie, oj tam, na święta się umyje. No to mam.

Bo dowcip polega na tym, że one są nie tyle brudne brudne, co zarośnięte kamieniem. Odkamieniaczem myję...
                              • leloop Re: Bombowo:) 20.12.11, 13:30
                                octem
                                • yoma Re: Bombowo:) 20.12.11, 14:12
                                  Musiałabym specjalnie kupować, a odkamieniacz mam. Mam też wino stołowe, może być? :)
                                  • leloop Re: Bombowo:) 20.12.11, 14:41
                                    kupuj odwrotnie, ocet zamiast odkamieniacza (taniej i zdrowiej ;) ) jak masz kwasiora to purkłapa ;)
                                    • yoma Re: Bombowo:) 20.12.11, 14:48
                                      Czerwone, będę miała szyby jak po teksańskiej masakrze :) Tak źle nie jest, sikacz bo sikacz, ale kwasior nie. Śmy se kupili taki miły pięciolitrowy baniaczek...

Odkamieniacza używam czasem od wielkiego dzwonu, a octu właściwie wcale, więc per saldo odkamieniacz mi się bardziej opłaca :P
                                      • leloop Re: Bombowo:) 20.12.11, 14:52
                                        a gżypki to z czym robisz ?
                                        • yoma Re: Bombowo:) 20.12.11, 14:59
                                          No i otóż, właściwie wcale. W tym roku gżypków nie było i nie mam w domu octu, a nawet gdyby były, toby wyszedł do gżypków i też bym nie miała :)

Mam ryżowego jakieś śladowe ilości... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka