lellapolella 18.03.12, 11:09 powinno byc teraz widać czy nie? szukałam dziś dla Yomy i ani śladu a w styczniu była masa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia_noga Re: a takie kocanki piaskowe 18.03.12, 16:56 O ile pamiętaM z czasów zamieszkiwania w zach-pom, kocanki wyłażą później, ale z nosem przy ziemi to może coś wywąchasz, gdy pamiętasz z jesieni miejsca. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: a takie kocanki piaskowe 18.03.12, 18:41 Trzeba dać im trochę czasu. To normalne, że liście bylin ładne w środku zimy marnieją pod jej koniec. Trzeba cierpliwie poczekać na nowe. Odpowiedz Link
lellapolella Re: a takie kocanki piaskowe 18.03.12, 19:19 to dobrze, bo już myslałam, że coś mi się z oczami porobiło gorzej niż jest;) Przy okazji znalazłam tam na łące dwie podejrzane róże, jedna wygląda jak gęstokolczasta ale skąd, jak? Trzeba czekać aż zakwitnie. Odpowiedz Link
yoma Re: a takie kocanki piaskowe 19.03.12, 09:28 A ja szukałam w sobotę czochów i dupadupa, myślę sobie, myszy zjadły, czy co? W niedzielę patrzę, a są. Czochy, nie myszy :) Czy tulipany mogą się rozłazić przez nasiona? Odpowiedz Link