Dodaj do ulubionych

Szalałam w biedronce

31.03.12, 10:49
Nosz kurna gdzie się nie obejrzę tam kuszą. Wiecie co w biedronce są piękne i zdrowe bylinki za bagatela 2,29 za 3 sztuki w opakowaniu. Bynajmiej ładnie wyglądają, bo widać, że puszczają i żyją. Jest tego masa i duży wybór.
Kpiłam:
Mydlnicę bazyliowatą 2 opakowania po 3 sztuki
Słoneczniczek szorstki 1 opakowanie (3 sztuki)
Tojada mocnego 1 opakowanie (3 sztuki)
Kiatrę kłosową różową 1 opakowanie (3 sztuki)
Liatrę kłosową białą 1 opakowanie (3 sztuki)

Za takie zakupy zapłaciłam niecałe 14 zeta:)

Były łubiny różne kolory, miechunki rozdęte, gipsówki, floxy, dziwaczki, mikołajki alpejskie i wiele, wiele innych.
Były też krzewy owocowe za niecałe 5 zeta.
)
Obserwuj wątek
    • lampka_witoszowska Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 11:12
      no to polecę, nie zdzierżę
      dzięki!

malwy biedronkowe się puściły, poza jedną jeszcze słabiutką (malusia była) i jedną wyżartą przez smarkatą kudłatą prosto z ziemi
      • lellapolella Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 12:05
        kupowałam w "Biedronie" chyba dwa lata temu i było śmiesznie: nabyłam chyba z siedem różnych, wyszły mi obie liatry, bodziszek a reszta okazała się samymi przywrotnikami;) Ale rosną ładnie.
        • asta6265 Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 12:43
          Lella nie strasz, aż odpakowałam żeby zobaczyć. Na szczęście sadzonki różne, mam nadzieję, że będzie ok:)
          • asta6265 Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 12:44
            Lampka malwy też są różne odmiany.
            • lampka_witoszowska Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 12:53
              to sobie kupię, jak jeszcze będą! zawsze ktoś skorzysta! albo my, bo będzie ładnie, albo kundelka się nażre
              ;)
              • se_nka0 Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 13:16
                Asta, zadziałałaś jak szczupak w stawie :) Też poleciałam i kupiłam. Gipsówkę, może tym razem się zadomowi na działce.
                • lampka_witoszowska Re: Szalałam w biedronce 01.04.12, 21:13
                  nie, to normalnie się w głowie nei mieści, w mojej Biedronie tylko niedobitki sprzed tygodnia - dwie porzeczki czerwone, jedna jeżynka i jedna malina
                  i kilka pudełek z sadzonkami czegoś
                  u nas sezon zakończyli cyco
                  • se_nka0 Re: Szalałam w biedronce 10.04.12, 09:28
                    Asta - wsadziłaś już te biedronkowe nabytki? Czy czekasz, aż jak będzie cieplej?
    • leloop Re: Szalałam w biedronce 31.03.12, 14:37
      a u nas w LIDLu zestawy kolorystyczne, po 6. żółte, różowe, białe i fioletowe :)
      • yoma Re: Szalałam w biedronce 01.04.12, 17:35
        A ja znalazłam nowego ogrodnika :)
        • horpyna4 Re: Szalałam w biedronce 01.04.12, 18:00
          No to zdradź, gdzie.
          • yoma Re: Szalałam w biedronce 01.04.12, 18:08
            W Miedzeszynie. Ale coś bliżej powiem przy następnej okazji, bośmy się spieszyli, a i białe łajno z nieba leciało i nastroju do zwiedzania nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka