Dodaj do ulubionych

ACH, CO ZA RADOŚĆ !!!

08.04.13, 11:05
wyszłam w piżamie do ogrodu, słońce właśnie zaczęło się przebijać z gęstej mgły, jak zaświeciło to ech, a po niebie mkną z zachodu chmury i żadnego lodowatego powiewu w plecy :))))
Obserwuj wątek
    • yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:06
      Zrzucaj piżamę!

A w maju, powiadam wam, będzie tak ciepło, że będziemy w klapkach latać po śniegu :)
      • hesperia1 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:40
        U nas rano -10,ale słońce świeci cudnie i nawet czuć ze wiosna się zbliża:)
        • asta6265 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:42
          Leloop nie dobijaj mnie. U nas dziś o 7,30 zaczął padać śnieg dużymi gęstymi płatkami:(
          • leloop Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:47
            U nas dziś o 7,30 zaczął padać śnieg dużymi gęstymi pł
            > atkami:(

Asta to ostatni, od jutra zapowiadają u nas silne wiatry, doleci i do Was :)
            • yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 12:06
              Accu w końcu kwietnia widzi przymrozki, żeby nam nie było smutno :P
              • asta6265 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 13:10
                Kurna dupa no masakra jakaś:(
                • lellapolella Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:08
                  Przymrozki mają prawo być do maja, reszta niech spada. Rano padał śnieg, teraz lampeczka:)Byłam w mieście, szukałam kartonów, bo muszę słać paczki a tu g... Ludziska wszystko wybierają na pniu, do palenia w piecach. I co ja pocznę?
                  • bei Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:12
                    Odwiiiiiiiiiiiiiiiiiiilżżż :):)

I ta lampa żółta na niebie!

A gory sniegu siedzą udając, ze nie wiedzą o co wiośnie chodzi....
                  • yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:28
                    KArtony by się znalazły, tylko jak ci podesłać?
                    • se_nka0 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:46
                      Skoro Leloop w piżamie, to i my niedługo tak będziemy latać. Dziś - niestety - wygrały krety. Nie sądziłam, że jeszcze tyle śniegu leży na działce. Woda w rowach zamarznięta. Kretowiska zamarznięte. No dobra, niech mają krety jeszcze chwilę radochy. Ulepiłam bałwana, narwałam bazi, nakarmiłam działkowego kota. Trzeba czekać. Na osiedlu cieplej chyba, prawie cały śnieg znikł.
                    • lellapolella Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 15:23
                      KArtony by się znalazły, tylko jak ci podesłać?
                      na niedzielę potrzebuję, może wiosna ruszy i coś w miejscowym sklepie wysępię.
                      Może z odzysku się da, z tych, co przyjdą w tym tygodniu?

• yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 15:49
                        No to czekaj, to jakby jutro wysłać, to do piątku by doszły, tylko to strasznie nieporęczna paka byłaby. Jak duże mają być, przede wszystkim?
                        • lellapolella Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 16:07
                          nie wysyłaj, Yoma, szkoda pustych przebiegów robić:) Chłop obiecał, że popyta w robocie, oni ostatnio na wsi dary unijne dostali w kartonach a świetlica ma węgiel:)
                          Dzięki za chęci:)
                          • yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 16:15
                            Oki, jakby co, to do usług :) A z ciekawości, CO wysyłasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka