leloop 08.04.13, 11:05 wyszłam w piżamie do ogrodu, słońce właśnie zaczęło się przebijać z gęstej mgły, jak zaświeciło to ech, a po niebie mkną z zachodu chmury i żadnego lodowatego powiewu w plecy :)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:06 Zrzucaj piżamę! A w maju, powiadam wam, będzie tak ciepło, że będziemy w klapkach latać po śniegu :) Odpowiedz Link
hesperia1 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:40 U nas rano -10,ale słońce świeci cudnie i nawet czuć ze wiosna się zbliża:) Odpowiedz Link
asta6265 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:42 Leloop nie dobijaj mnie. U nas dziś o 7,30 zaczął padać śnieg dużymi gęstymi płatkami:( Odpowiedz Link
leloop Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 11:47 U nas dziś o 7,30 zaczął padać śnieg dużymi gęstymi pł > atkami:( Asta to ostatni, od jutra zapowiadają u nas silne wiatry, doleci i do Was :) Odpowiedz Link
yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 12:06 Accu w końcu kwietnia widzi przymrozki, żeby nam nie było smutno :P Odpowiedz Link
lellapolella Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:08 Przymrozki mają prawo być do maja, reszta niech spada. Rano padał śnieg, teraz lampeczka:)Byłam w mieście, szukałam kartonów, bo muszę słać paczki a tu g... Ludziska wszystko wybierają na pniu, do palenia w piecach. I co ja pocznę? Odpowiedz Link
bei Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:12 Odwiiiiiiiiiiiiiiiiiiilżżż :):) I ta lampa żółta na niebie! A gory sniegu siedzą udając, ze nie wiedzą o co wiośnie chodzi.... Odpowiedz Link
yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:28 KArtony by się znalazły, tylko jak ci podesłać? Odpowiedz Link
se_nka0 Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 14:46 Skoro Leloop w piżamie, to i my niedługo tak będziemy latać. Dziś - niestety - wygrały krety. Nie sądziłam, że jeszcze tyle śniegu leży na działce. Woda w rowach zamarznięta. Kretowiska zamarznięte. No dobra, niech mają krety jeszcze chwilę radochy. Ulepiłam bałwana, narwałam bazi, nakarmiłam działkowego kota. Trzeba czekać. Na osiedlu cieplej chyba, prawie cały śnieg znikł. Odpowiedz Link
lellapolella Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 15:23 KArtony by się znalazły, tylko jak ci podesłać? na niedzielę potrzebuję, może wiosna ruszy i coś w miejscowym sklepie wysępię. Może z odzysku się da, z tych, co przyjdą w tym tygodniu? Odpowiedz Link
yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 15:49 No to czekaj, to jakby jutro wysłać, to do piątku by doszły, tylko to strasznie nieporęczna paka byłaby. Jak duże mają być, przede wszystkim? Odpowiedz Link
lellapolella Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 16:07 nie wysyłaj, Yoma, szkoda pustych przebiegów robić:) Chłop obiecał, że popyta w robocie, oni ostatnio na wsi dary unijne dostali w kartonach a świetlica ma węgiel:) Dzięki za chęci:) Odpowiedz Link
yoma Re: ACH, CO ZA RADOŚĆ !!! 08.04.13, 16:15 Oki, jakby co, to do usług :) A z ciekawości, CO wysyłasz? Odpowiedz Link