ebab 11.10.04, 21:54 Moja homeopata pediatra przepisała moim dziewczynom Dolicocin , zapomniałam jak się nazywa Dolivaxil , czy te leki czymś się różnią ? Czy któryś jest lepszy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga72 Re: Dolicocin a Dolivaxil , jaka różnica? 11.10.04, 22:30 zajrzyj na stronę Dolisosa w opis leków a przeczytasz różnicę. dolivaxil to szczepionka a dolicoccil podaje się w momencie wystąpienia objawów przeziębienia. Odpowiedz Link
ebab Re: Dolicocin a Dolivaxil , jaka różnica? 12.10.04, 16:29 nie mogę znaleźć tej strony .... mogę prosic o adres ? Odpowiedz Link
beba2 Re: Dolicocin a Dolivaxil , jaka różnica? 12.10.04, 16:35 www.dolisos.pl/OpisLekow.html?id=dolivaxil Odpowiedz Link
beba2 Re: Dolicocin a Dolivaxil , jaka różnica? 12.10.04, 16:37 I tu: www.dolisos.pl/Aktualnosci.html?akt=homeodozer Odpowiedz Link
homeoadmin To dla Nas zaszczyt ! 12.10.04, 21:36 Ohh, naprawdę nie ma za co ! Cała Rada Administracyjna bardzo cieszy się z powodu, iż ludzie przychodzą na to Forum i proszą o pomoc w wątpliwościach. Cieszymy się również, iż na Forum istnieją ludzie dobrego serca jak m.in: astria1, awinn, akownik, adhom, very_martini, beba2, brunetkaa, fibra, patchwork, tomek.toms, goga, agnes_mariea (kolejność przypadkowa) i masę innych niewymienionych, którzy przekazują swoją, niewątpliwie dużą wiedzę. Naprawdę mamy przyjemność to robić, a podziękowania są dla Nas motywacją do dalszej, miejmy nadzieje, jak najbardziej owocnej pracy ! Pozdrowienia i życzymy zdrowia które w dzisiejszych czasach jest tak ważne ! Rada Administracyjna i Eksperci Forum "Homeopatia" Odpowiedz Link