0golone_jajka 31.07.05, 11:42 Ciągle tylko o islamie gadają. Żadne inne tematy nie chwytają. Chyba trzeba będzie islamocenzurę wprowadzić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom1111 Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 11:55 trudno się przerzucić z islamu na dziwki Odpowiedz Link
bartosz_kania Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 12:22 przynajmniej jedno z dwojga daje jekąś przyjemność ja bym nie miał problemu z wyborem Odpowiedz Link
bartosz_kania Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 12:34 ciekawe jaką przyjemność znajdujesz w islamie???? modlitwę 5 razy dziennie czy wysadzanie się w powietrze w autobusie? Odpowiedz Link
mr_pope Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 13:24 A Ty jaką przyjemność znajdujesz w dziwkach? HIV czy kiłę? Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 14:50 4 żony w realu i hurysy w raju Odpowiedz Link
tom1111 Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 20:52 no i nie trzeba im płacić , jak paniom lekkich obyczjów Odpowiedz Link
svistak Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 21:55 tom1111 napisał: > no i nie trzeba im płacić , jak paniom lekkich obyczjów nooo hurysom rzeczywiscie - nie, ale te cztery zony to straaaaaaasznie duuuuzo kosztuja (na co dzien i od swieta)...do tego taka ilosc dzieci... was nie stac,panowie,chyba ze macie jakies male pole naftowe ))) s. Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Ale na katoforum burza! 01.08.05, 12:58 żony do roboty wysłyłasz a sam kasę tylko liczysz Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 14:51 Ale zawsze można temat hurys podrążyć Odpowiedz Link
ateistazwyboru Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 22:16 Cholera, a ja nie moge się doprosić by tam wejść. Nie wiecie czy trzeba spełnić jakieś warunki by się tam dostać? Bo proszę odamina od kilku tygodni (zresztą rzadko bywam na sieci) i nie mam żadnej odpowiedzi. Nawet odmownej. Odpowiedz Link
herbarium Re: Ale na katoforum burza! 31.07.05, 22:19 Jeśli to zgłoszenie automatyczne - to napisz do adminki bezpośrednio, najlepiej dodaj, dlaczego. Odpowiedz Link
bartosz_kania Re: Ale na katoforum burza! 01.08.05, 09:55 Z taaaakim nickiem???? Chyba gość ma złudzenia, że się dostanie ) Odpowiedz Link
ateistazwyboru Re: Ale na katoforum burza! 01.08.05, 11:22 Wysłałem prośbę do moderatora. Zobaczymy. A co jest z moim nickiem nie tak? Odpowiedz Link
ac78f92aa421c5e2b9 Re: Ale na katoforum burza! 01.08.05, 12:43 ateistazwyboru napisał: > Wysłałem prośbę do moderatora. Zobaczymy. A co jest z moim nickiem nie tak? Jest za długi! Tak długie wyrazy sprawiają katolikom problem! Bob. Odpowiedz Link
hiperrealizm dupku 01.08.05, 15:36 tam my na noże idziemy.... A jeśli chodzi o adorację wzajemną to się na forum jajca od ateistów wiele mozna nauczyć Odpowiedz Link
dupekzoledny Re: dupku 01.08.05, 18:20 przedewszystkim samo hasło forum zamknietego mówi że pacjent-kierowb=nik dobiera se skład. na ten przykłąd czy przyjeli by tam mnie? Odpowiedz Link
lpr_rasta mnie te nie przyjeli 03.08.05, 17:12 na katoforum.... he he innowierca jestem. blessed love. -------------- LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety! www.rasta-liga.prv.pl strona z mp3jkami i sznurkami do nich! Odpowiedz Link
nauma Re: Ale na katoforum burza! 02.08.05, 15:54 Może moderatorkę wcięło (to odnośnie przyjęć). Poza tym bez przesady, zwłaszcza, jak mawia Dupek Z., z przykładowym sraniem na "kartofle". Grzecznie nadmieniam, bez chamstwa (co jak co, ale na KR przynajmniej nie ma przekleństw, które wystarczająco dojadły mi w realu), że na KR są ateiści, agnostycy i innowiercy, a nie tylko "kartofle", a więc nie ma mowy o kółku wzajemnej adoracji, zaś dyskusje są czasami PIEKIELNIE gwałtowne. Ja sam jestem "bezbożnym niewierzącym", który nie zetknął się nawet z chrztem, i na KR dobrze mi się żyje. Może dlatego, że tam jest wyższy poziom, język czystszy i praktycznie w każdym temacie nawija kilka osób o ODMIENNYCH poglądach? Trochę luzu, ludzie. Aaa, Ogolony, nie wrzucaj mnie, Stephena czy jeszcze paru osób do worka pt "KATOFORUM", bo mi gul skacze Odpowiedz Link
niceman1986 Re: Ale na katoforum burza! 02.08.05, 19:18 tak dla wiadomości Oko nie ma, wyjechała i w sierpniu ciężko będzie ją złapać, więc trochę cierpliwości!! przecież nie będzie siedzieć na kompie 24/h Jeśli nie umiecie tego uszanować to wasz problem!! SĄ WAKACJE!!!!! Odpowiedz Link