rysa9 24.05.05, 11:31 Szukam gospodarstw agroturystycznych, w których gospodyni przygotowuje wegetariańskie albo przynajmniej bezmięsne potrawy. Czy ktoś zna takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iusteena Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 24.05.05, 18:05 widziałam w sieci ładną stronę gospodarstwa w Sopatowcu. Poszukaj, może znajdziesz... mieli też stodołę do cwiczenia jogi i w ogóle full wypas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alzoch Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 25.05.05, 00:22 Jak ją znajdziesz,to podziel się tą informacją,proszę:).Ola Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 11.09.05, 18:59 vege.spinacz.pl/str.php?dz=41#884 < Odpowiedz Link Zgłoś
rosanne Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 25.05.05, 09:02 "Swystowy Sad" Beskid Niski Ropki 10 38- 310 Wysowa www.ropki.com.pl Posiłki tylko wegetariańskie - bardzo smaczne. A miejsce rewelacyjne... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagapie Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 25.05.05, 10:49 Gospodarstwo Ekoturystyczne Kazmiera Łatka, 33-342 Barcice, Barcice Dolne 8, tel. (18) 44 616 03, www.ekolatka.iaw.pl Beskid Sądecki Odpowiedz Link Zgłoś
rysa9 Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 29.05.05, 21:59 To ja też dodam. W Górach Świętokrzyskich: www.czarownice.agrowczasy.com/wiaczka98.htm Gospodarze przesympatyczni. Kuchnia smaczna, lekka i obfita. A na wakacje szukam czegoś na Mazurach. Może ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajn Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 10.06.05, 14:04 Robie im reklame, niech tam, moze sie przyda komus: MAZURY www.agrowypoczynek.pl/agroturystyka,oferta,323.html noclegi.e-nocleg.pl/ciche67/ ALBO www.ciche.e-mazury.com.pl/ www.agrowypoczynek.pl/agroturystyka,oferta,256.html www.agroturystyka.pl/index.php?inc=kwatera&id=773 - Biebrza INNE www.wakacje.agro.pl/ekofarm/oferta.htm www.alpinizm.com.pl/agroturystyka.htm www.jp.trz.pl/yoga/index.php www.bieszczady.podkarpackie.pl/hanczyk-weremien/index.php www.eceat.pl/oferty/index.php?option=pokaz&oferta=616 www.psa.org.pl/kwatery_2003/kwatera_grabowski.html Odpowiedz Link Zgłoś
rysa9 do Kasiajn 19.06.05, 23:11 Kasiajn, a czy Ty byłaś w którymś z tych gospodarstw? Odpowiedz Link Zgłoś
kromalina Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 12.06.05, 17:13 Byłam kilkanaście razy - jest extra :) :) :) Ekoturystyka - Z. J. Plackowscy Adres: Kwatera agroturystyczna, Gospodarstwo ekoturystyczne Zofia i Jordan Plackowscy 34 - 120 Andrychów Inwałd Osiedle Górki 20 Telefon: (033) 873 65 31 tel.kom: 0502 250 359 Województwo: małopolskie Region: górski(Karpaty) E-mail: plackowscy@op.pl Okres dostępności: całoroczny Ilość miejsc: 24 Cennik: min 20 zł, max 40 zł śniadanie: 5-12 zł obiadokolacja: 12-25 zł kolacja: 5-12 zł Nocleg: 20 - 45zł (w zależności od standardu pokoju oraz terminu w sezonie). Przy dłuższych pobytach możliwa negocjacja ceny. Prosimy o kontakt przed przyjazdem celem rezerwacji noclegów. Istnieje możliwość samodzielnego przygotowywania posiłków, także z naszych ekologicznych produktów w aneksie kuchennym przygotowanym dla Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 20.06.05, 10:45 W przewodniku po gospodarstwach agroturystycznych pascala zawsze jest taka informacja. A informacje wydają się dość aktualne (podczas moich wakacji w takim miejscu spotkałam się osobiście z aktualizacją danych;)) Odpowiedz Link Zgłoś
spulka nie polecam 02.08.05, 22:47 www.ciche.pl Pojechaliśmy tam, bo w ofercie było (i nadal jest) napisane, że prowadzą kuchnię tradycyjną, wegetariańską i dietetyczną. Ja jestem wegetarianką a moje dziecko nie powinno spożywać cukrów i nabiału. Upewniłam się telefonicznie, czy możemy liczyć na odpowiednią dietę a ponieważ zostałam zapewniona, że tak pojechaliśmy. Gdy dojechaliśmy na miejsce (koło 15.00) gospodarzy nie było a co za tym idzie żaden posiłek na nas nie czekał. Na kolację była jajecznica, pomidory, chleb i masło (przyznam, że widziałam bogatsze posiłki za tę cenę). Na śniadanie zaś dostaliśmy chleb, ogórki, masło, marmoladę i coś. To "coś" było koloru żółtego, miało smak i konsystencję starego rozdrobnionego sera twarogowego, zostało wymieszane ze szczypiorkiem i... było słodkie(!). Przypominam, że dziecko miało nie dostawać posiłków zawierających cukier. Na obiad otrzymaliśmy telefon od gospdarzy, że nie przyjadą na czas i mamy sobie gdzieś zorganizować posiłek. Bardzo szybko pożegnaliśmy miłych ale nie do końca uczciwych gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pippie Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 31.08.05, 01:56 Gospodarstwo Agroturystyczne "Pieńki" właściciel: Stanisław Jaworski, wegetarianin adres: 16-050 MICHAŁOWO Pieńki 62 woj. podlaskie telefon: 605044114 telefon/fax: (85)7179988 e-mail: pienki@tlen.pl dojazd: dojazd PKS-em z Białegostoku (35 km) do dyspozycji gości: • 10 koni i 5 kuców • nocleg i wyżywienie (wegetariańskie lub tradycyjne) • ujeżdżalnia otwarta • ujeżdżalnia kryta • jazdy w teren • pensjonat dla koni • hipoterapia • sportowy trening koni • sportowy trening jeźdźcow Odpowiedz Link Zgłoś
tosiekmosiek Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 01.09.05, 13:22 Niedaleko Torunia - Nowy Młyn koło Golubia Dobrzynia. Gospodarstwo Grażyny i Sławka Ziółkowskich. Atest Ekolandu - zdrowa żywność. Sławek - rolnik - naturoterapeuta. Grażyna - lekarz pediatra - gospodyni. Byłem u nich jako pomocnik-wolontariusz. Jest dobrze, jak dla mnie mogło by być lepiej ale to moje prywatne zdanie. Jak chcesz do nich nr telefonu to Ci podam. Odpowiedz Link Zgłoś
akk12 Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 01.09.05, 13:55 Witam-sprawdzone-rok po roku. Bardzo sympatycznie,wszystko OK www.jp.trz.pl/pokoje.php (moja corka lat 5 byla zachwycona-bo miala sie z kim bawic ;-)) pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
tosiekmosiek Re: Gosp. agrotur. z dietą wege - szukam pracy 04.09.05, 16:52 Jeżeli wiesz, znasz to pomóż, proszę. Napisz gdzie mogę takie znaleźć. Najchętniej w Czechach lub ciepłych krainach - np w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
l.michalina Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 07.08.18, 09:01 Ośrodek wypoczynkowy Przystań w Grzybowie (koło Kołobrzegu) . Kuchnia wegetariańska lub wegańska Odpowiedz Link Zgłoś
bmsien Re: Gospodarstwa agroturystyczne z dietą wegetari 03.09.18, 19:04 www.domnawschodzie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś