gosia0674 22.01.06, 00:06 po przeczytaniu waszych opini o wózku Cart firmy ANMART chyba wyleczyłam sie z niego,teraz znalazłam firme Dymex ,prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Dymex -wóżek głęboko spacerowy na pasach 26.01.06, 12:07 mam taki wózek, uzywam go juz prawie rok, bardzo jestem z niego zadowolona, dobrze sie prowadzi w kazdym terenie, ma wg mnie tylko jedna wade ( chyba, ze producent to juz zmnienił ) - głośno składajaca i otwierajaca sie budka; mimo to polecam, gdybym miala kupic teraz wozek i tak kupilabym ten sam - teraz wozki na paskach sa rzadko spotykane a ja uwazam, ze paski na naszych poskich drogach i chodnikach sa najlepszym sposobem amortyzacji; jesli chcesz jeszcze cos wiedziec, to czekam na pytania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: Dymex -wóżek głęboko spacerowy na pasach 26.01.06, 12:29 A ile waży i jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Dymex -wóżek głęboko spacerowy na pasach 27.01.06, 13:41 ile waży, to nie wiem; lekki nie jest, ale do bagażnika samochodowego daję rade go wrzucić sama; co do ceny, to też niestety dokładnie nie wiem, bo nie płaciłam osobiście za niego, ale coś około 700zl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0674 Re: Dymex -wóżek głęboko spacerowy na pasach 26.01.06, 22:29 dymex.com.pl/polska/1.htm tu jest link do producenta,cen niestety niema,i wagi też Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0674 Re: Dymex -wóżek głęboko spacerowy na pasach 27.02.06, 23:14 Dziewczyny jesli dalej kogos interesuje ten wózek to donosze że : "Wózek głęboko-spacerowy z nosidłem i dostawką, torbą, przekładaną rączką z regulowaną wysokością, na paskach. Hamulce na 4 koła, pasy pięciopunktowe, okienko z tyłu budki, koła pompowane . folia przeciwdeszczowa, moskitiera. Duża gama kolorów." Proszę o cene tego wózka ,i czy można kupic indywidualnie od państwa????" Dostałam odpowiedż: "Wozek ten kosztuje 580zl na kołach pompowanych. Mozna kupic u nas w firmie. Gwarancja jest na rok." Dla mnie rewelacja. Pozdrawiam Gosia sygnaturki brak Odpowiedz Link Zgłoś